AMD Athlon 64 x2

poruka: 35
|
čitano: 4.974
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: AMD Athlon 64 x2
dustY kaže...

Meni proc isto pokazuje samo temp jezgri u hw monitoru skinuo sam aidu  al meni samo pise o cpu nigdje ne pisu temp.Gdje bih mogao vidjeti temp od cpu-a?

u biosu

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
AMD Athlon 64 x2

znam, al nemogu u bios.Imam zastekan komp u tv prek hdmi kabla,kad upalim komp jednostavno dode do onog dijela di provjerava boot od dvd/cd itd, a kad komp zastekam u monitor prek dvi kabla onda mogu uci u bios.Jel se moze to kak rijesit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dustY kaže...

znam, al nemogu u bios.Imam zastekan komp u tv prek hdmi kabla,kad upalim komp jednostavno dode do onog dijela di provjerava boot od dvd/cd itd, a kad komp zastekam u monitor prek dvi kabla onda mogu uci u bios.Jel se moze to kak rijesit?

pa ustekaj komp u monitor lol

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
dustY kaže...

Monitor mora imat slike kad ga pališ a obični za ulaz BIOS je dEL, f1 ILI f2ovisno ako ploča podržava.

R.I.P EnlightenedPhoenix 24,06,2011
14 godina
Mitch kaže...
dustY kaže...

pa ustekaj komp u monitor lol

na monitoru imam zastekan svoj komp, a na tv-u je bratov

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice