Pozdrav svima!
Planiram zamijeniti termalnu pastu na cpu-u. I zanima me postoje li neke dobre alternative za čišćenje sasušene termalne paste, a da nije npr. izopropanol?
Nešto što se može naći kod kuće.
Unaprijed hvala!
Pozdrav svima!
Planiram zamijeniti termalnu pastu na cpu-u. I zanima me postoje li neke dobre alternative za čišćenje sasušene termalne paste, a da nije npr. izopropanol?
Unaprijed hvala!
Pozdrav svima!
Unaprijed hvala!
Rakija
Odstranjivac laka sa noktiju, (Aceton), pitaj zenske ukucane
Medicinski alkohol 70%, 12kn 1dcl u bilo kojoj ljekarni.
Loza sve očisti
Malo benzina i da vidiš, bit će čist ko sunce.
EDIT: Već postoje teme gdje si to mogao pitati, nije potrebno stalno otvarati nove bezveze, koristi tražilicu. (link).
Možeš sa acetonom ili alkoholom (izopropilnim) to jest koji se brzo suši. Uzmeš krpicu staviš malo alkohola na nju i samo trljaj.. I onda staviš novu pastu... (preporučujem od CoolerMaster-a).
Ja svoju cistio aftershaveom bez problema :D
Alkohol 70% ili 90% to stavis ili na wc papir ili na one papire za kuhinju i malo sa suhim pa malo sa alkohol i ode dole, nije ti to problem ako ces kupovat novu termalnu pastu ja ti preporucan ARCTIC COOLING MX-4 kazu najbolja na trzistu i stvarno je, od kad je imam CPU temp je pala za dobrih 5C pa cak i vise malo je skuplja ali dobis 4g sta ti je dosta za ohoho i nemoras je mjenjat sljedecih 8 godina (barem tako oni kazu)
Možeš sa acetonom ili alkoholom (izopropilnim) to jest koji se brzo suši. Uzmeš krpicu staviš malo alkohola na nju i samo trljaj.. I onda staviš novu pastu... (preporučujem od CoolerMastera).
A ćemu dislajk noobovi?
Pozdrav svima!
(...)
Gumica za brisanje radi čuda.