UDK pomoc

poruka: 9
|
čitano: 1.507
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
UDK pomoc

ima tko ovdje tko koristi UDK da mi pomogne malo sam zastao

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: UDK pomoc

Oko cega konkretno ti treba pomoc?

Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect, immortal machine?
15 godina
neaktivan
UDK pomoc

oko skriptiranja misija

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mr.Croatian100 kaže...

oko skriptiranja misija

Kako stojis s programiranjem?

Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect, immortal machine?
16 godina
neaktivan
UDK pomoc

Mislim da on zna programirati u engleskom jeziku...

Jel to dovoljno? xD

http://bit.ly/fEJAtE
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.2.2011 19:05 (k1c0).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
k1c0 kaže...

Mislim da on zna programirati u engleskom jeziku...

Jel to dovoljno? xD

Nije, svi ste se lijepo nasmijali na njegov racun. Osim toga od te nemile izjave je vec proslo dosta vremena, pa se mozda nesto i promijenilo po tom pitanju. Ja pokusavam biti ozbiljan i ukazati na potrebna znanja.

15 godina
neaktivan
UDK pomoc

ma napravio sam neku malu igru nista posebno znam napraviti teren i ostalo ali neznm kako misije

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mr.Croatian100 kaže...

ma napravio sam neku malu igru nista posebno znam napraviti teren i ostalo ali neznm kako misije

E pa morat ces znati nesto programiranja. Konkretnije, takve stvari se pisu u UScriptu (unrealov objektno orjentirani programski jezik). Trebat ce ti i nekakva referenca za Unreal engine da vidis koji dio kôda tocno trebas mijenjati i s kojim klasama trebas raditi.

Dobar primjer bi ti mozda mogle biti Assault mape iz originalnog UT-a.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.2.2011 22:15 (rustweaver).
15 godina
neaktivan
Pozdrav. Počeo sam u udk-u prije nekoliko mjeseci,ali imam neke probleme?

1. Kako da napravim da player hoda, a ne da trči? Dali trebam skripte, i neki program za to (uscript)? Sto sve moram imati za programiranje?
2. Kako da mi flashlight bude i vertikalna, a ne samo horizontalna? Znam da se to radi sa programiranjem, ali je li moguće to ostvariti u kismetu? Pokušao sam nekoliko metoda, ali ne rade.
3. Kako da dodam više od 2 DecoLayera? Je li to neki bug u UDKu (July 2012)? Najprije, mogao sam dodat više njih, a sad mi neće dodati novi StaticMeshComponent, pod Factory. Pokušao sam i reinstalirati, ali neće...

Please, help. Thanks
|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice