ima tko ovdje tko koristi UDK da mi pomogne malo sam zastao
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Oko cega konkretno ti treba pomoc?
oko skriptiranja misija
oko skriptiranja misija
Kako stojis s programiranjem?
Mislim da on zna programirati u engleskom jeziku...
Jel to dovoljno? xD
Mislim da on zna programirati u engleskom jeziku...
Jel to dovoljno? xD
Nije, svi ste se lijepo nasmijali na njegov racun. Osim toga od te nemile izjave je vec proslo dosta vremena, pa se mozda nesto i promijenilo po tom pitanju. Ja pokusavam biti ozbiljan i ukazati na potrebna znanja.
ma napravio sam neku malu igru nista posebno znam napraviti teren i ostalo ali neznm kako misije
ma napravio sam neku malu igru nista posebno znam napraviti teren i ostalo ali neznm kako misije
E pa morat ces znati nesto programiranja. Konkretnije, takve stvari se pisu u UScriptu (unrealov objektno orjentirani programski jezik). Trebat ce ti i nekakva referenca za Unreal engine da vidis koji dio kôda tocno trebas mijenjati i s kojim klasama trebas raditi.
Dobar primjer bi ti mozda mogle biti Assault mape iz originalnog UT-a.
1. Kako da napravim da player hoda, a ne da trči? Dali trebam skripte, i neki program za to (uscript)? Sto sve moram imati za programiranje?
2. Kako da mi flashlight bude i vertikalna, a ne samo horizontalna? Znam da se to radi sa programiranjem, ali je li moguće to ostvariti u kismetu? Pokušao sam nekoliko metoda, ali ne rade.
3. Kako da dodam više od 2 DecoLayera? Je li to neki bug u UDKu (July 2012)? Najprije, mogao sam dodat više njih, a sad mi neće dodati novi StaticMeshComponent, pod Factory. Pokušao sam i reinstalirati, ali neće...
Please, help. Thanks