Prodajem navedeno računalo složeno i kupljeno 3mj,2021 godine.
Komponente:
Processor: AMD Ryzen 7 5800X 8-Core Processor, 3801 Mhz, 8 Core(s), 16 Logical Processor(s)
Matična ploća: MPG B550 GAMING CARBON WIFI
RAM: Kingston 32 GB Kit(2x16GB) 3200MHz DDR4 CL16 DIMM DRAM XMP HyperX Predator
Grafička kartica: NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB
SSD: SSD Crucial MX500 1 TB, SATA III, 2.5”
HDD: WD Red 4TB
Kućište: Corsair 4000D white
Napajanje: Gigabyte GAMING AORUS P750W Power Supply, Fully Modular, 80+ Gold
Javite se u inbox ako ima pitanja ili bi kupili.
Cijena 10 000kn
[Prodaja] PC AMD Ryzen 7 5800X 32GB RAM SSD 1GB
- poruka: 13
- |
- čitano: 3.361
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gledam je li unutra neka 3080 kad je 10k, a ono flop...
[DMF] Flixer Buha
Za ovu cijenu bi trebala biti barem 3090...inače ne komentiram, no rođak je malo pretjerao 
Boga mi ovo je za rubriku nevjerovali ili da
... pa de barem presjeci tu cijenu na pola da imas manje TDova
Ako imaš slobodnog vremena nađi zadovpljstvo u nečem drugom ne trolaaj, dobro neću ni ja više.
Procesor: 1800kn
Maticna: 1200kn
Ram: 700kn
Grafa: 700kn samo radi garancije makar realna cijena 550kn
Napajanje: 500kn
Ssd: 450kn
Hdd: 500kn
Kućište: 500kn
Realna cijena kompleta od 6200 do 6700kn
Ako sam nesto zaboravio nadodajte se ili korigirajte cijenu ali manje više toj to.
Bero
Iz vlastitog iskustva znam da forumaši u podforumu za procjene ne pomažu ništa a onda kad prodavač stavi oglas sa svojom cijenom, bude popljuvan.
Kao što je kolega iznad rekao, napišite šta mislite realno koliko vrijedi i gotovo.
Iz vlastitog iskustva znam da forumaši u podforumu za procjene ne pomažu ništa a onda kad prodavač stavi oglas sa svojom cijenom, bude popljuvan.
prodavač bi trebao znati zbrajati i oduzimati kad nešto prodaje.
meni je ovaj oglas toliko glup da nisam lupio ni TD.
*kad kod vidim ovakav oglas, mislim da nas netko zahebava...
A brate mili, zašto bi itko morao procijenjivati njegove komponente ako on to sam nije tražio ili barem rekao: "gle, ja stavljam ovakvu cijenu jer ne znam iskreno koliko bih ih procijenio bla bla". Uostalom, 11god iskustva na forumu, a nije ni pokušao staviti u temu procjena.
Također, svatko ima pristup stranici nabave pa tako i navedeni prodavatelj. Upišeš lijepo sve komponente, umanjiš za određen postotak ovisno o starosti, stanju i sl. pa onda ne bi lupio 10k isprve nego nešto manje. Pa bi ljudi lijepo napisali da bi trebao još malo spustiti i tjt.
Bero
Sinoć sam prošao nabava.net i pregledao koliko koštaju ove komponente u domaćim dućanima, nove sa punom garancijom.
Ispalo je da sve novo izađe oko 10500 Kn, znači da kolega koji je postavio oglas ne želi izgubiti doslovno ništa pri prodaji računala.
I to je njegovo pravo, ali će ovu konfiguraciju za 10k Kn prodati nikad pa ni tad.
Kolege,
Hvala svima na komentarima pomogli ste mi s reachom. Nekoliko vas se javilo u DM s porukama no prodajem samo komplet.
Ako ima zainteresiranih, slobodno se javite dajem popust za vas, vaše klince i klinceze u nadolazećoj školskoj godini jer se realna situacija zna, dok je ova navlakuša malo za vas koji se volite praviti pametni :)
kaj inbox ne radi ili ?
Vidis da je covjek zadnji put prijavljen na forum 25.08.2022.