[Prodaja] Prodajem graficku 970gtx i monitore DELL zaključana tema

poruka: 12
|
čitano: 1.481
|
moderatori: XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
[Prodaja] Prodajem graficku 970gtx i monitore DELL

Prodajem graficku karticu gainward gtx 970 4gb za 800kn te

monitore DELL 24" U2414H za 1000kn i

LG 27" DM2780D 3DTV  za 1500kn.

Cijene nisu fiksne ako je ko ozbiljan kupac mozemo se dogovorit!

EDIT:

PRODANO!

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2020 21:00 (zzXXy).
15 godina
Re: [Prodaja] Prodajem graficku 970gtx i monitore

970-tka ti danas nazalost ne vrijedi vise ni 500kn.

10 godina
Prije 2 godine si mogao dobiti te pare za nju, jedva.....

Jbt, 1060 i rx580 su isle za 700-800kn prije 2 godine....
Children Shouldnt Play with Dead Things
17 godina
neaktivan
MGloc kaže...

970-tka ti danas nazalost ne vrijedi vise ni 500kn.

Istina  prije 20 ak dana na njuskalu je prodana zotac 980 ti amp. Extreeme za 800 kn. I to na njuskalu. Tako da...

18 godina
neaktivan

jbg napiso sam da se mozemo dogovorit i da nisu fiksne cijene ak je neko zainteresiran! Meni netreba kupio novu 3060 tak da ova je na raspolaganju ak neko oce :)
cijenu sam po njuskalu odredio isto i za LG monitor kojeg nema nigdje u HR posto je jako mala serija isla al ni njemu nije cijena fiksna moze se dogovorit :) hehe

17 godina
neaktivan

Pa ovaj lg monitor je iz 2011 god.možda 500kn?

7 godina
danexxx kaže...

Vise ni ne vrijedi. Bas me zanima prema cemu je njemu odredjivao cijenu. Bas sam malo googlao i pronasao da su se vani dali nabaviti u to vrijeme za nesto preko 2000 kuna novi. ***ga i ja bi prodao moj NEC-ov za koji sam isteljegao 4K kune prije 10ak godina za barem 1000, a jedva da mogu dobiti i 200.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2020 1:38 (SamoPitam3).
14 godina

970ka za 600kn ode na njuskalu kroz par dana!

I naravno vrijedi te pare. Ja je imam u drugom kompu i sve igre igram sa njom.

Cak sam je stavio u prvi komp sa r5 3600x i tjera sve nove naslove (fortnine na epic,full hd ima oko 60-70fps, cod 60fps,b5 na high 60-70fps).

18 godina
neaktivan

pa ljudi jel vi citate uopce sto pise gore u oglasu za prodaju!?

cijene sam stavio otprilike za 970 sam stavio od njuskala jel sam tam vidio da je najjeftinija 9ookn ja sam je stavio na njuskalu 800kn za monitor LG nisam mogo naci koja bi cijena ralna bila pa sam stavio 15ookn (jer tog monitora nema u ponudi nigdje) s tima ako ste procitali moj post pise jasno i glasno da cijene nisu fiksne!

A to znaci da mogu ici dole.

Adje molio bi Vas da prestanete srati vise nisam tu da zaradim neke milijune neg da prodam jer mi smeta u stanu.

Sve ovo sto prodajem radi i moje je od prvog dana nisam nikaki prekupac nit idem na neku zaradu (sva sam platio novo) . Kupio sam nove i zelim ovo prodat da mi ne stoji.

i ponavljam opet kak sam napiso gore u oglasu DA CIJEN NISU FIKSNE.

18 godina
neaktivan

Et kad se vec pravis tak pametan? Ak te bas zanima taj model je izaso u 9 mjesecu 2012 godine!

https://www.amazon.de/-/en/DM2780D/dp/B00606JKRC

A ako bas oces ja sam ga te godine kupio u linksu u 10 mjesecu ak te zanima mogu ti napisat i vrijeme kupnje!!!

fala bogu pa uvjek cuvam racune pa ti to mogu i dokazat ak te bas zanima

18 godina
neaktivan
danexxx kaže...

Et kad se vec pravis tak pametan? Ak te bas zanima taj model je izaso u 9 mjesecu 2012 godine!

https://www.amazon.de/-/en/DM2780D/dp/B00606JKRC

A ako bas oces ja sam ga te godine kupio u linksu u 10 mjesecu ak te zanima mogu ti napisat i vrijeme kupnje!!!

fala bogu pa uvjek cuvam racune pa ti to mogu i dokazat ak te bas zanima

18 godina
neaktivan
SamoPitam3 kaže...
danexxx kaže...

Vise ni ne vrijedi. Bas me zanima prema cemu je njemu odredjivao cijenu. Bas sam malo googlao i pronasao da su se vani dali nabaviti u to vrijeme za nesto preko 2000 kuna novi. ***ga i ja bi prodao moj NEC-ov za koji sam isteljegao 4K kune prije 10ak godina za barem 1000, a jedva da mogu dobiti i 200.

Taj monitor je kosto u to vrijeme 3199kn a za vani me zaboli k**** koliko je kosto jer u to doba nismo bili u EU te si moro platit carinu na svu robu koji si uvezo koja je iznosila 25% cijene robe koju si uvezo plus moro si platit dostavu paketa koja je iznosila oko 100€! Tak da tvoja cijena od nekih 2000kn vani pretvorila bi se u cijenu preko 3000kn hahahahaha

Kak sam dole napiso tvom kolegi monitor je iz 2012 godine. A to sto ti prodajes i za koliko prodajes iskreno me nezanima.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice