[Prodaja] i3 8100; GTX 1060 6GB

poruka: 1
|
čitano: 620
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
[Prodaja] i3 8100; GTX 1060 6GB
CPU Intel i3 8100 sa stock coolerom - 35€
GPU Gainward GeForce GTX 1060 6GB - 75€
Primopredaja Grad(centar)/Split
Ako se uzima u kompletu, onda sam otvoren i za razmjenu i to konkretno novu BD-RW ASUS BW-16D1HT, ili ću skupit pare od prodaje i sam pravac Links.
Razlog prodaje, višak, nadogradia sam na jače što podržava ista matična. Neko vrijeme sam držao kod sebe u slučaju da se nove/stare komponente ne dokažu, ali sve radi.
Grarancija istekla, rok trajanja još nije proša.  Dolaze u originalnom pakiranju. Isprašia sam ih konzervom zraka koliko sam mogao. Pastu i/ili thermal padove na GPU nisam nikad mjenjao, tj nikad nisam rastavljao tu komponentu što se vidi iz slika. Naljepnice sa oba ventilatora su s vremenom otpale i pokupile prašinu.
Ako nekome treba baš poštom sve osim stock coolera, onda lako ugnjezdim sam cpu unutar pakiranja grafičke, jer ne mogu zamisliti da pošta ima ikakvu prikladnu ambalažu, a i sa kutijom od procesora i coolerom mislim da ne stane u najveći tisak paket. Jer zadnji put kad sam slao davno HD6850, morao sam pitati tetu u konzuma da mi zamota originalno pakiranje u sivi ukrasni papir i jedino tako sam mogao poslati poštom jer jednostavnom nemaju ambalažu ili je presitna ili prevelika. Ne znam kako je danas. Ako bi poštom slao sve jednoj osobi, moralo bi bi odvojeno, dva paketa, dvije poštarine, pa kako kome odgovara.
Zadnji dobar izazov za ovu kombinaciju bio je Cyberpunk 2077, i položila je na kakvih 35fps-a uz default postavke, ugl. high.
Kontakt u PP.
Lp.
Half of what Id been told was a complete and utter lie... The other half was a conveniently constructed lie. Wheres the truth then? Its hidden in the lies (Eva)
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.6.2023 21:38 (4K.Mk).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice