[Prodaja] Gtx 650ti zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 871
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
[Prodaja] Gtx 650ti

Gtx 650ti gainward dual.

Kartica ispravna.

15€

Bero
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.8.2023 12:15 (Bero_ng95).
11 godina
protjeran
[Prodaja] Gtx 650ti

Ovako s obzirom da vas puno ima koji znate pametovat a kad treba pomoć nema vas. Kad mi je trebala kartica za test nitko od vas pakaša nije htio pomoć i ustupiti neku karticu i od 512mb. Za cijenu će svi pametovat a na njuškalu prodajete iste za 60e. Samo ću reći sramota me što sam član ovog foruma radi tih ljudi. Cijena nije fixna da se ja i neko potrebit možda bi i dobio na poklon jer znam kako je kad ti treba a nemaš. Ja sam ovu karticu realno preplatio da bi je uključio i samo testirao ostale komponente. Ne patim od ničega ali volim paćenicima koju lijepu uputit. Znam da sam stavio 2€ da bi se neki cjenkali ili vikati što ne pokloniš. Znam da je dobar dio ekipe na moru koji bi pomogli e nebi bilo potrebe za objavom ali nisu svi.

Bero
9 godina
[Prodaja] Gtx 650ti

Obično ne komentiram oglase, ali ja sam neki dan prodao GTX 1060 6GB za €50. Što mislim da je realna cijena za karticu tih performansi iz 2016. GTX 650ti koja je puno slabija i izašla je prije 11 godina...budi sretan ako €10 dobiješ za to. Sve ostalo je previše.

Prosječno glup.
11 godina
protjeran
[Prodaja] Gtx 650ti

Konkretan komentar kolega!

To se cijeni !

Bero
11 godina
protjeran
[Prodaja] Gtx 650ti

Prodano!

Bero