Phenom II X4 925

poruka: 38
|
čitano: 7.971
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Phenom II X4 925
laux kaže...

Uzeo bi Amd Phenom 925 2.8 x 4 Quad Core Limited Edittion polovni bez garancije za 400kn i  Asrock 890gx extreme 4 polovnu sa garancijom do 7 mjeseca iduće godine za 450kn. I neki hladnjak i clockati ga.Jel mi se isplati prodat svoj I3 2120 sa Gigabxte H61M-DS2 za 900kn i uzeti to?

ja bi čak i išao u slučaju da uzmeš phenom 955/965. u nekim igrama, quad je poželjan, a ubuduće će biti minimum. također, ploča je kud i kamo bolja te ima brdo konektora, omogučuje visok overclock i podržava crossfire

17 godina
3n3m1 kaže...
Ja sam prošle godine kupio za smiješnih tada 700 kn skupa rabljeni Phenom II 925@3.5,nekakva GIGABYTE matična ploča(4+1phase) te ram 2x2 GB 800 Mhz te sam u konačnici dan danas zadovoljan sa njim(proc),jednostavno pošto namijeravam u dogledno vrijeme zamijeniti trenutnu HD4890 sa HD7950 pruža mi se prilika da u budučnosti još uvijek nesmetano mogu uživati u današnjim igrama ali i budučim.Svaka preporuka za procesor.

Phenom II x4 ti je blagi bottleneck za HD 7950. Tog procesora je pregazilo vrijeme.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...
3n3m1 kaže...
Ja sam prošle godine kupio za smiješnih tada 700 kn skupa rabljeni Phenom II 925@3.5,nekakva GIGABYTE matična ploča(4+1phase) te ram 2x2 GB 800 Mhz te sam u konačnici dan danas zadovoljan sa njim(proc),jednostavno pošto namijeravam u dogledno vrijeme zamijeniti trenutnu HD4890 sa HD7950 pruža mi se prilika da u budučnosti još uvijek nesmetano mogu uživati u današnjim igrama ali i budučim.Svaka preporuka za procesor.

Phenom II x4 ti je blagi bottleneck za HD 7950. Tog procesora je pregazilo vrijeme.

Zavisi na kolko je naklokan i nije ga pregazilo vrijeme nego naša uvjerenja da ga je pregazilo vrijeme.

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
17 godina
Phenom II X4 925

Ako s istom grafičkom drugi procesor postiže skoro dupli framerate- vjeruj mi pregazilo ga je vrijeme.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ako daje 60 fps-a onda je još in.

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
13 godina
neaktivan
Phenom II X4 925

Jel bi se mogao taj proc clockat na asrock 880GMH/U3S3, nigdje nemogu naći kakvu faznnu regualciju ima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Phenom II X4 925

znači nije baš dobra za clockanje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Imam isti procesor te gigabyte matičnu sa isto tako ne baš bajnom 4+1 faznom regulacijom te ga OC na njoj sa defaultnih 2.8 ghz na 3.5 ghz uz milimalno povečavanje napona držim nešto više od godinu dana i otad nisam imao nikakvih problema oko stabilnosti te pregrijavanja (faze)nje same,znači na toj asrokici možeš komotno OC ali razmišljati o nečemu extremnijem od mojega i nije baš preporučljivo jer za takve podhvate potrebne su minimalno 8 faza za procesor.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice