Koji CPU cooler kupiti? izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.739.822
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
17 godina
Re: Koji CPU cooler kupiti?
AbeDomeNuS kaže...
rambox kaže...

Bilo koji hladnjak sa 12cm ventom, je dobro rješenje za 125W TDP-a proc samo ovisi kolko koji model košta uglavnom ako ga moš nabavit za 150kn plati i nosi.Vidim u profilu da slažeš neko drveno kučište jel, pa onda pripazi na širinu kučišta(unutarnje dimenizje 20cm)jer je ovaj Gigabyte hladnjak prilično visok čak 162mm.{#}

S tipom se sve dogovorim, i kaže imam sve od coolera, sad ga pitam jel ima za AMD mounting stvari on kaže imam al meni na AM3 socketu ne paše.... Koji sam ja baksuz :/

Kak ne paše na AM3 socket fučkaj ga,{#}pa AMD matične ploče 754,939,AM2,AM2+,AM3,AM3+,FM1(LIano APU),FM2(Trinity APU) imaju identičan nosač za CPU hladnjake dakle nema frke.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
15 godina
neaktivan
rambox kaže...
AbeDomeNuS kaže...
rambox kaže...

Bilo koji hladnjak sa 12cm ventom, je dobro rješenje za 125W TDP-a proc samo ovisi kolko koji model košta uglavnom ako ga moš nabavit za 150kn plati i nosi.Vidim u profilu da slažeš neko drveno kučište jel, pa onda pripazi na širinu kučišta(unutarnje dimenizje 20cm)jer je ovaj Gigabyte hladnjak prilično visok čak 162mm.{#}

S tipom se sve dogovorim, i kaže imam sve od coolera, sad ga pitam jel ima za AMD mounting stvari on kaže imam al meni na AM3 socketu ne paše.... Koji sam ja baksuz :/

Kak ne paše na AM3 socket fučkaj ga,{#}pa AMD matične ploče 754,939,AM2,AM2+,AM3,AM3+,FM1(LIano APU),FM2(Trinity APU) imaju identičan nosač za CPU hladnjake dakle nema frke.{#}{#}

On je rekao da nema taj bracket valjda neam pojma, uglavnom da je sebi htio stavit na AM2 i AM3 ploču i da nemože, ne smeta mu ram, ni kućište, ni ništa, nego nemože jednostavno stavit hladnjak, još mi je cijenu digao na 200 kn.... Tako da...

\/\/ F1des911 \/\/ The world is better without a few morons that get under the knife that I hold :)
17 godina
AbeDomeNuS kaže...

On je rekao da nema taj bracket valjda neam pojma, uglavnom da je sebi htio stavit na AM2 i AM3 ploču i da nemože, ne smeta mu ram, ni kućište, ni ništa, nego nemože jednostavno stavit hladnjak, još mi je cijenu digao na 200 kn.... Tako da...

Ako je zagubil taj AMD nosač hladnjaka,{#} onda nek to i kaže a ne da glumi mulca i priča gluposti da taj hladnjak ne može na AMD Socket itd.{#}{#}

15 godina
neaktivan
rambox kaže...
AbeDomeNuS kaže...

Ako je zagubil taj AMD nosač hladnjaka,{#} onda nek to i kaže a ne da glumi mulca i priča gluposti da taj hladnjak ne može na AMD Socket itd.{#}{#}

Da slažem se.... Ništa u nove potrage :/

\/\/ F1des911 \/\/ The world is better without a few morons that get under the knife that I hold :)
17 godina
Koji CPU cooler kupiti?

koji  cpu cooler za 3570k, planirano overklokanje do 4.5 ili cak iznad

btw ovo kuciste imam u planu

http://www.links.hr/?naziv=kuciste-coolermaster-haf-912-plus-rc-912p-kkn1-midi-crno-bez-ps&option=artikl&id_kategorija=052607&id_artikl=052.607.108

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koji CPU cooler kupiti?

A kolko para mozes izdvojit ? Ako mozes uzmi Noctua NH-D14 u Oprić Informatici !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

iz varazdina sam tako da dolaze u obzir ducani iz vž-a a noctue nema kod nas....nekih 500-600 kn...vec sam se zapitao recimo corsair H serija vodenog hlađenja ili neki vent tipa Coolermaster V8

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 13:22 (ibari91).
14 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Kakve hebene veze ima sto si iz Varazdina??? Web shop? Ajde da je neki kvarljivi komad hardwarea u pitanju pa da ti se ne da zahebavat sa garancijom, ali hladnjak? Dat ces jednako para za V8 smece kao za NH-D14 samo zato sto nisi u stanju obavit internet kupnju?

9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?
Pozdrav Imam intel e7200 i planiram ga jako overclockat. Koji ventilator i gel (kako se to vec zove haha) da uzmem a da nije skuplje od 400-450 kn? jako bih cijenio link u linksu ili takvom nekom ducanu. I jeli bitno ako imam neku očajnu matičnu?

0 0 hvala 0
17 godina
BlueMax kaže...

Kakve hebene veze ima sto si iz Varazdina??? Web shop? Ajde da je neki kvarljivi komad hardwarea u pitanju pa da ti se ne da zahebavat sa garancijom, ali hladnjak? Dat ces jednako para za V8 smece kao za NH-D14 samo zato sto nisi u stanju obavit internet kupnju?

evo i dokaza :)

http://forums.extremeoverclocking.com/showthread.php?t=335119

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
14 godina
neaktivan
unskilled kaže...
Pozdrav Imam intel e7200 i planiram ga jako overclockat. Koji ventilator i gel (kako se to vec zove haha) da uzmem a da nije skuplje od 400-450 kn? jako bih cijenio link u linksu ili takvom nekom ducanu. I jeli bitno ako imam neku očajnu matičnu?

Thermax iii

Bolje da prodas tog starog dualca i prijedes na i3

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 18:26 (nbafan).
13 godina
neaktivan
A mislio sam uzet novu matičnu i procesor ali nemam bas neke volje potrošit puno para. Pa bi uzeo sad neki ventilator bolji pa nek mi drži dobar overclock. I mislim da mi ni nebi stao ovaj. Može radije neki do 300 kn haha Bitno mi je samo da obavi posao solidno. Ne treba bit neki high-end. Nije ni proc dobar bas
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 18:38 (unskilled).
17 godina
unskilled kaže...

Zakaj misliš da ti treba 450kn,{#} za dobar cpu hladnjak pa ne buš hladio pečnicu ti bokca fučkaj ga.Jedan normalan cpu hladnjak sa 12cm ventilatorom, do 300kn je sasvim dovoljno za svaki procesor pa i onaj od 130W TDP-a ako ga ne klokaš do daske sa visokim CPU naponom.Inače tvoj sadašnji procesor ima 65W TDP-a, uglavnom ovaj dole hladnjak je ono kaj ti treba u praksi i za njegovu montažu treba skidat matičnu ploču i to je to.{#}

http://www.links.hr/artikl-050.903.241

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 19:14 (rambox).
13 godina
neaktivan
E to. Hvala na preporuci. Nego, da uzmem i pastu?
14 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

I ova koju dobiješ uz hladnjak je sasvim OK, no ako možeš, izdvoji 40Kn više za Arctic Cooling MX-4 koja je nešto bolja.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Koji cooler da kupim za Phenom II X4 965 BE, planiram oc.

Budzet do 450kn. Zagreb, bilo koji ducan u hrvatskoj koji ima dostavu ili jos bolje da se nalazi u zagrebu..

Kuciste je Collermaster 430 Elite

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 21:05 (TomislavZG-2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...

I ova koju dobiješ uz hladnjak je sasvim OK, no ako možeš, izdvoji 40Kn više za Arctic Cooling MX-4 koja je nešto bolja.

Spire paste su katastrofa, obavezno po novu ici.

clock2much
14 godina
neaktivan
mate960 kaže...

Spire paste su katastrofa, obavezno po novu ici.

Ajme ja sam mislio da on Hyper 612S uzima, pomješalo mi se ovo i još jedan topic{#}.

14 godina
neaktivan
toxic kaže...
BlueMax kaže...

evo i dokaza :)

http://forums.extremeoverclocking.com/showthread.php?t=335119

pardon

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 23:22 (BlueMax).
15 godina
TomislavZG-2 kaže...

Koji cooler da kupim za Phenom II X4 965 BE, planiram oc.

Budzet do 450kn. Zagreb, bilo koji ducan u hrvatskoj koji ima dostavu ili jos bolje da se nalazi u zagrebu..

Kuciste je Collermaster 430 Elite

Hvala

Do 450kn bi bilo pozeljno da uzmes Noctua NH-U12P SE2 koju imas u Oprić Informatici !

U protivnom idi na Scythe Mugen 3 Rev. B , Scythe Mugen 3 PCGH , Spire Thermax III !

Music As A Weapon !!
15 godina
BlueMax kaže...

Slazem se da je V8 daleko precijenjen hladnjak , no ako necemo gledat cijenu , bas da je smeće ?{#}

V8 je cisto OK za neki srednji OC , a uostalom njemu je estetika najjača strana ! Kome je cilj modding i ljepota unutrasnjosti kucista ( kao meni ) od performansi hlađenja proca  uzet ce V8 , u protivnom NH-D14 ce biti njegov izbor !

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Ne mozemo ne gledati cijenu. Postoje mnogi hladnjaci koji su vise od duplo jeftiniji od V8 a imaju bolje performanse. Ta cinjenica ga po mojim mjerilima svrstava u kategoriju - smece. Da kosta 250kn onda ga ne bi smatrao smecem.

1 1 hvala 0
13 godina
Koji CPU cooler kupiti?
Pozdrav svima!
Evo kupio sam novi proc i odmah temperature skočile, radi se o Amd-u 1055t! Trenutno ga hladi Arctic Cooling Freezer Extreme rev2, matična Asrock 870 Extreme 3!
Igrao sam Alan Wakea čisto radi probe a već sam primijetio prije igre da su mi više nego što su bile!
Nakon igranja sam komp otvorio i dirao element po element i skužio sam da su ramovi bili najtopliji i naravno sve ostalo, sb, nb, cpu!
Nisam pametan šta da radim, da li mi treba bolju kejs sa boljim airflow-om, bolji hladnjak ili šta?
Imam Hiper kučište sa usisnim i ispušnim ventom al izgleda da je to pre slabo?!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Normalno je da su ovih dana temperature povišene, ajd napravi neki test i stavi temperature da vidimo kako se krecu

13 godina
Koji CPU cooler kupiti?
Šta preko primea 95?
Ma jasno mi je da i vanjska temperatura utječe, ma možda sam ja lagano zabrijao...
U glavnom u idilu mi je temp proca oko 45 bez da išta radim, mislim idem na net i tako...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Koji CPU cooler kupiti?
Evo gledao malo po netu i služio sam da ACXtreme nije baš za ovakve procesore...
Šta bi ste preporučili do nekih 300 kn a da ne buči?
Btw ACXtreme ide u prodaju!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
VidoM kaže...
Evo gledao malo po netu i služio sam da ACXtreme nije baš za ovakve procesore...
Šta bi ste preporučili do nekih 300 kn a da ne buči?
Btw ACXtreme ide u prodaju!

Balder, 412s, 612s ili možda najbolje Mugen3...

Živim luksuzno! Jedem luk i lijem suze... :)
13 godina
Koji CPU cooler kupiti?
Šta je od ovih 3 navedenih najbolji izbor?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
VidoM kaže...
Šta je od ovih 3 navedenih najbolji izbor?

612s

Živim luksuzno! Jedem luk i lijem suze... :)
13 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Baš gledam na njihovim stranicama uopče ne spominju phenome x6... Dobro znam da ima i phenoma x4 od 125w ali ko zna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice