Koji CPU cooler kupiti? izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.749.665
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
13 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Pogledaj malo i starije postove imaš još dobrih coolera osim navedenog po iskustvu i mišljenju korisnika.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Koji CPU cooler kupiti?
darijoman kaže...

Pogledaj malo i starije postove imaš još dobrih coolera osim navedenog po iskustvu i mišljenju korisnika.

hm nisam nikad gledao te hladnjake uvjek sam iso na shycte zapeo mi ashura ali i ovo odlicno izgleda ali to je 500+ za to se mozda cak i isplati vodeno uzuet ? 

Pero
15 godina
protjeran
mugen 3 je vrlo dobar hladnjak, prelazak na ashuru i ne bi imao nekog smisla kao ni na vecinu ostalih single tower coolera.
ako ti nije zurba, pricekaj nasljednika nh-d14 koji izlazi ove godine.
13 godina
ansha kaže...
mugen 3 je vrlo dobar hladnjak, prelazak na ashuru i ne bi imao nekog smisla kao ni na vecinu ostalih single tower coolera.

Koji nasljednik ?

13 godina
protjeran
ansha kaže...

mogu ga jedino veceg i skupljeg napraviti...pa kao takav nebude stao u 90% kucista kao ni trenutni model...{#}

Intel® Core™ i7-4770S inside
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 12:37 (Stjepanj).
14 godina

U14S je sada najbolji zračni super cooler koji možeš kupiti kod nas tako da tko nije na budgetu nema što birati.

14 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Evo, slučajno sam otkrio ovaj hladnjak.

DeepCool Lucifer (službena stranica)

Meni, relativno nepoznata marka, ali za cijenu koja piše, čini se da nudi puno, puno, puno više!

35€ za ovu mrcinu, plus koja kuna za dostavu, čini ga best best buy kod nas.

Impozantne dimenzije, izuzetno velika masa za single tower, čini se i opremljen dobrim ventilatorom.
140mm ventilator, 6x 6 mm cijevi.

Svakako preporuka! 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
3 0 hvala 3
13 godina
protjeran
sudy_freak kaže...

Evo, slučajno sam otkrio ovaj hladnjak.

DeepCool Lucifer (službena stranica)

Meni, relativno nepoznata marka, ali za cijenu koja piše, čini se da nudi puno, puno, puno više!

35€ za ovu mrcinu, plus koja kuna za dostavu, čini ga best best buy kod nas.

Impozantne dimenzije, izuzetno velika masa za single tower, čini se i opremljen dobrim ventilatorom.
140mm ventilator, 6x 6 mm cijevi.

Svakako preporuka! 

cijena je ok, no ti heat pipovi su svi na jednom mjestu i poprilicno blizu jedan drugome, cak i idu jedan prek drugoga, pogledaj noctu-d14 zasto je najbolja takvih "propusta" nema... cisto sumnjam da je taj model ista bolji od mugena 3 i ostalih coolera s 6 heat pipova u redu...

Intel® Core™ i7-4770S inside
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 14:30 (Stjepanj).
14 godina
Stjepanj kaže...

cijena je ok, no ti heat pipovi su svi na jednom mjestu i poprilicno blizu jedan drugome, cak i idu jedan prek drugoga, pogledaj noctu-d14 zasto je najbolja takvih "propusta" nema... cisto sumnjam da je taj model ista bolji od mugena 3 i ostalih coolera s 6 heat pipova u redu...

To stoji, ali za tu cijenu, 6-cjevni hladnjak s 140mm ventilatorom ne možeš naći kod nas.

Ne možeš uspoređivati NH-D14 i ovo, jednostavno tri razreda između.

Nisam rekao da je ovo super-duper rješenje, ali ako netko uzima, a ne želi davati 50+ € za hladnjak procesora, ovo je super rješenje. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
14 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Malo sam si dao truda te istražio cijene i okvirne marže koje su uzimali naši dobavljači, u ovom slučaju MagazinRS.

Kolega mi je u Njemačkoj i sad se dvoumim uzeti ili ne Nemesisa, ali tek sam sada skužio na caseking.de da nije još uopće dostupan.
Bit će od 28.03. dostupan, a onda bi se možda i MagazinRS odlučio uvesti ga i kod nas. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Ali pazi sad ovo - npr. Ereboss, jedino ak ti je frend u Berlinu, pa skoci do casekinga - ali ako nije, onda ti je cifra ovakva: 34,90€ + 3,99€ DHL + 2€ PayPal = 40,89€ (313kn) ali makar dobijes mali paketic Haribo bombona {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 15:51 (boy005).
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
boy005 kaže...

Ali pazi sad ovo - npr. Ereboss, jedino ak ti je frend u Berlinu, pa skoci do casekinga - ali ako nije, onda ti je cifra ovakva: 34,90€ + 3,99€ DHL + 2€ PayPal = 40,89€ (313kn) ali makar dobijes mali paketic Haribo bombona {#}

Znači, neisplativo.
Čekati da dođe kod nas i onda vidjeti što se nudi i vozi {#} 

14 godina
Koji CPU cooler kupiti?

:D

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
boy005 kaže...

Znači, neisplativo.
Čekati da dođe kod nas i onda vidjeti što se nudi i vozi {#} 

Za nemesis ce biti isplativo svakako, jer kod nas ce biti sigurno preko 500kn, ali otom potom...lupi PM ak te nest zanima iz casekinga {#}

12 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?
Moze preporuka coolera za FX-6300 iz linksa cijene do 230 kn?hvala!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
vrza00 kaže...
Moze preporuka coolera za FX-6300 iz linksa cijene do 230 kn?hvala!

Protegni se jos 19kn , pa uzmi CM Hyper T4 !

Music As A Weapon !!
15 godina
protjeran
Freezer 13 je dovoljan, moj FX-6300 ne ide preko 52-53C u prime-u pri 4.5ghz na 1.41v.
17 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Koji cooler do 300kn?

Intel 1150 platforma, neće ce clockati proc. Jednostavno za malo niže temperature i tiši zvuk od stocka. Kvaliteta izrade bitna, pogotovo mountnig KITa

Ovak neš možda?

http://www.futura-it.hr/katalog/komponente/hladnjaciventilatori/hladnjaci-za-procesor/zal-cnps10x-optima/

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 16:39 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pa bolje ovaj za manje novaca a slične performanse.

P.S. Mislim na Themisa.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 14:07 (itomic009).
15 godina
protjeran
Koji CPU cooler kupiti?

U Linksu je Freezer 13 na akciji za 225kn samo pise da je CO a na slici je Pro verzija (120mm) pa treba provjerit da nije slucajno Pro jer je to super kupnja. 

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
ansha kaže...

U Linksu je Freezer 13 na akciji za 225kn samo pise da je CO a na slici je Pro verzija (120mm) pa treba provjerit da nije slucajno Pro jer je to super kupnja. 

Nije Pro sigurno, ono što piše to je.

14 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Hihi, eto isplatilo se što sam im slao upite.

Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

http://www.instar-informatika.hr/sapphire-vapor-x-cpu-hladnjak/sap-vaporx-cpu

Jel ovaj kuler vrjedi te novce? Sviđa mi se estetski al kaj mi to vrjedi ak ne hladi dobro.

PS: Dal će mi stat ispod najobicniji kingstonov blu ram sa heatsinkom?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Zujko008 kaže...

http://www.instar-informatika.hr/sapphire-vapor-x-cpu-hladnjak/sap-vaporx-cpu

Jel ovaj kuler vrjedi te novce? Sviđa mi se estetski al kaj mi to vrjedi ak ne hladi dobro.

PS: Dal će mi stat ispod najobicniji kingstonov blu ram sa heatsinkom?

Po meni ne vrijedi tolike novce ! Dodas jos 30-tak kn i uzmes vrhunsku Noctuu NH-D14 !

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Kakav je hladnjak Thermaltake Contac 21? 

Nemam bas velik izbor, ovo je jedini koji mi odgovara po cijeni (160kn), ostali su mi preskupi. Pa me interesuje da li ga se isplati kupiti ili bi to bilo bacanje novca?

Trenutno imam stock hladnjak, procesor je Intel Xeon E5440 OC-an na 3,4GHz i temperature u idle-u su oko 50oC.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

S kojim air coolerom je Corsair H60 2013 edition u rangu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
eagle05 kaže...

Nemam bas velik izbor, ovo je jedini koji mi odgovara po cijeni (160kn), ostali su mi preskupi. Pa me interesuje da li ga se isplati kupiti ili bi to bilo bacanje novca?

Trenutno imam stock hladnjak, procesor je Intel Xeon E5440 OC-an na 3,4GHz i temperature u idle-u su oko 50oC.

Nemoj ici na Contac 21, bolji izbor klik

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.2.2014 7:36 (roby27).
14 godina

Otprilike jednu klasu ispod ovih najboljih. Znači negdje kao Ashura ili Mugen 4 i takvi.

13 godina
protjeran
roby27 kaže...
eagle05 kaže...

Nemoj ici na Contac 21, bolji izbor klik

stvarno ovaj rajintek aidos je bomba za 149kn!{#} mislim da cu si ga uzeti, brzo ce ljeto!lp

Intel Core™ i7-4770S inside
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice