Intel Club (opća tema o procesorima) izdvojena tema

poruka: 15.434
|
čitano: 3.164.362
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Intel i5 Club
12 godina
Intel Club (opća tema o procesorima)

Cuj, ekipa ga trola 

Lik dobije unban i odma nakon par postova sere od 9800X3D koji kosta "600€" i kak ima smjesni score (netko je stabio cb23 link), pa nakon hoce trolat i baci foru da je AMD kriv jer je na asrocku krepalo 20 procesora u proteklih par tjedana, a ko za k za druge modele maticnih nije mogao nac podatke 

I gledajuci njegove postove, sve sta on posjeduje je najbolje, pa kad to proda odjednom je primjerak za bacit i ne valja.. sjecas se njegove asus prime 5070ti od 1200€ ? Dok ju nije prodao govorilo se kak je to najbolji primjerak i super temperature, nju prodao i uzeo nekaj drugo i odjednom govori kak je ta asus prime bila losa, isto tak onu i5 sto je prodao.. da je to bio dobar procesor nebi ga prodavao za sicu i uzeo 14700kf za 4K GAMING, i slucajno je isti taj 14700kf primjerak za pozeljet 

Moj PC  
2 0 hvala 0
9 mjeseci
Re: Intel Club (opća tema o procesorima)
hahhaajaads kaže...

Cuj, ekipa ga trola 

On trola, vrati se s bana i prvi post mu hrpa linkova o mrtvim Ryzenima sa Reddita. Obrazac ponašanja koji ga prati zadnjih par banova. To ne treba žaliti onda...

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2025 21:20 (KTM).
4 godine
Izzy kaže...

Glupo ga je svako malo suspendirati. Na taj način je tu, a nije u biti. Nije jer ne može ništa pisati. Ima korisnički račun, a neupotrebljiv mu je. Točnije, polovično upotrebljiv. Onda neka mu se da crni karton i to je to. "Humanije" je.

Humani odstrel navodno zaraženih divljih svinja.

Prvo ih ustrijeliš, poslije provjeravaš jesu li bile zaražene. 

合気道 五段 Me, myself and I ...Radoslaw Sikorski
4 godine
hahhaajaads kaže...

da je to bio dobar procesor nebi ga prodavao za sicu i uzeo 14700kf za 4K GAMING, i slucajno je isti taj 14700kf primjerak za pozeljet 

Dobro, imam i ja i7 14700k, a one temperature od 59 C i maks voltaža od 1,056 V u cinebenchu23 su budalaština (na toj temi je to napisao)

Ne postoji taj undervolt da ostvari 35000+ t bodova uz takav napon i tenperature.  Možda dušikom.

Meni je uz undervolt super maks temperatura 83-do 85 C uz voltažu 1.28 V u cinebenchu 23 i presretan sam.

No, meni je to simpatično trolanje, da imam AMD isto bi mi bilo tako smiješno. Ne znam što se vi uzbuđujete oko njegovih upisa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2025 21:37 (Zaporožac).
16 godina

Ma intel spašavaju svjetske sile od ključa u bravu i to ga ebe iskaljuje frustracije na amd kao da su mu oni krivi. Btw imao je on i inno model gpu hvaljenu u nebesa samo jer je nevidija, kad ono drekec.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Kao prvo Stjepanj uopce ne trola, lik je ocito zbilja... nazovimo to "poseban". A mi ostali koji ga "trolamo i tjeramo u ban", doslovno nije ni I od istina, samo mu odgovorimo argumentima i zdravim razumom i covjek na to prolupa. Nikakvo trolanje, za sebe mogu reci zasigurno, a ne vidim iskreno ni da itko od prozvanih kolega trola, i "grupirani smo" protiv Stjepanja jednostavno zato sto smo, ono, u pravu i imamo zdrav razum...

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Iz nekog razloga mi je i nakon updejta novog biosa nekompatibilna ploča sa 14 genom,kaže čet gpt da je to known issue sa tom pločom,za mene je prvi glas tak da vraćam proc i čekam drugu godinu.Itak mi je ovaj većinom u leru od kad guram 4k

Poruka je uređivana zadnji put danas u 10:24 (ZGamer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Samo da se upišem u Intel Club.

Promijenio sam prije neki dan tabor, nakon dugo godina ovisnosti o AMD procesorima :)

Trenutna konfiguracija:

Intel Core Ultra 7 265KF, MB MSI Pro B 860-P, 32 GB RAM (2x16) Crucial Pro 6400 MHz DDR5...

Prethodna konfiguracija:

AMD Ryzen 7 5700G, MB Asus Prime B550 M-A, 32 GB RAM DDR4 (4x8) 3200 MHz...

Čak sam i grafičku AMD XFX 6800XT zamijenio prije mjesec dana sa nVidia Gigabyte Windforce RTX 5070Ti.

Prijašnje grafe sam imao iz oba tabora, kako bi mi naišlo u skladu s mogućnostima.

U zadnje vrijeme nailazio sam na probleme u korištenju Ligtroom Classic i još nekih programa, posebno što se sada koriste sve češće AI alati. A kad ste u zanosu stvaranja i obrade, pa dok čekate 10-20 sekundi da se nešto odradi, pa sve zašteka, počnete gubiti volju za rad. Novije verzije ažuriranja LrC postaju sve zahtjevnije, iako nude odlične nove mogućnosti.

Prvo sam uzeo novu grafičku 5070Ti. Malo je bilo bolje, ali se osjetio bottleneck CPU-a. Pa sam na kraju uzeo novu platformu.

Da je samo za gaming, prethodna konfiguracija bi mi bila sasvim ok i idućih nekoliko godina na 2K, uz medium-high postavke.

Pogledao dosta video recenzija i odlučio se za novu konfiguraciju, sa Intelom. Iako sam gledao i AMD Ryzen 7 9700X, ali je Intel bio bolji u testovima za programe koje koristim.

Semper Fidelis
Moj PC  
6 0 hvala 0
11 godina

Ti si prešao kompletno na tamnu stranu.

15 godina
Dark Side kao pravi jedi 😂😂😂😂
Intel i AMD fanboy Po danu navijam za AMD a preko većeri za Intel
2 tjedna

Killer workload CPU za 300e ili manje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Digitale Maximale kaže...

Killer workload CPU za 300e ili manje.

Amazon.de za oko 280 €.

Zadnja 3 dana instaliram i podešavam programe, drivere i sve, njih stotinjak ukupno (2D grafika, video, office...).

Danas podesio Adobe Creative Cloud sa programima. Isprobao Lighroom Classic, užitak za raditi. Imam katalog fotki obrađenih AI alatima. Full preview i prebacivanje između njih radi gotovo trenutno. Prije mi je znalo nakon otvaranja nekoliko takvih fotografija za redom sve zablokirati.

I sve ostalo otvara i učitava osjetno brže. Testirao sam malo obradu videa i export u 4K u Vegas Movie Studiu, isto je znatno brže.

A sad se čeka BF6...

Semper Fidelis
4 godine

Aj plizz skokni na temu Cinebench 23 pa odvrti test da vidimo temperature i napon.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Intel i5 Club
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice