Probao sam ga sasvim slučajno. Čovjek me kontaktirao za SB-E konfu i počeo sam slagat i reko da mu hitim Noctuu ili TT Fria. Onda se žalil da mu se neda čekat dok Noctua stigne iz Oprića, a za TT da mu je ružan i da on ipak oće neko vodeno. Pa onda objašnjenja da nema poštenog vodenog na našem tržištu i da svaki ima neku boljku, pa je prešel prek toga i onda sam gledao H seriju (u to vrijeme samo su H100 i H60 su bili dostupni) i na kraju zbog problema sa pumpom i potenciometrom od H100-tke i malo preslabog H60 sam se odlučio da ću mu ubaciti Intela koji je tu negdje sa H70.
I blago rečeno ugodno me iznenadio od hlađenja, instalacije, izgleda pa i buke. Dosta veliku ulogu je odigrao Fractal Design Define XL jer je prigušio zvuk i konfa je bila prilično tiha tako da ne mogu točno reči točnu razinu buke, ali sa otvorenom stranicom se naravno čuo malo jače nego H serija. Pošto je malo teži stvarno odaje rock-solid osjećaj kad ga primiš u ruke, a crijeva su puno bolje izrade nego kod Corsaira.
Velim za svoje novce nikad nebi išao na poluvodena rješenja međutim evo zadesi se ovakva situacija ili se ekipa zezne tak sa ramima pa im ili preostaje mijenjanje ramova za neke low profile ili kupnja poluvodenih hladnjaka koji zauzimaju manje prostora od zračnih na socketu.
Njegov novac, ja bi osobno zamijenio ramove i uzeo TT Frio Extreme jer Noctuu nemrem gledat s tim drekastim ventovima :D