Tretiranje baterije?

poruka: 34
|
čitano: 13.404
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Tretiranje baterije?

ja bih ovo uzeo: NIMH-5003U - NI-MH - BATERIJE - Tevetron - profesionalna elektronika i servis za video i audio uređaje, nabave široke palete rezervnih dijelova, elektroničkih komponenti i sklopova

mislim čak da sam te iste uzeo kad sam mijenjao baterije u svom trimeru, imaju listiće i bez problema se zaleme

0 0 hvala 1
11 godina
Re: Tretiranje baterije?
60nine kaže...
veseli007 kaže...

Bok, koliko su kompatibilne ove dvije baterije?

U pitanju je Philips trimmer MG3720.

Ova zuta je AAH1800mAh a original AA800mAh. Vidim da je veci kapacitet, ali ne kuzim to sa ( AAH - AA ). Dali bi valjalo? Da se slucajno ne zapali,  posto se puni 16h ponekad i preko noci.

Hvala!

jel imaš s čim zalemiti tu bateriju, to je pitanje - jer se ne lemi običnom lemilicom?

imao sam sličan slučaj sa Phillips trimerom kojem su baterije crkle - na kraju kupio drugi trimer, jeftiniji (radi isto kao i Phillips realno) - glup savjet, znam...

ja bi, da imam spot lemilicu za baterije, ipak možda tražio bateriju istog kapaciteta i kemije kao što je u originalu, čisto iz sigurnosti jer ne znaš kak chip u trimeru kontrolira kapacitet ako je veći od originala i tak to... (netko stručniji možda bolje objasni)

Zalemit cu je sa lemilicom, znam da se lem ne lijepi  bas naj bolje. Malo cu sa šmirglom pobrusiti +/- da bude hrapavo i onda zalemiti, nece biti problema. Mjenjao sam bateriju tako vec jedom da parksaid aku odvijacu i dan danas radi, bez problema. 

Prepostavljam da ce trebati duplo duze da se baterija od 1800mAh napuni. 

Np, bitno da je odgovarajuca i da se nece nesto zapaliti. 

Hvala ekipa.

Odmori se u Istini.
11 godina
Re: Tretiranje baterije?
Ivan35 kaže...

ja bih ovo uzeo: NIMH-5003U - NI-MH - BATERIJE - Tevetron - profesionalna elektronika i servis za video i audio uređaje, nabave široke palete rezervnih dijelova, elektroničkih komponenti i sklopova

mislim čak da sam te iste uzeo kad sam mijenjao baterije u svom trimeru, imaju listiće i bez problema se zaleme

Narucio sam ovu od 1800mah, ova nema listice ali nece biti problema zalemiti. 1800mAh bi trebala duze trajati, da se ne treba puniti svako malo po 16h.

Odmori se u Istini.
12 godina
Tretiranje baterije?

pitanje je da li u samom trimeru možda postoji neki chip koji će ti tu novu bateriju uopće prepoznati kao bateriju većeg kapaciteta...

u tvoju korist se nadam da ne postoji :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice