Lenovo Ideapad y 560

poruka: 3
|
čitano: 2.033
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Lenovo Ideapad y 560

Pozdrav

Trazim savjet prije dva dana sam kupio laptop  lenovo ideapad y 560 kojeg

sam kupio radi performansi,laptop sam preuzeo i odnjeo ga kuci,kako laptop nema instaliran

OS poceo sam instalirati Windows 7,međutim nisam nasao ni jednu particiju posto se ne reazumjem 

bas previse u kompove nisam skonto da mi ne prepoznaje harddisk,laptop sam odnjeo nazad u trgovinu 

djelatnik mi je otvorio mjesto gjde je hard disk koji uopce nije bio spojen,spojio ga je al ima jedna interesantna star hard

disk nema nijedu vitu koja ga drzi spojenim sa kompom sto mi se cini cudnim bas sto mi je na bivsem laptopu toshibi

sve zivo i ne zivo bilo zavidano,al dobro laptop odnesem doma instaliram windowse i pocem normalno radit,al danas opet pocinju

problemi,palim kompjuter na ekranu pise no bootable partition found,promislim ispo je haqrd disk posto ga nista ne drzi otvorim 

laptop harddisk ispravno spojen iskopcam ga pa ga opet ukopcam gasim i palim i komp i stalno ista poruka tek nakon 8 puta laptop prepozna 

hard i upale se windowse postoji li neko rjesenje ili da ga saljem pod garancijju 

Unaprjed hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lenovo Ideapad y 560

nemoj se uopce zaje***ati s tim, ljepo odneses i trazis novog....

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
RE: Lenovo Ideapad y 560

Imam isti laptop i nemam problema.

Očito je neka tvornička greška.

Ali ako si ga već nosio na servis zašto nisu disk spojili i učvrstili kako spada.

Možda je do konektora, a možda i sam disk ne valja.

Uglavnom jedino rješenje je garancija.

Anarchists of the world, unite!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice