Laptop Dream Machines RX4080-17

poruka: 3
|
čitano: 439
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina

Sada imam trenutno Acer Nitro 5 i dosta se pregrijava da dolazi do smanjenja performansi već u radu sa više Google Meetova, a da ne govorim o igranju. Tako da bih prodao ovaj koji sad imam i uzeo neki drugi. 

Tražio sam laptop do nekih 3000 € za gejmanje i rad (al više gejmanje ofc) i među ostalim laptopima mi je izbacilo Dream Machines RX4080-17 kao najbolju opciju za uzet. Nisam prije ni čuo za tu tvrtku, a moram reć da su recenzije za taj model stvarno oskudne, pa ako tko ima kakvu preporuku ili savjet, cijenio bih to. E da, i da se može kupiti u Hrvatskoj, da se ne moram zafrkavat sa garancijom ako se šta desi.

0 0 hvala 0
16 godina
The Dream Machines RX4080-17 is a high-end gaming laptop featuring an NVIDIA RTX 4080 graphics card, an Intel i9-14900HX processor, 32GB of RAM, a 1TB SSD, and a 17-inch WQXGA display with a 240Hz refresh rate. It is known for its powerful components and advanced cooling system, called "Dream Cooling," designed to prevent overheating during intense gaming sessions.

Poljaci to proizvode. Ako ti to ne predstavlja problem, pogledaj što sve nude

https://dreammachines.eu/en/laptops

1 0 hvala 0
9 godina
Re: Laptop Dream Machines RX4080-17

Pogleda sam i čini se da imaju stvarno dobre laptope, ali nemaju dostavu u nas. Može se selectat Hrvatska kao jedna od shipping zemalja, al ni na jednom laptopu nema opcije da se kupi onda. A njihovi laptopi koji se nađu u našim trgovinama su dosta skuplji ovdje. 

A opis ovog laptopa sam i ja dobia upisivanjem u GPT, ali ipak i dalje vjerujem više nečijem iskustvu. Dosta mi je to novaca za potrošit na laptop koji nisam siguran.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice