Planiram kupit gore navedni laptop pa me zanima jel neko ima ili je imao taki laptop sl.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Solidan stroj,no svakako nek ti stave OS,jerbo,uz njegas dolazi Free DOS..(rime,a??)
Mnogi uzimaju taj laptop,no onda hoće staviti Sedmicu,i onda se nađu u problemima za drivere,pošto je lap predviđen za Win8..
pa jel necu uz njega dobit drivere?
pa jel necu uz njega dobit drivere?
Dobivaš ako uzmeš primjer Win8,pa ti moraju dati dvd sa driverima i onaj Recovery disk,ako nisu odrađene particije na hardu sa time..
Kuiš?Ne uzmeš W8,ne dobiješ drivere za W8?
Još me zanima kako stoji s igrama malo novijim naslovima? I koji OS preporučate windows 7 ili windows 8?
Solidno za igre,ali nemoj misliti da ćeš tjerati na ultra postavkama..malo ga odigni od stola,podmjestivši mu pod nogice,one školske gumice,da ima više lufta..
Meni je W7 bolji,no ja sam i dobio uz svojeg W7 sa svim driverima,i recovery particijom.Nisam siguran,da kad instaliraš W7 na svoj,da ćeš moći naći sve drivere ZA SEDMICU..pošto proizvođači komponenti su podršku pružili SAMO ZA
WIN8..
ili ako i nađeš,morat ćeš dobro prokopati cijeli internet..Sa W8 radi sve od prve..
Mislim da cu windows 8 zbog drivera ali cuo sam da windows 8 i nije nest za igre pa se jos dvojim ali puno hvala na pomci
Kod mene je G7 2210sm, jedina razlika je u velicini ekrana. Hvala Bogu laptop radi bez problema vec 9 mjeseci, cesto i po 10-12 sati na dan bez gasenja.
Drivere za win 7 neces naci za taj model na support stranici ali zato skinuti za ovaj model: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=4063&lc=en&cc=emea_middle_east&dlc=en&sw_lang=&product=5251300#N478 . Inace podrska od strane HP sa novim driverima za laptope je katastrofalna, ali tako je valjda i kod drugih proizvodjaca.
Neke igre rade dobro, neke malo losije, smanjis detalje i rezoluciju i moze proci. FarCry3 tjera prilicno dobro za jedan laptop niske cjene.
Kod mene je G7 2210sm, jedina razlika je u velicini ekrana. Hvala Bogu laptop radi bez problema vec 9 mjeseci, cesto i po 10-12 sati na dan bez gasenja.
Drivere za win 7 neces naci za taj model na support stranici ali zato skinuti za ovaj model: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=4063&lc=en&cc=emea_middle_east&dlc=en&sw_lang=&product=5251300#N478 . Inace podrska od strane HP sa novim driverima za laptope je katastrofalna, ali tako je valjda i kod drugih proizvodjaca.
Neke igre rade dobro, neke malo losije, smanjis detalje i rezoluciju i moze proci. FarCry3 tjera prilicno dobro za jedan laptop niske cjene.
Boldano..valjaš bedastoće,jer HP,kao niti jedan drugi proizvođač,odnosno assembler laptopa NE RADI DRIVERE za komponente,izuzev za MBO(optimizacija),ali i na njoj drivere za chipset i još neke điđe,radi Intel ili AMD..
Dakle ako kome treba zamjerati,to su aMD,nVidia,Realtec i t d ...
Što se tiče podrške za bliski istok,driveri se rade lokalizirano,po regijama,tako da mogu raditi,ali i ne..Isto tako postoje pojedini laptop modeli koji se proizvode samo za jedno područje,odnosno region..
Boldano..valjaš bedastoće,jer HP,kao niti jedan drugi proizvođač,odnosno assembler laptopa NE RADI DRIVERE za komponente,izuzev za MBO(optimizacija),ali i na njoj drivere za chipset i još neke điđe,radi Intel ili AMD..
Dakle ako kome treba zamjerati,to su aMD,nVidia,Realtec i t d ...
Što se tiče podrške za bliski istok,driveri se rade lokalizirano,po regijama,tako da mogu raditi,ali i ne..Isto tako postoje pojedini laptop modeli koji se proizvode samo za jedno područje,odnosno region..
Bedastoce? Vrlo interesantno... kad si toliko ne-bedast, hoces li biti toliko ljubazan i ne-bedast da mi umjesto sadasnjih drivera za GPU koje je HP izbacio 28.09.2012. ver. 8.933.3.4000 (win 7) ustupis bilo koje novije koji ce raditi sa AMD 7670M switchable grafikom tako da mogu normalno odigrati FarCry3 Blood Dragon? Unaprijed mnogo zahvalan. :)
PS: AMD sigurno nije kriv, redovno izbacuje novije drivere, intel isto tako... hm koga kriviti a da se ne ispadne bedast?