Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.132
|
čitano: 4.279.404
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
15 godina
neaktivan
RE: Slike vašeg Hardvera
mb_fak_team kaže...

lol, jedva cekam da se rjesim tog t-coma, cekam da strani operateri dođu kod nas da ove klipane reda nauce ;)

je off al jbg

jel ti dostupan još koji operater ?

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
15 godina
neaktivan
mrog 33 kaže...

Ajd obojaj ga pa postaj slike.

necu jos bojat..sad bas i nemam volje..trebo bi prvo kupit jos 2 gb rama..

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
15 godina
neaktivan
pinjo93 kaže...
mrog 33 kaže...

Ajd obojaj ga pa postaj slike.

necu jos bojat..sad bas i nemam volje..trebo bi prvo kupit jos 2 gb rama..

Dobro kad dobiš volju onda obojaj. Imaš onaj rally sprej za aute( i za sav metal) koji košta 12kn matte i metallic 24kn, tak da ti to i nije neka investicija. S takvim sam ja obojao svoje staro kučište i izgledalo je odlično.

Mrog
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Nakon skoro više od pola godine nabavio sam si jedan novi komad hardvera.

Kupljen u Eurotrade-u nakon 3 tjedna potrage i naručivanja iz raznih trgovina.

Ugl. radi se o grafičkom tabletu Genius i608, za početak će poslužiti svrsi.

http://www.metacafe.com/watch/2749951// || http://www.metacafe.com/watch/1248654/3d_animacija/
17 godina
neaktivan
Branimir2412 kaže...

Koliko si platio i može li konkurirati wacom pen&touchu? Možda je drugi dio pitanja glup a možda i nije, uglavnom javi kakav je. I ja namjeravam kupitiNamigiva

17 godina

Sry zaboravio sam cijenu staviti koja je 300kn u Eurotrade-u. U ostalim trgovinama cijene se kreću od 330kn-370kn. (takve su bile kada sam ja gledao)

Što se tiče razlike između Wacom pen&touchu i ovog geniusa. Iskreno to ti ne mogu reči jer nisam isprobao raditi na njemu, ali Wacom mi je bio prvi izbor (preporuka frenda) no nisam ga mogao naručiti tako da sam uzeo ovaj i zadovoljan sam skroz. Radi mi sve uredno na Win 7 64bit u Corel Painter-u, Corel Paint Shop Pro te u Photoshopu.

http://www.metacafe.com/watch/2749951// || http://www.metacafe.com/watch/1248654/3d_animacija/
16 godina
protjeran
Branimir2412 kaže...

Prijatelju nije da ovo kazem iz neke ljubomore daleko od toga ali ja sam imao slican takav njihov tablet sa istom olovkom i olovka je toliko losa da mi se bukvalno raspala za 4 mjeseca znaci nije htjela da reaguje na pritisak a i kada bi dosla sebi onda mi se desio drugi problem a to je ispadanje cijelog uredjaja iz olovke (ono gdje baterija dodje) tako da sam na kraju sve skupa razbio od huje

PS

Cuo sam od jos neke raje da su se zalili ali opet ne mora znaciti mozda si ipak potrefio na malo kvalitetnije izradjen model

17 godina

Hvala na obavjesti, vidjeti ćemo za koji mjesec.

Inače nebi niti uzimao ovaj tablet, ali raspitao sam se kod prijatelja koji se više razumije u te stvari i rekao mi je da će mi za početak jako dobro služiti jer je i on imao jednog Genius tableta i kaže da mu je uredno radio oko godinu i pol dana, no kako je zaradio novce za novi ovoga je prodao.

15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera
Možeš mi objasnit čemu služi taj tablet??? Vidio sam jedanput reklamu u BUG-u za nešto takvo ali neznam čemu služi. EDIT: Skužio sam. :)
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2010 15:16 (lordlojkus).
17 godina
neaktivan
lordlojkus kaže...
Možeš mi objasnit čemu služi taj tablet??? Vidio sam jedanput reklamu u BUG-u za nešto takvo ali neznam čemu služi.

Za držanje tableta:)

Šalim se. Evo baci oko pa će ti biti jasnije.

World championships: 7, GP started: 254, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,379
16 godina
neaktivan
Branimir2412 kaže...

Dobar tablet za svoju cijenu ima ga moj bratić.

Btw ukrao si mi ekran i tipkovnicu s starog kompa ;)

ⓑⓤⓖ░░▒▓███►◕‿◕◄███▓▒░░ⓑⓤⓖ
16 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Koliko ja znam 4 kartice su Quad-Sli...

(Slikano sa Logitech C100, valjda, kad tata vrati Canon, slikam ponovo).

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
15 godina
protjeran
Branimir2412 kaže...

Vidim da imaš logo od 3ds max-a pa dali je moguće u max-u raditi sa njime 

U ratu bez ikakvih interesa :D http://crotrailers.co.cc/
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo jedan čovjek mi je donio na popravak računalo, pa evo malo slika da vidite što se sve nalazi u "kutiji".

Kućište je u potpunosti isto kao već što je jedan kolega kupio.

Glavni kvar je bio disk čiju ćete sliku moći vidjeti, a radilo se o tomu da je taj što mu je prodao konfiguraciju uvalio disk kojemu je spojio kontrolnu ploču jednog sa kućištem drugog diska.

Ugl. konfiguracija je onako za kućnu upotrebu. Ima 1GB RAMa, GF 6600 je grafička sa coolerom.

Enjoy!Namigiva

BTW. Cable management kućišta je KATASTROFA!

Kućište - prva slika Kućište - prva slika
Kućište - druga slika Kućište - druga slika
Kućište sprijeda Kućište sprijeda
Sve ukupni pregled unutrašnjosti Sve ukupni pregled unutrašnjosti
Nek' se zna da AMD je kvaliteta :P Nek' se zna da AMD je kvaliteta :P
WD Caviar Blue 320GB taj disk sam mu ja ubacio umjesto one skulle WD Caviar Blue 320GB taj disk sam mu ja ubacio umjesto one skulle
GF 6600 sa Arctic Cooling Silencerom - jedan GF 6600 sa Arctic Cooling Silencerom - jedan
GF 6600 sa Arctic Cooling Silencerom - dva GF 6600 sa Arctic Cooling Silencerom - dva
Opet AMD i RAM Opet AMD i RAM
Krivac za kvar - čim piše OKEJ znate da nešto ne valja :) Krivac za kvar - čim piše OKEJ znate da nešto ne valja :)
MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2010 18:45 (4ucker).
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

zas na grafickoj pise "isprav" 

nema potpisa
16 godina
notebook kaže...

zas na grafickoj pise "isprav" 

Zato što je sve polovno staro po 2 i više godina.Izlanuo se

15 godina

Sinoc sam cistio svoga Obsidiana....isss....nisam ga cistio od kako sam ga kupio (znaci od kako je Obsidian dosao u Hrvatsku)....toliko prasine je bilo izmedu dva venta na H50 i ispod ventova od Accelera da je to koma.....

Sutra slike lijepo poslozenog i ociscenog kucista!

P.S.

Nesto si razmisljam da stavim ventove od H50 na gornji dio Obsidiana....sta kazete na to!?

Tamo gdje su sada ti ventovi bih stavio default 140 mm Corsair vent....mislim da bi to bila ok opcija posto bi ovaj 140mm vennt fino puhao zrak van.

Uz to sam slucajno iscupao zicu sa 120 mm Nanoxie tako da to moram zalemit, ali sam umjetsto nje odmah stavio Scythe Kama Flex 120 mm i mislim da ce tako i ostati posto sada izgleda odlicno kada je sve crno u kucistu....onaj zeleni vent od Nanoxie je samo "odskakao" od svega toga.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Tako bi trebalo i biti bolje. Ionako radijatori većinom idu gore, pa će ti vjerojatno H50 bolje raditi zahvaljujući "chimney" efektu. Daj ga poslikaj i sad bar malo. Baš mi se gleda Obsidian... Osmijeh

Puno stvari u životu nije sigurno, no tvrda stolica uvijek je sranje.
17 godina
Daniman123 kaže...

Vidim da imaš logo od 3ds max-a pa dali je moguće u max-u raditi sa njime 

Evo isprobao sam i radi no teško bih se privikao na njega nakon 3 godine rada s mišonjom. Uzeo sam ga radi teksturiranja modela za igre.

@tony THE Noob: izgleda da jesam Osmijeh

16 godina
4ucker kaže...

Evo jedan čovjek mi je donio na popravak računalo, pa evo malo slika da vidite što se sve nalazi u "kutiji".

Glavni kvar je bio disk čiju ćete sliku moći vidjeti, a radilo se o tomu da je taj što mu je prodao konfiguraciju uvalio disk kojemu je spojio kontrolnu ploču jednog sa kućištem drugog diska.

Ugl. konfiguracija je onako za kućnu upotrebu. Ima 1GB RAMa, GF 6600 je grafička sa coolerom.

Enjoy!Namigiva

Na onoj jednoj slici ti držiš neki kabel sa oba dvije ruke, tko je onda slikao?

Ili imaš 4 ruke?Belji se

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
16 godina
Jack Sparrow kaže...
4ucker kaže...

Enjoy!Namigiva

Na onoj jednoj slici ti držiš neki kabel sa oba dvije ruke, tko je onda slikao?

Ili imaš 4 ruke?Belji se

Nemam četiri ruke :P Ja sam slikao a stari je "šarafio". :)

To sam ja njemu dao kao da ispadne bolje slika, iako možda smeta :/

17 godina
Slike vašeg Hardvera

Danas sam na dar dobio nesto o cemu sanjam u zadnje vrijeme i sto je trebalo biti moja nova investicija :)

Grizite se :)))))

Intel X25-M G2 80GB Intel X25-M G2 80GB
Inside the case Inside the case
I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Danas sam na dar dobio nesto o cemu sanjam u zadnje vrijeme i sto je trebalo biti moja nova investicija :)

Grizite se :)))))

Svaka čast. Mogao bi sad počastit kučište jednim kvalitetnim usisavanjem:)

World championships: 7, GP started: 254, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,379
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Decki... moram vam rec da nikad nisam brze windowse instalirao :)))) I da mi fali ono klapanje diska :)))

Btw sta se tice prasine, mozda izgleda gadno na slici, ali zapravo nije tako strasno. One fleke dole sto vidis, to mi kapa kondenzator iz graficke :)))) Koja jos uvijek radi...

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Decki... moram vam rec da nikad nisam brze windowse instalirao :)))) I da mi fali ono klapanje diska :)))

Btw sta se tice prasine, mozda izgleda gadno na slici, ali zapravo nije tako strasno. One fleke dole sto vidis, to mi kapa kondenzator iz graficke :)))) Koja jos uvijek radi...

Koliko je koštala investicija?

17 godina
Slike vašeg Hardvera

Kao sto rekoh... dar... od sefa :)
On je kupio sebi prije kojih par mjeseci, a zna da ja slinim za njim. Jutros dodje paket, ja mu ga stavim na stol. On dodje i kaze... otvori, za tebe je. Kad sam skuzio sta je nisan zna sta reci :)

I'm going woo woo
16 godina
protjeran
tnakir kaže...

On je kupio sebi prije kojih par mjeseci, a zna da ja slinim za njim. Jutros dodje paket, ja mu ga stavim na stol. On dodje i kaze... otvori, za tebe je. Kad sam skuzio sta je nisan zna sta reci :)

Joj da je i meni tako kao i tebi! Sad slinim ja,hočeš li ti meni poklonit ko što je tebi šef?Belji se

Sve o meni http://cid-e38a3f0ad7dfcd8c.profile.live.com/?sa=939267678
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Dobar ti je šef Smijeh

RIDER-Što je predizborna šutnja? - Jedini dan kada političari ne lažu! :D
17 godina
rider15 kaže...
tnakir kaže...

Dobar ti je šef Smijeh

Iskreno... i je. Ne samo radi ovoga, nego i inace. 

I'm going woo woo
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

šta radiš

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice