- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prije dva-tri dana sam se i ja malo ponovio.
Uzeo novog glodavca i podlogu, staru podlogu sam odavno uništio, a stari glodavac je isto počeo bacat kašiku, pa je bilo vrijeme za nešto novo
Uglavnom - Wintech CM-5065 (sa svjetlećim scrollom, je*alo ih to što svijetli, a mogli su taj betlehemski efekt i naznačit na kutiji, pa bih obišao ovaj proizvod), i podloga Wintech 390x290mm.
Za 89kn za oboje, nije moglo bolje
Prije 10 dana mi je crkla graficka (kupio je polovnu, asus hd 6770, za 55€) i to 17 dana prije isteka garancije. Odnesem je u servis u prosli cetvrtak i juce me pozovu da dodjem, graficka me ceka. Ja odem i umjesto moje stare hd 6770 dobijem potpuno novu asus hd 7770. Ja se iznenadio i onako zbunjen stojim i drzim grafiku u ruci, pa hocu da pitam sta i kako sad to kad me serviser preduhitri i rece da po zakonu moraju da mi daju novu grafu cije su perfomanse i cijena ekvivalentne perfomansama i cijeni stare grafe, a posto se hd 6770 vise ne proizvode zamjena je hd 7770. Ja sam samo rekao hvala i izasao sretan sto mi sad ne treba odvajati dodatni novac za kupnju nove.
Napokon je stiglo...
Nakon jaaaako dugo cekanja,slanja upita van u Njemacku,UK,isptivanja kada ce doci,kolika ce cijena biti...Kupio u ZG.
Jedna stvar je isto dosla ali kriva nazalost tako da cu se morat jos malo strpit... Stay tuned..
Koliko pratim ovu temu,prva tu na forumu ako ne i u Hrvatskoj.
Roccat Ryos Mk Pro Black Cherry Switches
Sto sve moze,pogledajte na sluzbenoj stranici,a usput i jedan filmic,nije moj,htio sam posnimiti,ali nema potrebe jer je ovaj na YT.
Evo kupio sam još jedan HDD od 160gb i 2gb rama. Ništa posebno ali za moje potrebe dovoljno. Uskoro cu dobit Acer 27" monitor i kupujem Nvidiu GTX 550Ti i neki Intelov quad core proc. Boja u kučištu mi se malo oljuštila ali u proljeće ide opet na farbanje. Sry zbog loše kvalitete slika.
Uspio sam ulovit malo vrimena i stavit Accelero hibrid na Gygabite R9 290 a usput san flasha bios od Powercolor R9 290 oc
ima malo veći temeljni takt i bolje se clocka ( nekih 40Mhz )
Baterija od mobitela me izdala pa nisam slikao postupak do kraja. Al i to će doć na red.
Sa stock hladnjakom na 50% brzine venta je pod Furmarkom došla do 87c nakon 10min a s accelerom do 46c u prostoriji u kojoj je 16c
JA PREZADOVOLJAN
Kupio u Četvrtak kućište(jeftino, 17,5€), i nije mi dosao prednji usisni ventilator, iz podrške za kupce su mi rekli da je prednji ventilator uključen u cijenu, i sada mi moraju nabaviti ventilator. Nemaju plavog nikako, a crveni bi trebao biti za par dana pa cu tada ufotkati sve i ugraditi hardwer.
Do tada dvije fotografije (MS Plutos) kućišta u kutiji i van kutije :)
MS Logic A33 i A32
Kupljeni danas i slikano nabrzakada se ekipa uvijeri da odozada ide samo 120mm vent, znaci spečke na webu nisu istinite.... Kao što sam i rekao (uvijek pričam iz iskustva) navedena kućišta kao i A30 primaju naprijed 120mm vent, nazad 120mm vent i sa boka 120/140mm vent.....
Ovaj tjedan cu gore navedena dva slagati za prodaju,ako stignem... :=) pa cu još više poslikati sa ugrađenim ventovima ;=)
Corsair Vengeance K70
Sva gospoda koja su se uvrijedila na moje prve dvije slike di je na kutiji naljepnica sa cijenom ispričavam se otkrio sam veliku tajnu koju su skrivali trgovci a to jke cijena ove tipkovnice. Tako da ako ne želite se uvrijediti nemojte gledati prve dvije slike (na vlastit rizik). I ove 4 slike di je u mraku osvjetljenje je slikano na najjačem tj 3. stupnju oosvjetljenje. Evo vam ovdje velike slike na prvom i drugom stupnju osvjetljenje. I da mora ovako oko tipki biti svijetlo jer su tipke uzdignute od tipkovnice i nema nikakve plastike između njih niti ispod nego je aluminij ispod i od njega se reflektira.
ewo danas kupio na njusci prestigio tab 8.0 hd pmp5588c duo star 6 mjeseci s garom od 24 mjeseca za 500 kn ...novi dodje najjeftiniji 849....ovaj je kupljen u emmezeti za 849...mislim da sam ubo super ponudu...za te novce brutala
Cooler danas stigao u shop, odmah sam otišao da ga preuzmem :)
Poprilicno sam se namucio postavljajuci cooler, ali je na kraju vrijedilo, za 34KM(17,5€) imam super kuciste i dobar cooler :)
Nisam uspio da prikopcam cooler na maticnu, nije mogao da stigne kabal do chasis fan konektora na ploci pa sam ga morao spojiti preko 4-pinskog na napojnu, ali je dosta bucan jer se vrti na maximalnoj brzini od 2000 RPM. Narucio sam sa ebay-a produzni za ventilator(1.99$) da ga mogu prikljuciti na plocu, da ne vrti na maximalnoj brzini cijelo vrijeme :)
Cable management nije bas nesto extra, ali mi je kuciste cijelo vrijeme zatvoreno, pa nema neke velike veze :)