Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.132
|
čitano: 4.270.960
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
15 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo moje najnovije nadogradnje. Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer. Oduševljen sam zvukom, preporod.

Swedish latin super funk.
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Stigao BenQ GW2255 i 2GB RAM-a za 119Kn!

I još par slika rage ccc

I naravno novi fotič,ako možete primjetiti slike nisu loše,ali ja baš nema m strpjenja dok on se namjesti

Strm
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Stigao novi kucni ljubimac..:)

12 godina
Slike vašeg Hardvera

novi clan obitelji..dosao s CU

ceka se jos 8350,990fxa-ud5,jos 8 gb blue rama

jedva cekam da krene sastavljanje

razorblade
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 19:03 (mariolla79).
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Prije dva-tri dana sam se i ja malo ponovio.

Uzeo novog glodavca i podlogu, staru podlogu sam odavno uništio, a stari glodavac je isto počeo bacat kašiku, pa je bilo vrijeme za nešto novo {#}

Uglavnom - Wintech CM-5065 (sa svjetlećim scrollom, je*alo ih to što svijetli, a mogli su taj betlehemski efekt i naznačit na kutiji, pa bih obišao ovaj proizvod), i podloga Wintech 390x290mm.

Za 89kn za oboje, nije moglo bolje {#}

12 godina
Slike vašeg Hardvera

Prije 10 dana mi je crkla graficka (kupio je  polovnu, asus hd 6770, za 55€) i to 17 dana prije isteka garancije. Odnesem je u servis u prosli cetvrtak i juce me pozovu da dodjem, graficka me ceka. Ja odem i umjesto moje stare hd 6770 dobijem potpuno novu asus hd 7770. Ja se iznenadio i onako zbunjen stojim i drzim grafiku u ruci, pa hocu da pitam sta i kako sad to kad me serviser preduhitri i rece da po zakonu moraju da mi daju novu grafu cije su perfomanse i cijena ekvivalentne perfomansama i cijeni stare grafe, a posto se hd 6770 vise ne proizvode zamjena je hd 7770. Ja sam samo rekao hvala i izasao sretan sto mi sad ne treba odvajati dodatni novac  za kupnju nove. {#}

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

rapoo wireless touchpad keyboard E9080

13 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo da se i ja ponovim nakon dugih 7 i pol godina

Na ovom sam bio do neki dan Na ovom sam bio do neki dan
Jedna za mene, a druga za oca Jedna za mene, a druga za oca
Air live WL-1700 Air live WL-1700
Black Caviar 1TB Black Caviar 1TB
Kućište kupljeno od kolege sa foruma Over(C)lock Kućište kupljeno od kolege sa foruma Over(C)lock
Antec 902 white&black Antec 902 white&black
Sve na okupu :) Sve na okupu :)
12 godina
Slike vašeg Hardvera

eto stigao doma s posla i eto da nabrzinu uslikam...krepo mi mob a fotic kod staraca...uslikano web kamerom...nemojte zamjerit...piknu danas prek njuske za 2k kuna...grafa je stara 2 mj i par dana i dosla je 3400...mislim da sam super prosao

razorblade
14 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Sitnice usrećuju čovjeka.

14 godina
Slike vašeg Hardvera

@XXX-Man

Ovo je za tebe,nisam supjeo do kraja jer mi je crkla baterija{#},ali se vidi barem početak čiščenja,također možete primjetiti i najmanji odvijač koji sam ikad posjedovao,za skidanje venta s gra*ičke.I da,došla mi novo pomagalo..zovem ga dildo {#}.

Btw. * =p 

Strm
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Speed link thebe CS

Zasad sam prezadovoljan s njima s obzirom na cijenu.

14 godina
Slike vašeg Hardvera

Napokon je stiglo... {#}

Nakon jaaaako dugo cekanja,slanja upita van u Njemacku,UK,isptivanja kada ce doci,kolika ce cijena biti...Kupio u ZG.{#}

Jedna stvar je isto dosla ali kriva nazalost tako da cu se morat jos malo strpit... Stay tuned.. {#}

Koliko pratim ovu temu,prva tu na forumu ako ne i u Hrvatskoj.

Roccat Ryos Mk Pro Black Cherry Switches

Sto sve moze,pogledajte na sluzbenoj stranici,a usput i jedan filmic,nije moj,htio sam posnimiti,ali nema potrebe jer je ovaj na YT. {#}

13 godina
Slike vašeg Hardvera

Prvi put u životu da i ja dobijen na poklon nesto malo vrijednije.

Hvala Samsungu na ovom poklonu nisan se nada tome :D

Inace rijec je o Galaxy Camera EK-GC100

12 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo kupio sam još jedan HDD od 160gb i 2gb rama. Ništa posebno ali za moje potrebe dovoljno. Uskoro cu dobit Acer 27" monitor i kupujem Nvidiu GTX 550Ti i neki Intelov quad core proc. Boja u kučištu mi se malo oljuštila ali u proljeće ide opet na farbanje. Sry zbog loše kvalitete slika.

miš za 30kn u konzumu :) miš za 30kn u konzumu :)
12 godina
Slike vašeg Hardvera

Uspio sam ulovit malo vrimena i stavit Accelero hibrid na Gygabite R9 290 a usput san flasha bios od Powercolor R9 290 oc

ima malo veći temeljni takt i bolje se clocka ( nekih 40Mhz )

Baterija od mobitela me izdala pa nisam slikao postupak do kraja. Al i to će doć na red.

Sa stock hladnjakom na 50% brzine venta je pod Furmarkom došla do 87c nakon 10min a s accelerom do 46c u prostoriji u kojoj je 16c

JA PREZADOVOLJAN {#}

nicky.sl
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2013 1:05 (nicky.sl).
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Kupio u Četvrtak kućište(jeftino, 17,5€), i nije mi dosao prednji usisni ventilator, iz podrške za kupce su mi rekli da je prednji ventilator uključen u cijenu, i sada mi moraju nabaviti ventilator. Nemaju plavog nikako, a crveni bi trebao biti za par dana pa cu tada ufotkati sve i ugraditi hardwer.
Do tada dvije fotografije (MS Plutos) kućišta u kutiji i van kutije :)

http://www.speedtest.net/result/2906188858.png
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2013 1:26 (Haker_x).
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Odlučio sam se za upgrade zvuka i koliko sam dosad čuo ulaganje se isplatilo. Jako sam zadovoljan.

13 godina
Slike vašeg Hardvera

MS Logic A33 i A32

Kupljeni danas i slikano nabrzakada se ekipa uvijeri da odozada ide samo 120mm vent, znaci spečke na webu nisu istinite.... Kao što sam i rekao (uvijek pričam iz iskustva) navedena kućišta kao i A30 primaju naprijed 120mm vent, nazad 120mm vent i sa boka 120/140mm vent.....

Ovaj tjedan cu gore navedena dva slagati za prodaju,ako stignem... :=) pa cu još više poslikati sa ugrađenim ventovima ;=)

a32 a32
-PCE nick: FRipper- 1.12.2013. R.I.P. Paul Walker
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Corsair Vengeance K70 

Sva gospoda koja su se uvrijedila na moje prve dvije slike di je na kutiji naljepnica sa cijenom ispričavam se otkrio sam veliku tajnu koju su skrivali trgovci a to jke cijena ove tipkovnice. Tako da ako ne želite se uvrijediti nemojte gledati prve dvije slike (na vlastit rizik). I ove 4 slike di je u mraku osvjetljenje je slikano na najjačem tj 3. stupnju oosvjetljenje. Evo vam ovdje velike slike na prvom i drugom stupnju osvjetljenje. I da mora ovako oko tipki biti svijetlo jer su tipke uzdignute od tipkovnice i nema nikakve plastike između njih niti ispod nego je aluminij ispod i od njega se reflektira.  

1.stupanj

2.stupanj

S bočne strane tipkovnice 

http://valid.canardpc.com/2749994
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 18:07 (Ivanjino96).
12 godina
Slike vašeg Hardvera

ewo danas kupio na njusci prestigio tab 8.0 hd pmp5588c duo star 6 mjeseci s garom od 24 mjeseca za 500 kn ...novi dodje najjeftiniji 849....ovaj je kupljen u emmezeti za 849...mislim da sam ubo super ponudu...za te novce brutala {#}

razorblade
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2013 16:00 (mariolla79).
16 godina
Slike vašeg Hardvera - WD Black 1TB

Evo odlučio sam ja sebi za sv. Nikolu pokloniti jeda hard disk koji nažalost nije stao u cipelu, ali je zato bez problema stao u kućište. {#}

Uskoro planiram možda nabaviti neki SSD i još jedan ili dva diska za pohranu.

WD Black 1TB WD Black 1TB
5,9 5,9
13 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Genius MaxFighter F-23U. Jeftinjara od joystick-a za 50kn čisto da isprobam malo jel mi zanimljivo, neke simulacije i tako, da ne spucam odma 300-400kn na neki dobar.

Toni
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Stiglli zvučnici.
Edifier R1600T Plus

Ostatak konfiguracije i deska. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Kupljen: Kingston Datatraveler 100 g3, 64gb usb 2.0 i 3.0 sve super samo je nešta spor taj 3.0 ne vidim nikakvu razliku između 2.0 i 3.0

Rappy
17 godina
Slike vašeg Hardvera

Novo tipkalo za gaming

13 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Krme jedno napokon će se preporoditi. :)

:') starting.. :') starting..
Barely readable - SKHynix. Barely readable - SKHynix.
I've got that blues, blues ... | s-a-n-d-b-a-g it, period.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.12.2013 20:02 (mario0ne).
12 godina
Slike vašeg Hardvera

Prika kupio komponente i donio meni da mu složim.

Da je doša prije moga je i jeftinije proć

nicky.sl
12 godina
Slike vašeg Hardvera

Prije nekoliko dana san ugradija Accelero hybrid na R9 290 pa nisan uslika do kraja pa evo sad vidite kako to na kraju izgleda

nicky.sl
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Cooler danas stigao u shop, odmah sam otišao da ga preuzmem :)
Poprilicno sam se namucio postavljajuci cooler, ali je na kraju vrijedilo, za 34KM(17,5€) imam super kuciste i dobar cooler :)
Nisam uspio da prikopcam cooler na maticnu, nije mogao da stigne kabal do chasis fan konektora na ploci pa sam ga morao spojiti preko 4-pinskog na napojnu, ali je dosta bucan jer se vrti na maximalnoj brzini od 2000 RPM. Narucio sam sa ebay-a produzni za ventilator(1.99$) da ga mogu prikljuciti na plocu, da ne vrti na maximalnoj brzini cijelo vrijeme :)

Cable management nije bas nesto extra, ali mi je kuciste cijelo vrijeme zatvoreno, pa nema neke velike veze :)

http://www.speedtest.net/result/2906188858.png
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 20:24 (Haker_x).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice