Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.211
|
čitano: 4.769.624
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
18 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Konačno 1080p i HDMI!Model je ASUS VS247H-P

12 godina
protjeran
Re: Slike vašeg Hardvera

Evo par slika:

http://imgur.com/a/wezqu#0

17 godina
Slike vašeg Hardvera

mala promjena, gigabyte HD 7970 oc windforce 

15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

MX-518 su počele umirati tipke, kotačić.

Budući da je jedina suvisla zamjena za Batmana, moderni Batman u drugome tijelu, on je i kupljen.

G400s

Jedina razlika u odnosu na mog Batmana jest to što tipke rade i max. rez. je 4000DPI.

Driveri su isto zakon!

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
15 godina
Slike vašeg Hardvera

140mm Coolermasterov crvene boje za kućište

120mm 2 komada Scythe Typhoon ventovi koji su zamjenili Coolermasterove na Seidonovom radijatoru jer se na jednome počela čuti osovina(zeznuo prilikom ispuhivanja prašine sa kompresorom){#}

Front panel Scythe Kaze Master da imam pod kontrolom sve te ventove i temp.

Biti ili ne biti pitanje je sada.
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 15:30 (Zizo).
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Napokon stigao paket.. ;) 

18 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

evo stigla je i nova ljubav,zivjela i dugo radila.

Heroes get remembered, but legends never dies.
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Stigla i moja ljubav hehe :D

14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Dosao bratic danas i kaze da se komp gasi svako malo kada igra pes 13.. aa imao sam sta vidjeti.. :/ odmah sam usput i laptop malo otvoril i pocistil posto je prosla garancija pa reko da vidim kako to izgleda.. ;) 

14 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Novi HW za HTPC.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
15 godina
neaktivan
Re: Slike vašeg Hardvera

Prije svega Sretna nova 2014, sve najbolje svim forumasima BUG foruma kao i BUG urednistvu te vasim obiteljima.. :) Neka nam svima bude bolje nego sto je bilo do sada :)

Jucer stigao paket iz centro.hr i dobro me iznenadilo jer nisam ocekivao tako skoro paket zbog praznika, guzve i tako to.. U svakom slucaju radi se o monitoru Asus MX239H..

Razlog zbog kojeg sam ga kupio je taj da mi je povrh svega jako praktican jer ima ugradene zvucnike sto je rezultiralo rjesavanje mojih starih zvucnika koji su vise krcali nego svirali, te 2 HDMI prikljucka sto meni pase zbog spajanja i kompjutera i konzole u jedno. Zvuk je odlican i dovoljno glasan te dosta dubok, sto daje poseban osjecaj pri igranju igara.. Slika je naprema mom starom monitoru ko prelazak iz fice u ferrari tako da je tu svaka dodatna rijec suvisna.. sve u svemu.. slijede slike.. (slikano mobitelom-nemojte zamjerit) :=)

Pozdrav!

I`m not Jesus, but He`s my son..
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.1.2014 11:44 (Skidy).
17 godina
Slike vašeg Hardvera
Sretna nova 2014. godina...

*Asus Gryphon Z87 + Armor kit
*Intel Core i5-4670
*Raijintek Ereboss + Aeolus α 140mm
*Corsair Vengeance Pro 2x4GB

13 godina
Slike vašeg Hardvera

nije pc hardware ali me veseli...new bd player,galaxy tab 2 i megatron dodatak u kuciste {#}

megatron rulz megatron rulz
tabletic tabletic
razorblade
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Da se i ja malo pohvalim

Dosla danas nova ljubimica iz CU

marroncevic
13 godina
Slike vašeg Hardvera

My new year's resolution is 1920x1200 {#}  još kupim Nvidiu GTX650  i to je to. :)

15 godina
Slike vašeg Hardvera

Žuta periferija miš,tipkovnica,slušalice. Stigao mi je i Accelero S1 pa mi sada imam od Artic Cooling Freezer 13 za proc i Accelero S1 za grafičku. Sad vas molim za savijet kakve da ventove uzmem za S1? Mislio sam 2 crna ili bijela od 90mm?

Strm
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Nabavio sestri laptopa. Njoj će dobro doći u srednjoj školi.

ASUS X550C. Po meni performanse su odlične, za cijenu od 4.500kn sa 2 godine garancije.

Ona kaže da je prezadovoljna {#} 

I ovu smeđu torbu za 89kn :D 

EDIT: neki pitaju za specifikacije, pa eto:

Intel Core i7 2.6GHz

8 gb rama ddr3

nvidia gforce 720M

750 gb hdd

Led 15" display, ne znam koja matrica.

HDMI out, usb 3.0

2 godine garancije, i 1 godinu garancije na bateriju ne znam koliko čelija ima. {#}

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 22:17 (Bernard Huky Hux).
15 godina
Slike vašeg Hardvera

Došao modularac{#}

Coolermaster V850w

Biti ili ne biti pitanje je sada.
16 godina
Slike vašeg Hardvera

zamjenjena tekučina.stavljana nebula blue . {#}

14 godina
Slike vašeg Hardvera

došo komp pa evo koja slika

27* ekran stvarno mali izgleda pokraj CM-a {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.1.2014 15:28 (Over(C)lock).
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Frend me zamolio da mu uzmem, sutra mu nosim stvar{#}.

16 godina
Slike vašeg Hardvera

Eto konačno da se i ja malo obnovim po pitanju novijeg hardwarea-a. Jučer sam si dao malo oduška u ADM-u i uzeo proc Intel i5 4570, CPU Cooler Scythe Mungen 4 i matičnu ploču Asus H87-PRO. Sad sam miran opet dvije godine {#}

P.S. Da pitam da li trebam dizat nove Windowse radi ovih novih komponenti ili ne???? Prije sam imao i5 750 i Asus P7P55D PRO.

16 godina
Slike vašeg Hardvera

malo sam se ponovio,evo par slikica {#}

Novi headset Razer Kraken 7.1 i Naga 2014 Novi headset Razer Kraken 7.1 i Naga 2014
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Nakon 7 godina starog Acera P193W 19" konačno sam i ja prešao na nešto bolje i modernije. IPS panel, 24" DELL P2414H.

Detaljna recenzija nalazi se u najnovijem broju BUG-a. Koji mi je i pomogao da nabavim ovog ljepotana.

Evo i slika.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 20:18 (Bernard Huky Hux).
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Stiglo nešto lijepo...

Edit:

Nije više tako lijepo nakon 3 sata montiranja.....

Mehanizam je dobro riješen, ali trebaš biti biće 4. dimenzije da to ušarafiš kak spada.

Ne sviđa mi se i to što postoji opasnost da žica od ventilatora upadne u ventilator jer nije baš najbolje postavljena.

Sve u svemu, zadovoljan, 2500k na 28°C u idleu, na stock frekvenciji.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 15:56 (yeo).
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Jedna lijepa AMD konfiguracija do 6,2k:

FX 8320 + ZALMAN CNSP10X OPTIMA + ASUS M5A97 R2.0 + G-SKILL RIPJAWS 2X4 GB 1600 MHZ (8GB) + KINGSTON V300 120 GB SSD + WD BLUE 1TB SATA 3 + MSI R9 270X 2GB OC HAWK + SAMSUNG DVD-RW SATA + FORTRON FSP 550W + ZALMAN Z3+.

Molim da mi se ne šalju na PM upiti za procjene komponenti i sl. Za preporuku novih/polovnih konfiguracija i komponenti sam uvijek tu ;)
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Hoaaah! {#}

Ja sam Bošnjak i time se dičim, kome smeta lopatom ga spičim !
12 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo mojih nekakvih skulica, sve ovo prodajem, dugo je trajalo, treba sada ići na nešto novije :)

Inače>

e6320
GTX 260
P5Q PRO ploča

Skule neke Skule neke
Ozvučenje Ozvučenje
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 20:37 (hpk3o0).
12 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo došlo računalo nakon zamjene oštećenog kučišta ( loši dostavljač ), pa da stavim par slika.

12 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Najzad stigla druga ASUS GTX 780 DCIIOC , instaliran two way sli i najzad zurka moze da krene {#} 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice