- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
MX-518 su počele umirati tipke, kotačić.
Budući da je jedina suvisla zamjena za Batmana, moderni Batman u drugome tijelu, on je i kupljen.
G400s
Jedina razlika u odnosu na mog Batmana jest to što tipke rade i max. rez. je 4000DPI.
Driveri su isto zakon!
140mm Coolermasterov crvene boje za kućište
120mm 2 komada Scythe Typhoon ventovi koji su zamjenili Coolermasterove na Seidonovom radijatoru jer se na jednome počela čuti osovina(zeznuo prilikom ispuhivanja prašine sa kompresorom)
Front panel Scythe Kaze Master da imam pod kontrolom sve te ventove i temp.
Prije svega Sretna nova 2014, sve najbolje svim forumasima BUG foruma kao i BUG urednistvu te vasim obiteljima.. :) Neka nam svima bude bolje nego sto je bilo do sada :)
Jucer stigao paket iz centro.hr i dobro me iznenadilo jer nisam ocekivao tako skoro paket zbog praznika, guzve i tako to.. U svakom slucaju radi se o monitoru Asus MX239H..
Razlog zbog kojeg sam ga kupio je taj da mi je povrh svega jako praktican jer ima ugradene zvucnike sto je rezultiralo rjesavanje mojih starih zvucnika koji su vise krcali nego svirali, te 2 HDMI prikljucka sto meni pase zbog spajanja i kompjutera i konzole u jedno. Zvuk je odlican i dovoljno glasan te dosta dubok, sto daje poseban osjecaj pri igranju igara.. Slika je naprema mom starom monitoru ko prelazak iz fice u ferrari tako da je tu svaka dodatna rijec suvisna.. sve u svemu.. slijede slike.. (slikano mobitelom-nemojte zamjerit) :=)
Pozdrav!
Nabavio sestri laptopa. Njoj će dobro doći u srednjoj školi.
ASUS X550C. Po meni performanse su odlične, za cijenu od 4.500kn sa 2 godine garancije.
Ona kaže da je prezadovoljna
I ovu smeđu torbu za 89kn :D
EDIT: neki pitaju za specifikacije, pa eto:
Intel Core i7 2.6GHz
8 gb rama ddr3
nvidia gforce 720M
750 gb hdd
Led 15" display, ne znam koja matrica.
HDMI out, usb 3.0
2 godine garancije, i 1 godinu garancije na bateriju ne znam koliko čelija ima. 
Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
Eto konačno da se i ja malo obnovim po pitanju novijeg hardwarea-a. Jučer sam si dao malo oduška u ADM-u i uzeo proc Intel i5 4570, CPU Cooler Scythe Mungen 4 i matičnu ploču Asus H87-PRO. Sad sam miran opet dvije godine 
P.S. Da pitam da li trebam dizat nove Windowse radi ovih novih komponenti ili ne???? Prije sam imao i5 750 i Asus P7P55D PRO.
Nakon 7 godina starog Acera P193W 19" konačno sam i ja prešao na nešto bolje i modernije. IPS panel, 24" DELL P2414H.
Detaljna recenzija nalazi se u najnovijem broju BUG-a. Koji mi je i pomogao da nabavim ovog ljepotana.
Evo i slika.
Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
Stiglo nešto lijepo...
Edit:
Nije više tako lijepo nakon 3 sata montiranja.....
Mehanizam je dobro riješen, ali trebaš biti biće 4. dimenzije da to ušarafiš kak spada.
Ne sviđa mi se i to što postoji opasnost da žica od ventilatora upadne u ventilator jer nije baš najbolje postavljena.
Sve u svemu, zadovoljan, 2500k na 28°C u idleu, na stock frekvenciji.
Jedna lijepa AMD konfiguracija do 6,2k:
FX 8320 + ZALMAN CNSP10X OPTIMA + ASUS M5A97 R2.0 + G-SKILL RIPJAWS 2X4 GB 1600 MHZ (8GB) + KINGSTON V300 120 GB SSD + WD BLUE 1TB SATA 3 + MSI R9 270X 2GB OC HAWK + SAMSUNG DVD-RW SATA + FORTRON FSP 550W + ZALMAN Z3+.

još kupim Nvidiu GTX650 i to je to. :)