- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nakon Prestigia i Lc powerovog tableta sa kojima sam završio neslavno druženje,odlučio iskeširati malo više i kupiti od neke renomirane tvrtke koja ima više iskustava sa elektronikom(Spomenuta prva dva riknula zbog pregrijavanja).
Zasad prezadovoljan. p.s.isprika zbog slabije kvalitete slika
Evo, sve je stiglo prije nekih mj dana (osim gitare).
Oslim uslikanog hardwera, tu su: Western Digital calviar black od 1tb, Patriot Viper ddr3 8 gb (do kraja godine palniram 32 gb), Samsung p2470HD, najobičniji miš i tipkovnica.
Kako se uglavnom bavim Photoshopom i nešto sitno 3D-om ovo mi je taman.
Gledam nedavno Linusa na youtubeu kako predstavlja antistaticku podlogu za servisiranje/sastavljanje/testiranje pc komponenti i onako na oci mi se svidjela pa sam je narucio... i naravno par dana kasnije kad je stigla skuzim da sam dobio komad debele gume sa printom sablona odredjenih dijelova i komponenti. Mislim, nije lose ali 59€ je ipak malo previse za ovo
Radi vrućina sam bacio igračkicu od stock coolera, i nabavio nešto malo ozbiljnije . Coolermaster Hyper 212 Evo. Prezadovoljan sam s coolerom, na 1600rpm je relativno tih, a na 1300 ili manje gotovo nečujan. Sada konačno mogu nagaziti svoj FX6300
Monitor------ Aoc 22" 1920X1080 full hd, led
Grafa----- MSI gtx 660 ti pe OC 2gb ddr5 TF4 (Core: 1215 Mhz, Memory: 7208Mhz)
Procesor---- i5 3570 non-K oc 4.2 Ghz
Hladnjak---- ARCTIC COOLING Freezer i30
Ram--------- Corsair Vengeance Blue 8gb ddr3 1600 Mhz
Maticna---- ASrock Z77 pro 3
Napajanje--Chifetec Smart SERIES ( GPS-700A8 ) 700w
Fans: 2x 80mm + 1x120mm
Od periferije:
Mis------------- R.A.T. 5 5600dpi
Tipkovnica---- Logitech g110
Zvucnici ------- Logitech
Podloga------- Razer Goliathus
Slusalice------- Speed Link Medusa Stereo
Evo nisam jos pridonosio nekim dobrom ovu temu pa da sad krenem...
Stigla druga sestra blizanka mojoj sadasnjoj GTX 460 pa ce se jedno vrijeme druzit skupa u kompu... Na njoj smo izveli komplet kemijsko ciscenje + nova pasta mx-2...
EDIT:stiglo