- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zamijenio MyGica TV koji mi zbog HDCP-a, odnosno CEC-a nije radio s TV-om za WD TV Live koji savršeno radi.
Uz njega kupio ovaj sleevani HDMI kabel. Vrhunske kvalitete.
Također sam zamijenio svoju Creative Audigy 2 ZS za ASUS Xonar DG.
Evo nadogradio se novom kućom za komp ;)
Corsair 500r white...pssst nemojte nikom reć, u IQ centru za 799kn dok je kod drugih od 1050kn na više :D
Složio sam si neku torrent mašinu zasada, možda uz neke preinake(veći diskovi) postane i NAS, no zasada to ovako izgleda. Iskoristio sam donacije i stvari što sam pronašao na tavanu. Jedini trošak će mi biti napajanje. Čekam da mi stigne cigla.
Malo mi je bilo dosadno pa sam prespojio ispravan panel sa starih low budget zvučnika nepoznate marke, na jedan isto tako nepoznate marke ali poznatih specifikacija :) Bas i nije nešto, ali za prvu ruku posluži :) Još samo da napravim neku kutijicu za main audio panel pa će to biti tip top :)
Slike su slabije kvalitete jer nisam imao fotić pri ruci :P
Thermaltake Kandalf kuciste + vodeno u svoje vrijeme placeno prek 2 soma kn+ mbo slicna cifra 1500+kn placena....imam tek par fotki jer mi mob umro na pol posla...kad nabavim bolje fotke stavim tu...
Inace ; e8500, GA-X48-DQ6 , msi 7770, 8gb ram, ssd 64gb + vodeno = 360radijator,rezervar, pumpa ako se ne varam 500l/h,thermaltake cpu i gpu blok.
Jucer ubacena gpu u loop. Temperature overclockane grafe (1.250v) je 43c u opterecenju :P
tata ubacio novi hard
wd 640gb aaks (mislim da je to blue kao) sata 2
slikan u kucistu jer nisam mogao docekat da ga stavim (hard u kuciste jel
)
btw za 2 stoje je dobar :D
Xonar D2X - pa pođimo tražiti Floppy kabel
http://www.edigital.hr/Zvucna_kartice/Asus_XONAR_D2X/XDT_7.1_PCIe_izlaz-p34544.html
nakon promjene kucista na zalman t2, cpu temp se digle s idle 33 na 39. da bi se to rjesilo, uzeo sam jos jedan glidestream 120 (600 o/min) i oba stavio na gornju stranicu. tem pale opet na starih 33°C u idle u 51 u bioshock infinite (posto je to zadnja igra koju jos prelazim).
Evo napokon mi je stigao Corsair Carbide 400R a Corsair H100 je danas odnesen na servis i ne proizvode više H100 pa ću slijedeći tjedan dobiti H100i tak da to još čekam i naručen je paracord crveni i crni pa ću čitavo napajanje sleevati.
Kupljen novi monitor, LG 27MA73D, LCD/TV combo.
Par karakteristika:
- 27 in FullHD
- IPS matrica
- 2xHDMI,VGA,DVB,USB,SCART
- MHL HDMI (dolazi uz njega MHL kabel)
- daljinski
Kupljen u ADMu,link
Slikano mobitelom,isprika zbog lošije kvalitete,žurio sam se da ga što prije složim.
Evo,kupio "novi" PC :)
Mislim da za 1100kn nisam mogao dobiti nista bolje od: Gigabyte GA-P43T-ES3G, Intel Core 2 Duo e7400 2.8ghz, XFX Radeon HD 4670, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD...