- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo od mog starog pila. nemojte zamjeriti na kablovima posto covjek ima 47g 
unutra je q6600 @ 3.2Ghz,yasya, 4gb 1066mhz Mushkin Yellow Line memorije, Gigabyte Ep45-ud3lr, XFX 7850 1GB, Vertex4 64gb, Wd Black 500gb. i napajanje od 550w mislim da je Spire marka.
Ubacio sam malo ventilatora i složio cable management kolko sam mogao ipak je to ms kučište :D. Za par dana ide cijelo kučište u crnu boju iznutra :)) Sry na lošoj kvaliteti slika.
Kod mene sve spremno i ceka novo kuciste... kad ce taj petak (ali u 5. mj.) 
Napokon da se rijesim odlicne, ali ruzne Noctue.
EDIT: Jos dve fotke, na jednoj sam testirao H100i na "suho". Cisto da se uvjerim da radi.
"... vrijeme je da se pogleda u dubinu."
"... promjeni kut gledanja.", kako kaze reklama, jel? vjerujem da ce mi novi monitor pomoci u tome. s njim se dobije standardna oprema:vga, dvi i audio kabel kao i kabel za napajanje.
Evo ako vas zanima koliko su efikasni filteri u define r4. Ovo je 2 tjedna bez čišćenja ( 24/7 rad). Inace usisam svaki tjedan ali sam namjerno ostavio malo duze.
Prolazi samo najsitnije. Ukoliko ste ljenčine i čistite samo filtere PC bi vjerojatno prezivio i vise godina bez porasta temperatura (ozbiljnijeg) jer su čestice koje prolaze toliko sitne da se ne mogu zaglavit u hladnjacima. Grafa i cpu cooler čisti ko suza a nisam ih ispuhao 2 mjeseca :).
Visoka rezolucija: http://imageshack.us/a/img687/716/20543478.jpg
Čišćenje s usisivacem i onim dlakavim nastavkom traje 5 sekundi 
evo ja se malo "ponovio"
gigabyte x58-ud3r
intel i7 930
3*2gb corsair xms3
hd 5830
razer abyssus
zadnja slika 990fxa ud3 vs x58 ud3r 
jos sutra ljepo poslozit kuciste kao prije :D
Nisam više mogao podnesti ASUS-ovo trulo-narančasto svijetlo sa zvučne kartice,
pa sam je odlučio razmontirati.
Također nisam stavio "ASUS šasiju" natrag na karticu, jer ovako izgleda mnogo bolje,
a PCI-e plastični holder na kraju PCI-e 16x slota osigurava da se kartica ne savija.
Također je kartica mnogo hladnija, na dodir je mlaka, a prije je na dodir bila vruća.
Tako da preporučam svima koji osjete da im se kartica previše grije - da urade isto.
(na mnogo foruma, osobito njemačkih, može se naći topic "My D2/D2X has stoped working" - vjerovatno prekuhala kartica)
Pikčurz:
Prije koji mjesec sam odlucio kupiti mehanicku tipkovnicu. Međutim s primarnom primjenom pisanja a ne gaminga. Prema tome mi je trebala tipkovnica sa cherry blue prekidačima. Kako se kod nas prodaju samo gejmerske coolermaster/corsair uglavnom cherry red tipkovnice posavjetovao sam se na overclock.net-u i receno mi je da trazim tipkovnicu od ducky-a , das keyboard ili filco-a. Vec par prijatelja iz Splita je uzimalo ducky-a pa sam se odlucio za hvaljeni dk9008 shine 2. Stvar je apsolutno fantasticna, letim po njoj, kad se stave gumeni obruci ispod tipki postane i solidno tiha. Kupljena je u navadenom ducanu: http://www.vendio.com/stores/E-sports-Gaming-equipments/
Imaju jako dobru uslugu, tipkovnica stigne kroz 10-ak dana iz Singapura. S poštarinom je ispala oko 1100kn s time da je ovo ducky-ev top of the line model. Apsolutno vrijedno svake lipe, letim po njoj s 0 grešaka ili preskocenih slova. Navedenom ducanu se placa paypalom a carine za tipkovnice nema. Usluga im je jako dobra, 5-6 prijatelja je uzelo i nikad problema.
EDIT: Mozete birat vrstu prekidaca i boju osvjetljenja. Uzeo sam bijelu, ledice su na max snazi nevjerojatno jake, ne mozete gledat u tipkovnicu. Tipkovnica ima 5 levela osvjetljenja i mozete spremati profile tako da sam svijetle samo one tipke koje zelite. Podrzava n-key rolover kroz usb. Pogledajte recenziju ako vas zanima, prilicno je popularna.
Stigao novi hardver nakon bezobrazno dugog čekanja :D ..trebao sam poslikati dok je sve još bilo drito iz kutije ali hajd 
EDIT: Zaboravih napisati. Matična ploča je Asus P8Z77-V, a RAM je Kingston HyperX Beast 2x8Gb sa XMP profilom na 2133Mhz
Poštar me danas napokon obradovao. Predstavljam Vam moje prve ozbiljnije slušalice (still poorfag tier, ali ipak bolje od bilo čega što sam imao do sada): Dunu Trident (DN - 12). Ove koje zanima review navedenih slušalica, možete ga nači ovdje.
Kvaliteta slika limitirana mogućnostima Lumie 710.

! nazalost "stari" i7 3930K+Rampage 4 Formulu nisam stigao slikati...