Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.132
|
čitano: 4.271.997
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

u petak mi doslo novo kuciste,zalman z11 {#}

ispricavam se zbog lose kvalitete slika

Origin/Battlelog:BumbleBee_HR xfire:optimus122
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Zamijenio MyGica TV koji mi zbog HDCP-a, odnosno CEC-a nije radio s TV-om za WD TV Live koji savršeno radi.
Uz njega kupio ovaj sleevani HDMI kabel. Vrhunske kvalitete.

Također sam zamijenio svoju Creative Audigy 2 ZS za ASUS Xonar DG.

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
13 godina
Slike vašeg Hardvera

FM2 konfica u kombinaciji s Fractal Core 1000 :)

16 godina
Re: Slike vašeg Hardvera

Evo nadogradio se novom kućom za komp ;)

Corsair 500r white...pssst nemojte nikom reć, u IQ centru za 799kn dok je kod drugih od 1050kn na više :D

Stari momak Thermaltake V4 Stari momak Thermaltake V4
Kejbls Kejbls
Pošto je teže, polica je morala ići papa Pošto je teže, polica je morala ići papa
Usporedba veličine (buraz baca reprezent heheh) Usporedba veličine (buraz baca reprezent heheh)
BF3 nick: mrxa [CROG]
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.4.2013 22:46 (mrxa1).
12 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

evo stiglo HX650 GOLD,sljedecu u planu je H100i i  vengeance militeri kit od 8 GB.....

razlika u duzini kabela razlika u duzini kabela
17 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Složio sam si neku torrent mašinu zasada, možda uz neke preinake(veći diskovi) postane i NAS, no zasada to ovako izgleda. Iskoristio sam donacije i stvari što sam pronašao na tavanu. Jedini trošak će mi biti napajanje. Čekam da mi stigne cigla.

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Malo mi je bilo dosadno pa sam prespojio ispravan panel sa starih low budget zvučnika nepoznate marke, na jedan isto tako nepoznate marke ali poznatih specifikacija :) Bas i nije nešto, ali za prvu ruku posluži :) Još samo da napravim neku kutijicu za main audio panel pa će to biti tip top :)

Slike su slabije kvalitete jer nisam imao fotić pri ruci :P

Extend my EMSI License for free: http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6434073 / My Web Site: http://markoidzan.from.hr || http://www.erepublik.com/hr/referrer/midzan21 Help me :D
13 godina
Slike vašeg Hardvera
Evo nova grafa, ništa posebno ;
15 godina
protjeran

Dok ne nabavim zidne nosače - samo ovo:

From all the things I lost, I miss my mind the most...
13 godina
Evo ga jedna jako zanimljiva konfiguracija, nekad high end koji je placen jako puno....

Thermaltake Kandalf kuciste + vodeno u svoje vrijeme placeno prek 2 soma kn+ mbo slicna cifra 1500+kn placena....imam tek par fotki jer mi mob umro na pol posla...kad nabavim bolje fotke stavim tu...
Inace ; e8500, GA-X48-DQ6 , msi 7770, 8gb ram, ssd 64gb + vodeno = 360radijator,rezervar, pumpa ako se ne varam 500l/h,thermaltake cpu i gpu blok.
Jucer ubacena gpu u loop. Temperature overclockane grafe (1.250v) je 43c u opterecenju :P
TT Kandalf TT Kandalf
360 rad 360 rad
cpu blok cpu blok
rezervar+pumpa rezervar+pumpa
ssd+hdd ssd+hdd
plastika plastika
smece od hladnjaka smece od hladnjaka
gpu gpu
sa montiranim blokom sa montiranim blokom
Werdum Combat Team
15 godina
protjeran

Evo malo razbacao speakere po zidu...

Ostatak kad stigne zvučna (i uredim stol). Smijeh

From all the things I lost, I miss my mind the most...
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 22:52 (Don Kihoty).
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Malo slikica :)

12 godina
Slike vašeg Hardvera

new playa in tha house...nadam se da bu bolja nesto od 660ti phantom...ak nebu ide na bubanj i uzimam 670 looooool

razorblade
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Stigla nova maticna... koja cak i radi... :D... uglavnom male preinake, umjesto 3470 ubacio sam 3570K unutra...

Fool for a day, King for a lifetime...
13 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

tata ubacio novi hard {#}

wd 640gb  aaks (mislim da je to blue kao) sata 2

slikan u kucistu jer nisam mogao docekat da ga stavim{#} (hard u kuciste jel {#}

btw za 2 stoje je dobar :D

[url=http://valid.canardpc.com/2756487][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/2756487.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.4.2013 23:58 (pranja_dakovo).
14 godina

ciscenje od prasine pa slikanje

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.4.2013 13:04 (bumer).
15 godina
protjeran
1. RTFM | 2. Use the search button | 3. Respect elders
14 godina

Nova UD-5 REV 3.0  {#}.

14 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo jedne iz podruma {#} .

Danas ga očistio, promjenio termalnu...

AMD K6 400MHz ; 128MB  RAM ; PAG2130 ploča ; 8GB HDD Maxtor. ; Godina proizvodnje 1999, radi ko sat {#} .

16 godina
Slike vašeg Hardvera

nakon promjene kucista na zalman t2, cpu temp se digle s idle 33 na 39. da bi se to rjesilo, uzeo sam jos jedan glidestream 120 (600 o/min) i oba stavio na gornju stranicu. tem pale opet na starih 33°C u idle u 51 u bioshock infinite (posto je to zadnja igra koju jos prelazim).

cpu power cable produzni do kojeg sam jedva dosao :S samo 11 kuna ali ga je pretesko nabaviti (a nisam htio stukati napajanje posto jos ima garanciju) cpu power cable produzni do kojeg sam jedva dosao :S samo 11 kuna ali ga je pretesko nabaviti (a nisam htio stukati napajanje posto jos ima garanciju)
glide stream 120mm 600 o/min glide stream 120mm 600 o/min
2x glide stream 120mm 600 o/min 2x glide stream 120mm 600 o/min
slozen zalman t2 (kabeli su dalje bomba ali ne smetaju protoku zraka tako da sam ih samo povezao da se ne micu u to je to) slozen zalman t2 (kabeli su dalje bomba ali ne smetaju protoku zraka tako da sam ih samo povezao da se ne micu u to je to)
staro kuciste 1 (nije pro job ali je opet bolje nego ona metalna jeftina boja) staro kuciste 1 (nije pro job ali je opet bolje nego ona metalna jeftina boja)
staro kuciste 2 staro kuciste 2
staro kuciste 3 staro kuciste 3
staro kuciste zapakirano u org ambalazu i spremno za upotrebu staro kuciste zapakirano u org ambalazu i spremno za upotrebu
staro kuciste zapakirano u org ambalazu i spremno za upotrebu staro kuciste zapakirano u org ambalazu i spremno za upotrebu
Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

novi miško i podloga

miš+podloga miš+podloga
sharkoon familly sharkoon familly
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo napokon mi je stigao Corsair Carbide 400R a Corsair H100 je danas odnesen na servis i ne proizvode više H100 pa ću slijedeći tjedan dobiti H100i tak da to još čekam i naručen je paracord crveni i crni pa ću čitavo napajanje sleevati.

Staro kučište i hladnjak Staro kučište i hladnjak
Novi cable managment Novi cable managment
http://valid.canardpc.com/2749994
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.4.2013 19:20 (Ivanjino96).
15 godina
Slike vašeg Hardvera

Kupio Scythe Ninju 3 od clana Absu.
Temperature na stock taktovima (i7 920@2.67GHz) u OCCTu max 60°C

Sad slijedi clockanje :D 

Autoclimb kills more people than AIDS
14 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Stigle neke komponentice uskoro još toga

Coolermaster Storm QuickFire Pro

Logitech G600

AMD FX 8350 

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
12 godina
Slike vašeg Hardvera

Malo sam se obnovio

loša kvaliteta zbog mobitela

novi i stari miš novi i stari miš
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.4.2013 18:27 (hrčak).
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Kupljen novi monitor, LG 27MA73D, LCD/TV combo.

Par karakteristika:

• 27 in FullHD
  • IPS matrica
  • 2xHDMI,VGA,DVB,USB,SCART
  • MHL HDMI (dolazi uz njega MHL kabel)
  • daljinski

Kupljen u ADMu,link

Slikano mobitelom,isprika zbog lošije kvalitete,žurio sam se da ga što prije složim. {#}

Bears, Beets, Battlestar galactica!
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Nakon par minuta nagovaranja ipak je pala odluka da se malo "napimpa" haf 922... iz vec pomalo monotone crne boje u sasvim solidnu bijelu, ima par greskica ali ukupni dojam mislim da nije lose. Prosudite sami. Ipak je to rucni rad. {#}

Fool for a day, King for a lifetime...
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo,kupio "novi" PC :)

Mislim da za 1100kn nisam mogao dobiti nista bolje od: Gigabyte GA-P43T-ES3GIntel Core 2 Duo e7400 2.8ghz, XFX Radeon HD 4670, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD...

ja sam Zeko -Ja Slava! -A mi smo ZEKOSLAVCI
12 godina
Slike vašeg Hardvera

novi case :))

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Noctua L9i

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.4.2013 15:39 (boy005).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice