Evo nakon pranja i ponvnog slaganja kablova kako to kod mene izgleda :)
Mozes ti to i bolje ;)
odlicno izvedeno, ne znam sto se tu jos da popraviti...
evo moj cable managment znam da nije nesto al kad se uzme u obzir da nemam ih ni gdje sakriti nije lose
(ispricavam se na losoj slici nisam imo fotoaparata pri ruci)
Mozes ti to i bolje ;)
savjeti su uvijek dobro dosli reci sta mislis da ide bolje :D
evo jos malo modova od mene
Svrha=tise racunalo
na svakom mbo serafu je postvljena guma sa doljnje i gornje starne da vibarcije nestanu
na svakom serafu postavljena guma da se vibarcije sa venta ne prebace na kuciste
Mozes ti to i bolje ;)
savjeti su uvijek dobro dosli reci sta mislis da ide bolje :D
evo jos malo modova od mene
Svrha=tise racunalo
na svakom mbo serafu je postvljena guma sa doljnje i gornje starne da vibarcije nestanu
na svakom srefu postavljena guma da se vibarcije sa venta ne prebace na kuciste
pametno, ja se toga nikad nebi sjetio
Evo prije tjedan dana sam upecao P5Q SE PLUS, nisam se ranije javio bio net u banani.
Imam samo pohvale za matičnu, ima puno opcija za klokanje i mogu reći kako sam je stavio CPU mi je puno hladniji. Da li je do matične ili do paste od 10kn neznam reć. Mogu reć kada sa P5VD2-MX pređete na ovakvo nešto komp se preporodi. CPU mi je na stock vrijednostima (1.86GHz) sa stock coolerom bio na 19° pa sam digao voltažu na 1.3V , FSB na 350 (2.52GHz) i radi stabilno na nekih 28°. Prvom prilikom to dižem koliko ide na stock hlađenju.
Mijenjanjem matične sam malo i kablove odlučio srediti nije nešto ali je bolje nego džumbus kakav je bio pa evo slikica kako sad sve izgleda.
hbte te sve asus kutije od svih asus maticnih su iste samo druga slova :D
hbte te sve asus kutije od svih asus maticnih su iste samo druga slova :D
One iz 2000. su drugačije :D
toxic za kolko si prodo gtx295?
toxic za kolko si prodo gtx295?
imas pm za takve stvari... da nisam dobio dovoljno nebi je prodo :D
eo slika mog hardvera
Koji mod, svaka čast!
Najbolji koji sam vidio
Evo malo updatea;novi hladnjak za proc i rame:
Ja i ne primjetim razliku.
eo slika mog hardvera
Preeepre moćnoo!
Ovo sam složio za svoju dušu
komp koji je pun prasine?
super mu je
eo slika mog hardvera
koja si ti legenda
Ovo sam složio za svoju dušu
ti nemas duse...
tako je
ako ima prašine ona je vidljiva i lako se ukloni, a što misliš kako je u Tvojoj kutiji
imas tipku uredi, a nije prasina u igri (bez brige ja svoju kistru otvaram 2 puta na mjesec) nego zasto nemas neko normalno kuciste nego ovako kablovi strse...
Sa 70 godina starosti ne padam na izgled
oprostite, prihvaceno na znanje
Hvala!
Sa 70 godina starosti ne padam na izgled
Stvarno imaš 70 godina?
Malo manje 68. Sam sam odabrao komponente i složio kompić, malo jeftinije pošto sam penzić sa integriranom grafičkom, ali sam zato ugradio SAT i hibridnu TV da nikome ne smetam u svojoj maloj sobici.
Malo manje 68. Sam sam odabrao komponente i složio kompić, malo jeftinije pošto sam penzić sa integriranom grafičkom, ali sam zato ugradio SAT i hibridnu TV da nikome ne smetam u svojoj maloj sobici.
Ohoooo nisam znao da malo(više bez uvrede)starije ljude zanimaju kompjutori i takve stvari,svaka čast!