Pušite li?

poruka: 1.371
|
čitano: 279.116
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Da li pušite?

Znaci, ja kao pusac se moram ustati sa klupe na koju je netom sjeo covjek za kojeg ne znam da li pusi ili ne?

16 godina
odjavljen
Da li pušite?

jebiga i govno smrdi ali ono se nece maknut :)

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
16 godina
neaktivan
Da li pušite?

Ma ustat cu mu/joj se znas kad? Nikad.

16 godina
neaktivan
RE: Da li pušite?

Nepušač se mora ustati ako sjedne pušač na klupu?

Daj malo zdravog razuma ne neke svemirske primjere.

Ako ste oboje tamo neko vrijeme i jedan mirno sjedi a drugi krene raditi nešto ometajuće (zapali cigaru, obavi veliku nuždu, priča na mobitel, počne derati vjevericu i vaditi joj iznutrice, lupa po bubnju i pjeva hare hare rama rama, izvadi penis i počne masturbirati, bla bla bla) valjda je red da priupita stranku koja sjedi s njim dali će mu to smetati, i ako da da se pomakne na stranu dok to ne dovrši. To nije neka nauka, to je čisto pristojno.

Nit su pušači neljudi, nit su nepušači neljudi. Sve su to ista gamad prošarana razumnim kulturnim ljudima.

PS: Javno streljati sve vlasnike pasa koji ih vode u parkiće ili po cesti da se iskenjaju pa ne počiste za sobom :P

PPS: kad već njurgam off topic, jedan BUUUUU za jacu.

PPPS: ups vulgarni izrazi :)

17 godina
neaktivan
Da li pušite?

To je kao da zabranimo ljudima da smrde na javnim površinama, jednostavno nemoguće :(

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
15 godina
neaktivan
Da li pušite?

Nikad, pa ni onda. Osmijeh

Cak ni kavu ne pijem... Izlanuo se

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
15 godina
neaktivan
Da li pušite?

ne, i nadam se da ce tako ostat

17 godina
neaktivan
rustweaver kaže...

Pa dobro......a jel` izlazis iz kuce?

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Znaci, ja kao pusac se moram ustati sa klupe na koju je netom sjeo covjek za kojeg ne znam da li pusi ili ne?

Tako je! Moras se maknuti i to tako sto ces hodati unatraske i pri tom neces dici pogled gore vec moras pokorno gledati dole uz duboke naklone...ko` one tete japanke. To je prvo!

Drugo! Kad si odovljno daleko od gospodina nepusaca nadi neko osamljeno mjesto, nabavi zapaljivu tecnost i ...izgori :)

Drugo! Mozes si ritualno zariti kakvu katanu u stomak dok te TV ekipe snimaju. Nema promasaja

P.S

Izvini ali sarkazam je bio namjenjen likovima koji se "zgrazaju" od cigareta 

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
17 godina
Lazarus Long kaže...
VirtUoso kaže...

Tako je! Moras se maknuti i to tako sto ces hodati unatraske i pri tom neces dici pogled gore vec moras pokorno gledati dole uz duboke naklone...ko` one tete japanke. To je prvo!

Drugo! Kad si odovljno daleko od gospodina nepusaca nadi neko osamljeno mjesto, nabavi zapaljivu tecnost i ...izgori :)

Drugo! Mozes si ritualno zariti kakvu katanu u stomak dok te TV ekipe snimaju. Nema promasaj

Kako je ovo bilo potaknuto mojim pitanjem dužan sam odgovoriti.

Niste shvatili poantu pitanja, niti ste pročitali taj moj post do kraja (očito). Ako vam se neda vratiti do tamo i pročitati ponovo, napisati ću ponovno.

Pušač samim time što puši mora imati (u normalnim uvjetima, da se odmah ogradim od debilnih podpitanja - što ako nepušač smrdi ili je manijakalni ubojica i silovatelj) više pristojnosti od nepušača.

Zašto? Jer napušač ako sjedi na klupi i zuri u sunce, ničime ne smeta nikaoga oko sebe. Pušač ako zapali cigaretu može smetati nekom blizu sebe koji eto slučajnim izljevom bijesa Majke prirode i zaj*bom božice Fortune (vidim da se humor proteže komentarima pa zašto bih ja bio dosadno ozbiljan :)), ne uživa u tim dimnim smotuljcima.

Da ste shvatili poantu pitanja (a dosada ih je malo shvatilo) ne bi bilo ovih daljnih komentara.

A poanta jest: nije da se itko ikome mora dignuti, niti pušač mora  "hodati unatraske i pri tom neces dici pogled gore vec moras pokorno gledati dole uz duboke naklone...ko` one tete japanke", niti nepušač svojom pojavom zabranio pušaču uživanje u cigareti, ali mislim da pušač mora imati bar malo pristojnosti i pitati osobu pored je li to uredu.

Znači još jednom poanta nije bila da se pušač mora maknuti već pokazati tu pristojnost koju čin uživanja nečega što je agresivno i što ne vole svi ljudi podrazumijeva. Barem mislim da u civiliziranom svijetu postoji takva odgovornost i da se takve stvari podrazumijevaju.

Ali eto ponukan nekim krajnje glupim kometarima - tipa da se nepušač mora dignuti jer njemu smeta! postavio sam to pitanje.

Naravno ja ne generaliziram pa ne  osuđujem svakoga tko je popušio i jednu cigaretu ali ako malo prošvrljate temom Pušiona vidjeti ćete da su neki zbilja uzeli pod normalno da to što on ima pravo pušiti da mu daje prvenstvo u takvim (klupa) situacijama. Znači to nije ilegalno, ja to smijem, kome smeta nek odj*be.

Cigareta uopće nije bitna, bitan je taj manjak pristojnosti koji su si neki uzeli kao njihovo pravo.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
15 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
rustweaver kaže...

Pa dobro......a jel` izlazis iz kuce?

Pretpostavljam da si time htio pitati jesam li pasivan pusac? Nazalost jesam. Ovo moje "nikad pa ni onda" je samo figurativno i ne iskljucuje pasivno pusenje.

Ako si ciljao na moj drustveni zivot i izlaske, toga ne nedostaje. Netko pije kavu ja popijem sok ili nesto slicno, kvaka je u tome da mi se okus kave ne svida bas previse, a nisam niti jedan od onih koji ne funkcioniraju ujutro bez kave.

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
17 godina
neaktivan

A zasto u svim primjerima pusac  uvjek dolazi drugi u park (da bi sjeo na klupu)?

Ne ozbiljno, kada vec uzimamo bedaste primjere (uglavnom svi primjeri su bedasti) zasto nitko ne uzima u obzir da pusac moze biti prvo-pristigliTM  na klupi i da ne mora pusiti vec i on (valjda) ima pravo zuriti u sunce. I tada dolazi lik nepusac (drugo-pristigliTM) sedne i pocne sr4ti kako mu dim smeta....50m dalje postoji jos neki lik kome dim smeta i eto ti jos veceg sr4nja.

Salu na stranu. Lepo kazes da si citao temu Pusiona gde se tabori mlate oko toga sto je zdravo, kluturno, nekulturno, lose...   jos dodajes u postu na kojem odgovaram da

♦Znači još jednom poanta nije bila da se pušač mora maknuti već pokazati tu pristojnost koju čin uživanja nečega što je agresivno i što ne vole svi ljudi podrazumijeva. Barem mislim da u civiliziranom svijetu postoji takva odgovornost i da se takve stvari podrazumijevaju.

U civiliziranom svijetu ljudi donekle imaju razumjevanja za tude lose navike i ne padaju u nesvest kada pripalite cigaretu vec vas kulturno zamole da to ne cinite u njihovom domu ili na njihovoj klupi u njihovom prokletom privatnom parku!ali i isto tako i pusaci ako iole imaju minimum mozga i minimum kulture ne bi insistirali pusiti kod/pokraj nekog kome to smeta.

I koliko ja znam, u mom svjetu pusenje je jos uvek legalno ...isto kao i locenje alkohola

Znas, jos uvjek se nije desilo da nekog razbiju na klupi (u parku) usled psihotropnog djelovanja duhanskog dima na neciji mozak. I ajmo sad, molim vas lepo da se ova tema ne pretvara u Pusionu.

Nepusaci...braco!!

Nemojte uzurpirati temu! Pitanje je   Da li pušite?

Dakle?

17 godina
neaktivan
Da li pušite?

Okay.

Gore dole skupili smo se mala ekipa koja pusi ali nitko se nije sjetio da pita

Kakvu kafu pijete dok pusite?

Jer pusiti bez kafe je...,jel?

17 godina
neaktivan
rustweaver kaže...

Ako si ciljao na moj drustveni zivot i izlaske, toga ne nedostaje. Netko pije kavu ja popijem sok

Kakav sok? Coca Cola? Pepsi?

P.S

Pa sta, niti se meni svida ukus piva pa ga ponekad pijem da ne bih bio crna ovca u drustvu 

15 godina
neaktivan

Meni nije frka biti crna ovca, pa svi moramo biti po necemu posebni zar ne? Kakav bi to svijet inace bio?

A sok ko sok, Cola je uglavom, ili Schweppes on je onako bas, za pijuckati polako Smijeh

15 godina
protjeran
FlyBoy kaže...

Ne, i općenito na pušače gledam kao na ovisnike i slabiće.

zbog toga što sam nepušač istjeran sam s posla.

Let Justice Be Done, Though the Heavens Fall
16 godina
Da li pušite?

Crna kava uz cigaretu...must have :)

Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
15 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Okay.

Gore dole skupili smo se mala ekipa koja pusi ali nitko se nije sjetio da pita

Kakvu kafu pijete dok pusite?

Jer pusiti bez kafe je...,jel?

U tebe nema onog Uredi gumba, je li? Namigiva

Ovisi kakve ima, najrađe tursku ali mogu i ostale poslužit. Često sam prelijen da slažem pravu kavu pa si napravim neki instant bućkurišSramim se

edit: zaboravih dodati, s mrvicom mlijeka, jel

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.6.2010 22:05 (Mirko935).
17 godina
neaktivan
karakteran kaže...
FlyBoy kaže...

Ajmo se kladit da nisi :D

Moguće je da si istjeran zato što ti je smetao dim, ali da si istjeran jer nisi htio pušiti sumnjam

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
15 godina
protjeran
Ige kaže...
karakteran kaže...
FlyBoy kaže...

Moguće je da si istjeran zato što ti je smetao dim, ali da si istjeran jer nisi htio pušiti sumnjam

istjeran sam od strane pušača, a sredstvo istjerivanja bio je duhanski dim. razlog: nisam se smijao na viceve šefa i nisam poslije posla išao piti s ekipom.

inače pušenje je bilo zabranjeno u svim prostorijama pa tako i u mojoj, koja je postala soba za pušenje.

Let Justice Be Done, Though the Heavens Fall
15 godina
neaktivan
Ige kaže...

A razlika je u...?

Da voli dim i sâm bi duvao. Smijeh

Zadimljeni zatvoreni prostori su uzas, ali na otvorenom mi uopce ne smeta ako netko pusi pored mene. Tako je kod vecine nepusaca uglavnom...

17 godina
neaktivan
Da li pušite?

Cini mi se ponekad da ce mi kava doci glave nego li cigarete. Ponekad znam da preteram sa kavom

Inace Ameri u drugs stavljaju i coffeine Cool

15 godina
neaktivan
Da li pušite?

tursku više ne pijem zbog kiseline u želucu,ali nessica je ko grom

15 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Inace Ameri u drugs stavljaju i coffeine Cool

Pa tu mu je i mjesto, stimulans je i izaziva ovisnost. Ali nije kava jedina koja sadrzi kofein. Veliki broj biljaka sadrzi kofein (ukljucujuci i duhan), tako da ti i caj od kamilice u dovoljnim kolicinama ima ucinak kao kava. A tu je i Coca Cola valjda i ptice na grani vec znaju da sadrzi kofein.

Ali ovo je sada offtopic. Šutim

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.6.2010 22:21 (rustweaver).
15 godina
neaktivan

[double post]

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.6.2010 22:20 (rustweaver).
15 godina
neaktivan
Da li pušite?

dobar je i caffetinNamigiva

17 godina
neaktivan
muhaqeri kaže...

Hmm..kad smo vec kod farmakologije onda:

Paracetamol+kava (coffeine)=Caffetin

Inace instant kava mi je prejaka a tursku pijem hladnu kada se se staji tako da imam malo manje kiselina (:

(strpam Ranisan i nemam muke  Cool )

15 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
muhaqeri kaže...

Hmm..kad smo vec kod farmakologije onda:

Paracetamol+kava (coffeine)=Caffetin

Inace instant kava mi je prejaka a tursku pijem hladnu kada se se staji tako da imam malo manje kiselina (:

(strpam Ranisan i nemam muke Cool )

dodaj više vode pa će biti slabija,a ako ti se neda grijati voda dobra je iz slavine,nessica se dobro rastopi čak i sa skroz hladnom vodomCool

16 godina
protjeran
Da li pušite?
Zasto bi se pusac morao maknuti - ne mora se, ali neka onda ne pravi sr+nja od toga. Ako ti nesto smeta,makni se od toga, mislim da u tome slucaju dim smeta nepusacu, a da nepusac ne smeta pusacu :D
15 godina
neaktivan

Ali postoji izreka, tvoja sloboda zavrsava tamo gdje pocinje sloboda drugoga. Znaci po tome pusaci su ti koji vrse invaziju na tudje slobode i nepusac ima pravo setati javnom povrsinom bez udisanja duhanskog dima, a ne da mora bjezati od njega.

Nisam ja toliki puritanac i kao sto sam vec rekao pusaci na otvorenom mi uopce ne smetaju, ali zeznuta ti je to situacija kao sto vidis. Nemoj ovaj moj post uzeti za zlo ;)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice