Pušite li?

poruka: 1.371
|
čitano: 279.082
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Da li pušite?
tnakir kaže...

Jel itko od vas pusio Davidoff Magnum?

Mozes li malo pojasnit i dat neke informacije,baš me zanima.

BMW
17 godina
Living.Dead kaže...

Ja samo tu i tamo zapalim koju u drustvu da ne budem potpuni outsider, no nema sanse da cu onako iz dosade popusit.

Tako svi pocmu :)

I'm going woo woo
16 godina
protjeran
Da li pušite?
Ne pušim, živce smirujem vježbom...
17 godina
cappy kaže...
tnakir kaže...

http://www.dooyoo.co.uk/tobacco/davidoff-magnum/

Deblji nego normalan duvan, dok ga zapalis do kraja ubije te nikotin, ko da si prvi put zapalio. Meni su ga donili jedan put iz Dubaija... uf uf uf :) 

I'm going woo woo
16 godina
odjavljen
Mitsuoka kaže...

a ti si panjina... -.- doduse ja ne mogu govorit jer san se sad unistija alkoholom uz to san hebeno prevarija curu koju volin, ali san hebena kretenčina i nemogu se vise u ogledalo pogledat.. uglavnom.. i zapalija san jednu da malo zaboravin i smirin se Plač

Znas, ima jedna stara, ali istinita.

Nisi ti nju prevario, vec samoga sebe. Nikada ne varas osobu s kojom jesi, vec samoga sebe. Lako je prevariti, to moze bilo tko.

Uglavnom, pitanje je u koju grupu spadas. Postoje dvije. Jedna koja glumata da su neki frajeri, a u biti jedva cekaju da nadju neku zensku koju ce voljeti, a i ona njih. Ti to u principu nikada ne pronadju, ali zato dijele glupe savjete drugima.

I druga, koja je napravila glupost osobi koju voli i to ju grize i gristi ce ju dok joj ne kaze. Zenske prastaju daleko vise nego muskih. Ako ce te gristi slobodno reci i zatrazi oprost sa pametnim rijecima.

Naravno, ocekuj uragan i da ti to vise nikada ne padne na pamet Izlanuo se

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.6.2010 0:14 (Mrgud Veliki).
16 godina
neaktivan
Da li pušite?

Bas jucer ja i jos nekoliko prijatelja proslavili kraj skole. Bilo je duvana, pica, pice :P Skoro se nisam napusio.

Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die.
17 godina
Mrgud Veliki kaže...
Mitsuoka kaže...

a ti si panjina... -.- doduse ja ne mogu govorit jer san se sad unistija alkoholom uz to san hebeno prevarija curu koju volin, ali san hebena kretenčina i nemogu se vise u ogledalo pogledat.. uglavnom.. i zapalija san jednu da malo zaboravin i smirin se Plač

Znas, ima jedna stara, ali istinita.

Nisi ti nju prevario, vec samoga sebe. Nikada ne varas osobu s kojom jesi, vec samoga sebe. Lako je prevariti, to moze bilo tko.

Uglavnom, pitanje je u koju grupu spadas. Postoje dvije. Jedna koja glumata da su neki frajeri, a u biti jedva cekaju da nadju neku zensku koju ce voljeti, a i ona njih. Ti to u principu nikada ne pronadju, ali zato dijele glupe savjete drugima.

I druga, koja je napravila glupost osobi koju voli i to ju grize i gristi ce ju dok joj ne kaze. Zenske prastaju daleko vise nego muskih. Ako ce te gristi slobodno reci i zatrazi oprost sa pametnim rijecima.

Naravno, ocekuj uragan i da ti to vise nikada ne padne na pamet Izlanuo se

Ti si gledao previse filmova, onih romanticnih u kojima neki geek pati za glavnom navijacicom i on je kao dobar a ona zeli takvog lika... Get real, najboljie prodju ser0nje, a geekovima prevarene cure dodju plakat jer su im takvi geekovi jedino prijatelji :)

OBRISANO!

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.6.2010 2:24 (tnakir).
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Get real, najboljie prodju ser0nje, a geekovima prevarene cure dodju plakat jer su im takvi geekovi jedino prijatelji :)

Apsolutno, potvrđujem vlastitim primjerom da ne valja biti geek :)

16 godina

Motam duhan, najčešće Zlatni Dukat jer se za bolje nema para, bar ne za svaki dan. Neko vrijeme sam rolao Golden Virginia (nešto najbolje) i Van Nelle.

Od "običnih" cigareta mi ništa ne valja, čak ni Lucky Strike, Marlboro, Davidoff..

Svejedno, planiram kad tad prestat, trenutno ne, jer uživam u tom iako sam i više nego svjestan svega negativnog vezanog za to.

Nema mi boljeg nego zapalit prvu jutarnju, uz kavu, pa poslije jela..

8 bita ispod mora, to je stari bilo fora.. a ne što danas nude nam.. Lijepe kutije i knjige, a za priču kog je brige..što bit će dalje ja ne znam..
16 godina
cappy kaže...
tnakir kaže...

jesam, ima ga kod nas, govno košta 40 kuna, nakon 2 sam skoro u nesvjest pao, osjećaj kao da sam popušio kutiju crvenog marlboro-au sat vremena, strašno nešto, ne preporučam nikome

Dajem demonoid pozivnicu na pm
15 godina
zoran010 kaže...

Šalim se naravno...

baš bezveze,totalno glup filmić

15 godina
odjavljen
Da li pušite?

ne. smatram to bespotrebnim.

ljudi se svjesno ubijaju. kakogod.

http://regmasters.bloger.hr/
17 godina
neaktivan

Ja sam mislio da se samo u filmu pusi nakon sexa.. Vjerojatno da su ameri nakon sexa vjezbali, svi bi mislili da je to uzitak.. Inace ne pusim, ali pasivni pušač :( i jedino mogu razumjeti kada ljudi kažu da ne mogu popiti kavu bez cigarete..

Odsada smo Real i ja jedno!
17 godina
neaktivan
cappy kaže...
tnakir kaže...

Davidoff Magnum po meni najbolja cigareta koju sam pušil a fala bogu bilo ih pun kujac.samo su skupe,jako skupe!Malboro i takve slične se mogu sakriti pored D.Magnuma!

jura
17 godina
jura kaže...
cappy kaže...
tnakir kaže...

Davidoff Magnum po meni najbolja cigareta koju sam pušil a fala bogu bilo ih pun kujac.samo su skupe,jako skupe!Malboro i takve slične se mogu sakriti pored D.Magnuma!

Marlboro je smece postao. Ima vise grana u cigareti nego u lose ociscenom join**

I'm going woo woo
15 godina
neaktivan
Da li pušite?

ne pušim niti planiram početi Cool

16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Marlboro je smece postao. Ima vise grana u cigareti nego u lose ociscenom join**

Istina,paš pitan ove prijatelje sta ga puse,kako ga podnose od kad su minjali sastojke.

Svako kaže isto a navika,trosit 22kn na kutiju duvana,zbog najgore navike,samo da bi ispa neko i nesto onda sutra dolazi umene žicat Benston.

BMW
15 godina
Da li pušite?

Ne pušim i ne namjeravam.

17 godina
neaktivan

Koje su vam najgore/najbolje cigarete?

Meni su najgore definitivno zloglasni ruski "Belomorkanal" i bosanki otrovi Morava i Drina.

Najbolje cigarete su mi Lucky strike i smeđi Camel.

16 godina
odjavljen
Da li pušite?

Partner. Meni osobno najgore koje sam probao. Čak mi je Ronhill light bolji od njih.

Najbolje? 160 (sad me gledaju u čudu). Probao sam Marlboro, Davidoff, Lucky Strike, zlatni Walter, češke Petra i razne duhane (Golden Virginia..) ali 160 (u mekom pakovanju) mi je nekako najbolji. Valjda zato jer sam navikao na njega (bio, sad sam prestao).

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
odjavljen
Da li pušite?

ceske sparta. moj boze uzasa... neke mini cigarete ali do zla boga ogavne... za nekih 1/3 manje od ovih obicnih

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.6.2010 15:10 (skank666).
16 godina
neaktivan
Da li pušite?

Ja ću opet napisati: BONG! Cool

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
16 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Partner. Meni osobno najgore koje sam probao. Čak mi je Ronhill light bolji od njih.

Najbolje? 160 (sad me gledaju u čudu). Probao sam Marlboro, Davidoff, Lucky Strike, zlatni Walter, češke Petra i razne duhane (Golden Virginia..) ali 160 (u mekom pakovanju) mi je nekako najbolji. Valjda zato jer sam navikao na njega (bio, sad sam prestao).

I meni su prije nego sam prestao, 160 meko pakiranje bile jedne od najboljih cigareta! Ali sada nakon 2.5 godina ni malo ne žalim što sam prestao unatoč dodatnoj kilaži!

More POWER!!!!!!
16 godina
neaktivan
killer drina bez filtera, jednom sam ujutro zapalio prije prakse oko 20 do 7 i skoro pao u nesvjest, a još sam deran bio :)
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina
neaktivan
Loz kaže...

Koje su vam najgore/najbolje cigarete?

Meni su najgore definitivno zloglasni ruski "Belomorkanal" i bosanki otrovi Morava i Drina.

Najbolje cigarete su mi Lucky strike i smeđi Camel.

Najgore:Paramont,Malboro(Bijeli),Kolumbo,LM,Largo.

Najbolje:Davidoff,Philip Moris,Camel,Benston.

BMW
16 godina
neaktivan
Da li pušite?

Najgore: Largo, Partneri kolumbo

Najbolje:Marlboro(OBO DVA), Camel, Lucky strike i walter nije los

Nisam inace pusac.. ali znam si koi put zapalit ali to je rjetkost

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.6.2010 18:04 (wital).
17 godina
neaktivan
Da li pušite?

pa dok nemaš pljuga sve su dobre,bilo kakvu da imaš dobra je.a najbolja definitivno davidoff magnum i plavi philip morris i od naših plavi walter wolf!!!

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.6.2010 19:02 (jura).
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Partner. Meni osobno najgore koje sam probao.

Partner se radi(o) od katastrofalno loseg duhana. U tim cigaretama su stavljali otpad (bukvalno) i sto ja najtuznije, stavljali su i azbest...da bi gorio sporo. Tu i tamo su stavljali pomalo "zacina" da bi prikrili smrad ali im nije uspjevalo.

A jel` se netko od vas sjeca HB cigareta?

Kent? Jeste li probali?

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
17 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...
killer drina bez filtera, jednom sam ujutro zapalio prije prakse oko 20 do 7 i skoro pao u nesvjest, a još sam deran bio :)

NE VERUJ ZENI KOJA PUSI DRINU BEZ FILTERA  urlao je Bora Corba  Smijeh 

(bez flejmanja molim)

Ustvari, ne vidim da netko spominje Filter Jugoslavija Belji se 

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
15 godina
neaktivan

HB je nekada bio najbolji i cijenom najskuplji lazaruse,a kent je bio skup ali teško smeće,sjećaš li se ti DRAVE bez filtera

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.6.2010 0:30 (muhaqeri).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice