Pušite li?

poruka: 1.371
|
čitano: 279.228
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Da li pušite?

Ljudi...svi znamo da je pusaenje stetno ali poslusajte sta vam ima za rec malo stariji (pusac, isto tako) od vecine vas.

Cigarete kao sto su Marlboro, West, Dunhil.... visoko aromatizirane cigarete, jel....nisu za "turbo" pusenje. Mada ne treba svajcati niti jedne cigarete ali stavite sebi neki psiholoski limit kada pusite ovakve cigarete. Recimo 1 cigaretu na 1 sat. Drzite se ovoga

Unutra osim duhana stavljaju i mirizljive biljke, rum ponekad (HB, Marlboro) tako da osim sto vam se lepi duhanski katran lepi vam se i kojekakvo s*anje sto ovi dodaju kao "umak"

Duhan koji kupujete za pravljenje cigareta je po pravilu cistiji (sto ne mora da znaci) i sami odredujete koliko ce vam biti doza (sto uvjek znaci)

Budite oprezni kada pijete alkohol. Tada apetit za cigaretmo raste za 200% tako da sutradan osim mamurluka dobijete i nikotinsko trovanje.

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
17 godina
RE: Da li pušite?
Šef kaže...
Tako je FlyBoy! :)

Ne pušim, ne mogu 'smislit' cigare! Ali sam nažalost pasivni pušač... :(

potpuno ista stvar i za mene

Sheldon Cooper: Hop, you little plumber! Hop, hop, hop!
17 godina
neaktivan
muhaqeri kaže...

HB je nekada bio najbolji i cijenom najskuplji lazaruse

Pa i nije bas imalo izbora osim HB-a od lako dobavljivih cigareta. Tu i tamo po free shopovima ste mogli naci  John Player Special  , Pall Mall  i ostale egzoticne vrste kao  Gitanes....<----Opako jaka cigareta

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
16 godina
odjavljen
tnakir kaže...

Ti si gledao previse filmova, onih romanticnih u kojima neki geek pati za glavnom navijacicom i on je kao dobar a ona zeli takvog lika... Get real, najboljie prodju ser0nje, a geekovima prevarene cure dodju plakat jer su im takvi geekovi jedino prijatelji :)

OBRISANO!

Osobno, ne dijelim ljude na kategorije (jer se to ne moze praviti - neki su povrijedjeni, neki usamljeni, neki...). To ostavljam onim kako bi to rekla moja frendica - infantilnima.

Real ili ne, nisam klinac, o proslosti necu, jer tu nema puno sto da se hvali (masu toga sto sam napravio - sam kasnije pozalio - kako se kaze, tek kada nekoga izgubis, znas sto si izgubio). Eventualno, da sam u pubertetu (ili da opet spomenem prijateljicu - infantilan) pa da se hvalim, ali nisam... Samo sam napisao jedan kvalitetan savjet za nekoga tko ga moze shvatiti, a da mu ne bude zao kasnije u zivotu. Neki, mogu, a neki ne mogu - tu se nista ne moze promijeniti.

Sto se tice filmova, hvala na savjetu, morati cu ih pogledati, kada si ih vec preporucio, buduci da takve filmove ne gledam. Sve najbolje. Za ostalo na pvt, jer sam pogubljen na ovom forumu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.6.2010 0:33 (Mrgud Veliki).
17 godina
Mrgud Veliki kaže...
tnakir kaže...

Ti si gledao previse filmova, onih romanticnih u kojima neki geek pati za glavnom navijacicom i on je kao dobar a ona zeli takvog lika... Get real, najboljie prodju ser0nje, a geekovima prevarene cure dodju plakat jer su im takvi geekovi jedino prijatelji :)

OBRISANO!

Osobno, ne dijelim ljude na kategorije (jer se to ne moze praviti - neki su povrijedjeni, neki usamljeni, neki...). To ostavljam onim kako bi to rekla moja frendica - infantilnima.

Real ili ne, nisam klinac, o proslosti necu, jer tu nema puno sto da se hvali (masu toga sto sam napravio - sam kasnije pozalio - kako se kaze, tek kada nekoga izgubis, znas sto si izgubio). Eventualno, da sam u pubertetu (ili da opet spomenem prijateljicu - infantilan) pa da se hvalim, ali nisam... Samo sam napisao jedan kvalitetan savjet za nekoga tko ga moze shvatiti, a da mu ne bude zao kasnije u zivotu. Neki, mogu, a neki ne mogu - tu se nista ne moze promijeniti.

Sto se tice filmova, hvala na savjetu, morati cu ih pogledati, kada si ih vec preporucio, buduci da takve filmove ne gledam. Sve najbolje. Za ostalo na pvt, jer sam pogubljen na ovom forumu.

Ajde nemoj se odmah ljutit, nisam ja imao nikakve lose namjere. Malo sam se nasalio. Ispricavam se ako sam te uvrijedio ikako...

I'm going woo woo
15 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
muhaqeri kaže...

HB je nekada bio najbolji i cijenom najskuplji lazaruse

Pa i nije bas imalo izbora osim HB-a od lako dobavljivih cigareta. Tu i tamo po free shopovima ste mogli naci John Player Special , Pall Mall i ostale egzoticne vrste kao Gitanes....<----Opako jaka cigareta

ja sam malo stariji konj od tebe,pa se sjećam vremena prije free shopova,kada bi došlo ljeto marlboro sarajevski si mogao naći samo na moru u trafikama

16 godina
odjavljen
tnakir kaže...

Ajde nemoj se odmah ljutit, nisam ja imao nikakve lose namjere. Malo sam se nasalio. Ispricavam se ako sam te uvrijedio ikako...

Kakva ljutnja ? Nema ljutnje... Pa nismo se niti osobno upoznali da se mozemo naljutiti jedno na drugoga, a i tada, tesko da bi se naljutio, jer se tesko naljutim Cool
Radi se samo o raspravi, odnosno o 'razmjenama' misljenja. Doduse, vjerojatno sam/smo otisao/li u malo visu sferu za vecinu forumasa ovdje, tako da. Eto EOD Nevinašce.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.6.2010 0:40 (Mrgud Veliki).
17 godina
neaktivan
muhaqeri kaže...

ja sam malo stariji konj od tebe,pa se sjećam vremena prije free shopova.....

Ti si "Sandokan" generacija? :)

17 godina
Da li pušite?

Ne pusim. I ponosan sam na to, pogotovo jer je cijelo drustvo, s kojim sam izlazio prije, pusilo.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
muhaqeri kaže...

ja sam malo stariji konj od tebe,pa se sjećam vremena prije free shopova.....

Ti si "Sandokan" generacija? :)

yes,bio sam 86. u tvojoj državi godinu dana,možda čak i kod tebe u kući ako ti je stari bio oficirčina,obzirom da sam nosio pozive,sada pušim 3 kutije partnera na dan i mogu reći odlične pljuge,uloženo-dobiveno

17 godina
Da li pušite?

Za ove starije malo... Sarajevski crveni Marlboro... jel istina da je to bio medju boljim cigaretama na podrucju stare juge?

I'm going woo woo
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Za ove starije malo... Sarajevski crveni Marlboro... jel istina da je to bio medju boljim cigaretama na podrucju stare juge?

nije bio kao original,ali daleko ispred ostalih pljuga,jedino je HB neko vrijeme bio bolji dok mu nisu pokvarili kvalitetu.Sarajevski je bio daleko bolji čak i od drugih "istočnjaka" poljski... Danas nemožete zamisliti kako je onda bilo teško doći do Marlbora,obilazilo se je od trafike do trafike ali rijetko bi ga bilo jer bi se odmah rasprodao.

17 godina

kutija cigareta dnevno x 20kn (zaokružimo) x 365 dana u godini x 10 godina = novi auto

i kao što šef kaže, slabići. a ja bih još dodao i - ignoranti koji od sebe pokušavaju napravit žrtve

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.6.2010 11:43 (nixass).
16 godina
neaktivan
nixass kaže...

kutija cigareta dnevno x 20kn (zaokružimo) x 365 dana u godini x 10 godina = novi auto

i kao što šef kaže, slabići. a ja bih još dodao i - ignoranti koji od sebe pokušavaju napravit žrtve

Pusti ljude da uživaju.

Ono što rade, rade svejesno i to je to.
Kupiš auto pa se zakucaš u zid, di si onda?

I živcirate me više, stalno im nešto prigovarate, zadrti ste.

Ako puše, neka puše, ne puše vama ispred face niti vas truju.

17 godina
stipica_zd kaže...

I živcirate me više, stalno im nešto prigovarate, zadrti ste.

Ako puše, neka puše, ne puše vama ispred face niti vas truju.

oooo naravo da ne.

u vezi pušenja nikad neću šutit i blatit ću ga gdje god stignem

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.6.2010 13:17 (nixass).
15 godina
neaktivan
nixass kaže...

nixass, koji je tebi? Tko pokušava od sebe napravit žrtve? Ako ti smeta pušenje, nemoj biti među osobama koje puše, ne moraš okolo ekipu vrijeđat zbog toga. Nitko na ovom forumu ti nije nikako naštetio svojim pušenjem zato nemoj bezveze srat.

16 godina
odjavljen
nixass kaže...

ZELENO - ISTINA

ZUTO - necu ni komentirat.....

ja sam jednom u zivotu bio nepusac a sada sam pusac (loser ako ti je lakse), ttako da znam obje strane novcica.. sto vecina vas ne zna

zato suzdrzite se pricanja o necemu  o cemu nemate pojma

kad osjetim da me pusenje smeta prestajem bez daljnjeg, a do tada cu uzivati u cigareti uz svoje omiljeno pivo ili kavu

vidim da si uredio post - krivo sam vidio

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.6.2010 13:28 (skank666).
16 godina
protjeran
Da li pušite?
Ne kuzim neke ovdje, ako vam smeta dim, maknite se ,ili zamolite osobu koja puši da ugasi cigaretu ili se makne, jednostavno, svi samo za svoju guzicu ovdje gledaju..Ja osobno ne pušim , ali ako neko pokraj mene puši i smeta mi dim, pomaknem se i to je to, ne napadam ga što puši i ne vičem zabranite pušenje svugdje...
15 godina
Da li pušite?

ne pusim, smeta mi dim.

16 godina
neaktivan
Da li pušite?

Ja potrošim godišnje 4700kn,dok ostala ekipa 7390kn,ka mala razlika 2700kn.

Možeš pušit još 6 miseci.Benston 14kn-Malboro 22kn.

BMW
16 godina
neaktivan
nixass kaže...

Nisam ja to rekao. Rekao sam da je to nešto što bi FlyBoy rekao.

(_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
17 godina
neaktivan
nixass kaže...

Pa možeš onda i na hrani štedit i imat ćeš za novi auto. Ali ne štediš jer ti je to užitak, i na kraju krajeva to su njihove pare, neka ih troše kako žele.

A ovo za slabiće, slažem se, ali i ja sam slab na kebab recimo Cool Pušenje je odvratno zbog smrada i zbog ovisnosti, a tek onda zbog zdravstevnih problema.

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Kada su ga poceli prozivoditi bio je bez premca a onda su poceli pomalo da ga kvare i na kraju to je bio tezak falsifikat. Svi su falsifikovali "Sarajevski meko Marlboro" i naravno svi su ga prestali kupovati.

Winston je bio odlicna cigareta ali sada ne mogu da se setim ko je prozivodio tu cigaretu...dali Rovinj ili Sarajevo?

15 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
tnakir kaže...

Kada su ga poceli prozivoditi bio je bez premca a onda su poceli pomalo da ga kvare i na kraju to je bio tezak falsifikat. Svi su falsifikovali "Sarajevski meko Marlboro" i naravno svi su ga prestali kupovati.

Winston je bio odlicna cigareta ali sada ne mogu da se setim ko je prozivodio tu cigaretu...dali Rovinj ili Sarajevo?

sarajevski se je pušio do doba Ante Markovića kad je bilo originala na svakom ćošku i mogli su ga svi pušiti jer je sve bilo jeftino,he,he,samo je kratko trajalo(oko 2 godine raspada bivše države) što se tiče winstona za vrijeme juge proizvodili su ga u srbiji,vranje mislim,ja sam ga pušio jer njega je uvijek bilo za kupiti,ali marlboru nije bio ni do koljena

15 godina
neaktivan
Da li pušite?

što se tiče naših pljuga najgora koju sam probao je kolumbo-živi sušeni drek

15 godina
neaktivan
nixass kaže...

cigarete su skup sport,ali i novi auto je skup sport,i jedno i drugo je bacanje novaca ali na što ćeš novce trošiti to je tvoj problem

17 godina
netko,netkovic kaže...
Ne kuzim neke ovdje, ako vam smeta dim, maknite se ,ili zamolite osobu koja puši da ugasi cigaretu ili se makne, jednostavno, svi samo za svoju guzicu ovdje gledaju..Ja osobno ne pušim , ali ako neko pokraj mene puši i smeta mi dim, pomaknem se i to je to, ne napadam ga što puši i ne vičem zabranite pušenje svugdje...

e pa u tome i je bed. zakaj bi se ja maknuo?

tko se ne ponaša u skladu s bontonom i nekim općim kulturnim normama?

na 10-tke upita o micanju, isti su se ponašali ko šerifi..

btw, ne želim neki flame započet.. samo sam iznio svoje duboko mišljenje o pušenju Nevinašce

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.6.2010 18:51 (nixass).
17 godina
neaktivan
nixass kaže...
netko,netkovic kaže...

e pa u tome i je bed. zakaj bi se ja maknuo?

tko se ne ponaša u skladu s bontonom i nekim općim kulturnim normama?

na 10-tke upita o micanju, isti su se ponašali ko šerifi..

btw, ne želim neki flame započet.. samo sam iznio svoje duboko mišljenje o pušenju Nevinašce

Pa ne moraš se maknut :D Stjeraj ga u rodno mjesto ;)

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
16 godina
neaktivan
Da li pušite?

Kako mislite 'maknuti od' ? Od koga, gdje?

17 godina
VirtUoso kaže...

Kako mislite 'maknuti od' ? Od koga, gdje?

Misli na to zašto bi se nepušač maknuo od pušača

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice