Bas me zagolicalo ovo egzistencialno pitanje, koji je po vasem misljenu najbolji restoran u hrvatskoj ili gdje ste jeli najbolju hranu.
Bas me zagolicalo ovo egzistencialno pitanje, koji je po vasem misljenu najbolji restoran u hrvatskoj ili gdje ste jeli najbolju hranu.
Plavi podrum u Voloskom (Opatija) proglašen od strane neznsm koje svijetske udruge među prvih 100 u svijetu. Slušao neki dan na radio. Jedini iz Hrvatske među prvih 100 i jedini kako volereći iz ovog dijela Europe.
A nećeš falit ni ostale u Voloskom, na glasu su.
Ima puno dobrih restorana ali nazalost cijene su previsoke, pogotovo za nas standard...
edit: sad se sjetio onog lopova iz Dubrovnika, koji pizzu naplacuje 90 Kn. Mislim, da ne znam kako je dobra pizza, 90 Kn je previse. Siguran sam da nema stalnih gostiju nego se svako malo neki strani turist zaleti jel je jednostavno na prometnoj lokaciji. Koliko kosta ostala hrana, bolje niti ne pomisljati. Recimo jedna morksa plata za cetvero?!?
macola 

Kontejner na križanju žrtava fašizma i gundulićeve....
Pri Zvoncu i Didov San. Obadva su u Zagrebu.
U Pri Zvoncu jedite meso to im je glavni specijalitet.
U Didovom Sanu (konoba) ne smjete propustiti gljive i krumpire. Probajte i janjetinu.
Boban
rubelj
Plavi Podrum
Kukuriku
Skopski Merak - predobar
Nono Frane - Najbolji od svih ovdje, jednostavno se ugušim kod njih od tolike dobre hrane
Bevanda se pokvario otkada ga je Bevanda nekome prodao
Najbolje bi bilo pitati onog žuralnistu koji je mislio da vodi dijalog sa nekim državnikom, a ispostavilo se da je to bio jedan od istaknutih boraca, odnosno prvobraca za istopolnu stvar....ili isti taj koji je razgovarao sa talijanskim državnikom(predsjednikl bobanovog kluba), preko istog tog državnika kojeg je imao na umu dok je sa istospolcem razmjevnjivao dražesne poruke.....jer taj se žuralnista bavi i između ostalog i restoranima i njihovim ocjenjivanjem, dok nađe koji slobodni trenutak između bavljanja politikanstvom i liberalnom demokracijom i otplatom duga za svoju kuću.
http://www.dragadilovrana.hr/restoran.php Jako dobra restoran sa odlicnim pogledom na Kvarner
Dobra je Kopačina na otoku Braču i Johnson blizu Opatije:preporuka-škampi s tjesteninom na crveno!
Neznam dali je najbolji restoran ali Mali Škoj u Dugom Selu je mjesto koje treba posjetiti! Šta god da sam tamo jeo bilo je na vrhunsko. Mali restoran cca 30 mjesta, ribe, škojljke, meso, tamburaši sve za 5.
Kontejner na križanju žrtava fašizma i gundulićeve....

restoran/menza na FESB-u xD
šalim se :P
restoran/menza na FESB-u xD
šalim se :P
Tesko je reci za cijelu Hrvatsku - lakse bi bilo po regijama :)
Recimo ovak:
Zagreb:
Zagorje:
Istra i Kvarner:
Dalmacija:(tu isto ima previse toga dobrog...)
To bi bilo sve kaj je vrijedno spomena i cega se mogu sjetiti u ove sitne sate :)
macola 

Plavi podrum definitivno najdraži 
ja bi malo produzio do Bosne u Hodzica na cevape mmmmmmmmmmmm
U Zagrebu preporučam restoran Sofra, imaju i svoje web stranice, nije skupo, a hrana je odlična.
Prava Zagr... Bosanska :)
Tesko je reci za cijelu Hrvatsku - lakse bi bilo po regijama :)
Recimo ovak:
Zagreb:
Zagorje:
Istra i Kvarner:
Dalmacija:(tu isto ima previse toga dobrog...)
To bi bilo sve kaj je vrijedno spomena i cega se mogu sjetiti u ove sitne sate :)
macola 

Zlatna guska u VŽ. Bili su dosta skupi, a narod siromašan(škrt) i propali :D