Koliko ste stari?

poruka: 998
|
čitano: 175.439
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Koliko ste stari?

Najluđi predmet je bio tih osamdesetih u srednjoj (nisam išao na faks) IPK interaktivni pristup kompjuteru, isto tako samo teorija i to jako loše predavana da ubije i ono malo volje kod zainteresiranih.

17 godina
CUNO kaže...

Najluđi predmet je bio tih osamdesetih u srednjoj (nisam išao na faks) IPK interaktivni pristup kompjuteru, isto tako samo teorija i to jako loše predavana da ubije i ono malo volje kod zainteresiranih.

da,sjećam se, učili su nas što je flopy,a flopy vidjeli nismo

kad danas na wiki-u čitam razvoj machinthos-a u 80.-tima popihdim kolika smo bili oaza

danas izađe core i7, eto ga sutra kod nas, sviđa mi se to,

17 godina
Koliko ste stari?

32

sniper only
17 godina
neaktivan
Floki kaže...
CUNO kaže...

da,sjećam se, učili su nas što je flopy,a flopy vidjeli nismo

kad danas na wiki-u čitam razvoj machinthos-a u 80.-tima popihdim kolika smo bili oaza

danas izađe core i7, eto ga sutra kod nas, sviđa mi se to,

I meni je super što više nismo u takvom zaostatku kao nekad, samo da je para pa da možemo pratiti tempo. Za sada uglavnom sve od fuša uložim ili u svoj ili u ćerkin komp. Ne kupujem najskuplje i najnovije, ali solidno da se možemo poigrati na High na 20" monitoru i dok je tako ja zadovoljan.

16 godina
neaktivan
Koliko ste stari?

15

17 godina
neaktivan
Koliko ste stari?

Okruglih 20 Smijeh

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
Koliko ste stari?

okruglih 22 hehehh

17 godina
neaktivan
Floki kaže...

učili su nas što je flopy,a flopy vidjeli nismo

...

i danas klinci uce sto je floppy a vecina ga nije ni vidjela.... lol povijest se ponavlja. Smijeh

17 godina
kooboora kaže...
Floki kaže...

učili su nas što je flopy,a flopy vidjeli nismo

...

i danas klinci uce sto je floppy a vecina ga nije ni vidjela.... lol povijest se ponavlja. Smijeh

dobra fora, mada ,iskreno rečeno,dobri stari FDD imam na kompu

16 godina
neaktivan
Koliko ste stari?

25

16 godina
neaktivan
Koliko ste stari?

16 jos malo pa 17

I can't remember anything Can't tell if this is true or dream
16 godina
Koliko ste stari?

Neki su otišli u offtopic! I to malo stariji dečki! Onda kažu da samo mi mladi pravimo nered ili djeca po forumu a gle ovo!Šutim

Brod mi je sparkiran na obalama Drave, gdje i pržim sve što mi dođe pod ruku.xD
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.6.2009 18:36 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan
Koliko ste stari?

17 jos malo pa 18

17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Neki su otišli u offtopic! I to malo stariji dečki!

to ti nakon 20 nastupa senilnost, teško je pratiti teme pa se često zaluta u offtopic, vidjet ćeš za godinu dana Namigiva

(+12)

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.6.2009 18:35 (ZC_Someone).
16 godina
neaktivan
Koliko ste stari?

26 godina al totalno lud za komp i dalje želim što vše učiti skidam kapu svima imate puno više znanja nego ja

17 godina
neaktivan
Znalac kaže...

26 godina al totalno lud za komp i dalje želim što vše učiti skidam kapu svima imate puno više znanja nego ja

Samo naprijed prijatelju. Uz toliku volju brzo ćeš saznati i naučiti uglavnom sve što ti je potrebno. Ovdje je prava ekipa. Nitko od nas nije turbo jak, ali svatko je jak u nečemu i bitno je što nitko nije škrt, svoje (uglavnom teško stečeno) znanje će ti svatko ponuditi da ne bi i ti morao tražiti i čitati danima i noćima teško nabavljenu literaturu, ili popravljati i plaćati svoje greške. Zato se samo javi, otvori temu i nemaš brige. Uvijek će biti netko tko zna ili tko te može uputiti da ne lutaš, a to je vjeruj mi puno. Sretno ti bilo i upamti ničega se ne boj, ako nešto i spržiš zajedno ćemo patit i bit će ti lakše. Šalim se, da je nekad davno bilo ovakvog foruma ja vjerojatno nikada ništa ne bih spalio.

16 godina
Koliko ste stari?

24. star k'o biblija :)

A.D.
16 godina
neaktivan
Koliko ste stari?

Kad sam ja bio tinejdjer Tutankamon je piskio po pjesku.haha 36 god

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
17 godina
neaktivan
Koliko ste stari?

Mladi, novopečeni petnaestogodišnjak.Cool

Miky
16 godina
neaktivan
Koliko ste stari?

15

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
Koliko ste stari?

Kaže moj kompa da je Isusov magarac čak i nešto mlađi od mene, ali on izgleda tako da mu ni restauratori ne bi mogli pomoći pa nije relevantan.

Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja.- J. Krishnamurti
16 godina
protjeran
Koliko ste stari?

16

Immortal Technique in the streets back on the hustle cuz three strikes'll get you life for stuffng cracks in a duffel
16 godina
neaktivan
Koliko ste stari?

18. još malo pa dobijem vozačkuCool

Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :)
16 godina
neaktivan
Koliko ste stari?

15

"ako te neka osoba mrko gleda znaj da je pička jer opasni nemaju vremena za zajebanciju"
16 godina
neaktivan
ivan262 kaže...

18. još malo pa dobijem vozačkuCool

17. jos malo upisat auto skolu =)

Proud to be adicted to WoW
16 godina
Koliko ste stari?

Sramim se svojih godina jer sam na drugim forumima radi godina bio izvrijedan da nis neznam ovo ono a tek ucim i obnavljam znanje i tako se ja na ovom forumu predstavljam da sam malo stariji i bojim se da nece se to ponovit na ovom forumu ko i na onom(ime nije bitno) a tek imam 14 i pol. Sramim seSramim se

Znam Super Admina osobno,zato ne kenjaj! :D
16 godina

Ti valjda imaš 19 godina,a ne 9.

AC Milan
17 godina
neaktivan
Koliko ste stari?

sad ce 25

16 godina
Fake_Alert kaže...

Sramim se svojih godina jer sam na drugim forumima radi godina bio izvrijedan da nis neznam ovo ono a tek ucim i obnavljam znanje i tako se ja na ovom forumu predstavljam da sam malo stariji i bojim se da nece se to ponovit na ovom forumu ko i na onom(ime nije bitno) a tek imam 14 i pol. Sramim seSramim se

Samo naprijed. nemaš se šta sramiti. Nisi ti kriv što si mlad, uživaj u svojoj mladosti dok moš. Briga te za one što ti govore da nemaš pojma, imaš vremena više nego oni da to naučis.

Ako je vjerovati win7-ici onda imam 16.god, 0 mjeseci i 0 dana

16 godina
neaktivan
Zale kaže...
Fake_Alert kaže...

Samo naprijed. nemaš se šta sramiti. Nisi ti kriv što si mlad, uživaj u svojoj mladosti dok moš. Briga te za one što ti govore da nemaš pojma, imaš vremena više nego oni da to naučis.

Ako je vjerovati win7-ici onda imam 16.god, 0 mjeseci i 0 dana

Sretan rođendan onda!

Ja imam 14 god i mislim da znam dovoljno o računalima,zasad.Kasnije ću znati i puno više od ovoga!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice