Najluđi predmet je bio tih osamdesetih u srednjoj (nisam išao na faks) IPK interaktivni pristup kompjuteru, isto tako samo teorija i to jako loše predavana da ubije i ono malo volje kod zainteresiranih.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Najluđi predmet je bio tih osamdesetih u srednjoj (nisam išao na faks) IPK interaktivni pristup kompjuteru, isto tako samo teorija i to jako loše predavana da ubije i ono malo volje kod zainteresiranih.
da,sjećam se, učili su nas što je flopy,a flopy vidjeli nismo
kad danas na wiki-u čitam razvoj machinthos-a u 80.-tima popihdim kolika smo bili oaza
danas izađe core i7, eto ga sutra kod nas, sviđa mi se to,
32
da,sjećam se, učili su nas što je flopy,a flopy vidjeli nismo
kad danas na wiki-u čitam razvoj machinthos-a u 80.-tima popihdim kolika smo bili oaza
danas izađe core i7, eto ga sutra kod nas, sviđa mi se to,
I meni je super što više nismo u takvom zaostatku kao nekad, samo da je para pa da možemo pratiti tempo. Za sada uglavnom sve od fuša uložim ili u svoj ili u ćerkin komp. Ne kupujem najskuplje i najnovije, ali solidno da se možemo poigrati na High na 20" monitoru i dok je tako ja zadovoljan.
15
Okruglih 20
okruglih 22 hehehh
učili su nas što je flopy,a flopy vidjeli nismo
...
i danas klinci uce sto je floppy a vecina ga nije ni vidjela.... lol povijest se ponavlja.
učili su nas što je flopy,a flopy vidjeli nismo
...
i danas klinci uce sto je floppy a vecina ga nije ni vidjela.... lol povijest se ponavlja.
dobra fora, mada ,iskreno rečeno,dobri stari FDD imam na kompu
25
16 jos malo pa 17
Neki su otišli u offtopic! I to malo stariji dečki! Onda kažu da samo mi mladi pravimo nered ili djeca po forumu a gle ovo!
17 jos malo pa 18
Neki su otišli u offtopic! I to malo stariji dečki!
to ti nakon 20 nastupa senilnost, teško je pratiti teme pa se često zaluta u offtopic, vidjet ćeš za godinu dana
(+12)
26 godina al totalno lud za komp i dalje želim što vše učiti skidam kapu svima imate puno više znanja nego ja
26 godina al totalno lud za komp i dalje želim što vše učiti skidam kapu svima imate puno više znanja nego ja
Samo naprijed prijatelju. Uz toliku volju brzo ćeš saznati i naučiti uglavnom sve što ti je potrebno. Ovdje je prava ekipa. Nitko od nas nije turbo jak, ali svatko je jak u nečemu i bitno je što nitko nije škrt, svoje (uglavnom teško stečeno) znanje će ti svatko ponuditi da ne bi i ti morao tražiti i čitati danima i noćima teško nabavljenu literaturu, ili popravljati i plaćati svoje greške. Zato se samo javi, otvori temu i nemaš brige. Uvijek će biti netko tko zna ili tko te može uputiti da ne lutaš, a to je vjeruj mi puno. Sretno ti bilo i upamti ničega se ne boj, ako nešto i spržiš zajedno ćemo patit i bit će ti lakše. Šalim se, da je nekad davno bilo ovakvog foruma ja vjerojatno nikada ništa ne bih spalio.
24. star k'o biblija :)
Kad sam ja bio tinejdjer Tutankamon je piskio po pjesku.haha 36 god
Mladi, novopečeni petnaestogodišnjak.
15
Kaže moj kompa da je Isusov magarac čak i nešto mlađi od mene, ali on izgleda tako da mu ni restauratori ne bi mogli pomoći pa nije relevantan.
16
18. još malo pa dobijem vozačku
15
18. još malo pa dobijem vozačku
17. jos malo upisat auto skolu =)
Sramim se svojih godina jer sam na drugim forumima radi godina bio izvrijedan da nis neznam ovo ono a tek ucim i obnavljam znanje i tako se ja na ovom forumu predstavljam da sam malo stariji i bojim se da nece se to ponovit na ovom forumu ko i na onom(ime nije bitno) a tek imam 14 i pol.
Ti valjda imaš 19 godina,a ne 9.
sad ce 25
Sramim se svojih godina jer sam na drugim forumima radi godina bio izvrijedan da nis neznam ovo ono a tek ucim i obnavljam znanje i tako se ja na ovom forumu predstavljam da sam malo stariji i bojim se da nece se to ponovit na ovom forumu ko i na onom(ime nije bitno) a tek imam 14 i pol.
Samo naprijed. nemaš se šta sramiti. Nisi ti kriv što si mlad, uživaj u svojoj mladosti dok moš. Briga te za one što ti govore da nemaš pojma, imaš vremena više nego oni da to naučis.
Ako je vjerovati win7-ici onda imam 16.god, 0 mjeseci i 0 dana
Samo naprijed. nemaš se šta sramiti. Nisi ti kriv što si mlad, uživaj u svojoj mladosti dok moš. Briga te za one što ti govore da nemaš pojma, imaš vremena više nego oni da to naučis.
Ako je vjerovati win7-ici onda imam 16.god, 0 mjeseci i 0 dana
Sretan rođendan onda!
Ja imam 14 god i mislim da znam dovoljno o računalima,zasad.Kasnije ću znati i puno više od ovoga!