T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 20.227
|
čitano: 12.063.970
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
T-Com Internet

Pozdrav svima,

zanima me kakvo je stanje s ONT i ruterom za HT optiku?

Čekam da HT završi s puštanjem optike u pogon jer je "nedavno" (prije 1.5g) provukao kablove kroz ulicu... Ono što me zanima jest kakvo je stanje s ruterom i ONT-om? Planiram koristiti Unifi opremu pa gledam koje su mi opcije. Volio bih njihov ruter izbjeći ako je moguće. Nisam previše potkovan znanjem o mreži pa ne bih htio raditi nešto što će rezultirati potrebom za čestim održavanjem i izmjenama.

Trenutno nemam MaxTV, ali planiram u jednom trenu i njega uzeti.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: T-Com Internet
Quake6 kaže...

Pozdrav svima,

Čekam da HT završi s puštanjem optike u pogon jer je "nedavno" (prije 1.5g) provukao kablove kroz ulicu... Ono što me zanima jest kakvo je stanje s ruterom i ONT-om? Planiram koristiti Unifi opremu pa gledam koje su mi opcije. Volio bih njihov ruter izbjeći ako je moguće. Nisam previše potkovan znanjem o mreži pa ne bih htio raditi nešto što će rezultirati potrebom za čestim održavanjem i izmjenama.

pri samom potpisu ugovora ili zahtjevom za uključenje naglasit da želite koristit svoju opremu da se odma pusti na teren nalog gdje se odma ont spaja, da se izbjegne nesporazum i prvo se pusti na teren nalog sa gponom ( ont u samome ruteru od hta ) stornira pa tek onda otvara kak se spada

Ont koji stave će bit il raisecom koji je do 500mbits samo ili huawei/nokia koji ide do gigabit brzine, a možda odma stave bolji ont ovisi koju brzinu tražite..

Maxtv je ott usluga sada te dolazi kao android box ili samo kao login za aplikaciju na smart tvu, mobu, itd.. tak da nema veze koji je wifi, ruter, operater itd, a sad kak iptv ( mislim da se daje i dalje ) radi na vlastitoj opremi ne znam

LP
15 godina
Zaporožac kaže...
Li0nHeart kaže...

Jel to za sve korisnike ili samo one koji do sada nisu bili korisnici max tv-a? 

Za sve.

T-com korisnici kojima istječe ugovor, ili novi korisnik, ili tcom korisnik koji nije pod ugovorom a želi sad potpisati na 24 mj

Zaporožac kaže...
sosta kaže...

Da, ok, koliko se sjećam i kod zadnjeg produljenja ugovora je cijena bila ista za optiku i bakar. Dakle, ako želim produljiti ugovor po tim cijenama, moram ići preko njihovog obrasca na webu čini se.

Možeš ih nazvati. Za produljenje ugovora su jako hitri, pa se brzo jave. 

Nije za sve korisnike, uvjet je da nisi do sad imao maxtv, zato tu ponudu ne vidim u moj telekom aplikaciji, tako su mi rekli u korisničkoj službi. 

"Ponuda je dostupna isključivo za nove korisnike ili postojeće koji nisu do sada imali TV paket".

5 godina
sosta kaže...
Nije za sve korisnike, uvjet je da nisi do sad imao maxtv, zato tu ponudu ne vidim u moj telekom aplikaciji, tako su mi rekli u korisničkoj službi. 

"Ponuda je dostupna isključivo za nove korisnike ili postojeće koji nisu do sada imali TV paket".

MAXtv na dar 2 godine

Novi i postojeći korisnici koji ugovore novu uslugu

Svi koji ugovore Internet + TV M paket plaćaju samo internet, dok MAXtv paket koriste potpuno bez naknade prve 2 godine.

To je njihova objava od prije desetak dana.

Sutra ću i ja nazvati, možda si razgovarao s nekom studenticom koja pojma nema, (a možda ima pojma pa su opet nešto promijenili )jer ima tu opcija kao L na M i svim postojećim korisnicima "otvaraju" sportski paket na 6 mjeseci

合気道 五段 ZLA BEBA ! Što te ne ojača, to te ubije !
16 godina
T-Com Internet

ja sam kao postojeci korisnik napravio narudžbu preko web-a, stigao mi mail potvrde u kojem pise da cu dobiti jos jedan mail kad bude nalog proveden ili tako nesto..ali sad vec par dana nista..

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Quake6 kaže...

Pozdrav svima,

Ja imam HT-ovu optiku i MAX TV zadnje dvije godine i izbacio sam njihov router odmah u startu. Prvo sam koristio Unifi Dream Router, a zadnjih godinu dana Amplifi Alien. Ja sam ih oba podesio u PPPoE modu unoseći username i password i VLAN ID za internet (mislim da je 100). MaxTV se spaja na wifi pa za njega ne treba VLAN ID kao nekad prije. Sve radi bez greške od prvog dana. 

Starlink is Skynet!
15 godina
Zaporožac kaže...
sosta kaže...

MAXtv na dar 2 godine

Novi i postojeći korisnici koji ugovore novu uslugu

Svi koji ugovore Internet + TV M paket plaćaju samo internet, dok MAXtv paket koriste potpuno bez naknade prve 2 godine.

To je njihova objava od prije desetak dana.

Sutra ću i ja nazvati, možda si razgovarao s nekom studenticom koja pojma nema, (a možda ima pojma pa su opet nešto promijenili )jer ima tu opcija kao L na M i svim postojećim korisnicima "otvaraju" sportski paket na 6 mjeseci

Pa da, postojeći korisnici koji ugovore novu uslugu, ako već imaš maxtv, onda ne ugovaraš novu uslugu

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice