Pozdrav ljudi.
Imam jednu dilemu, pa me zanimaju mišljenja. Trenutno imam O2 Surf+ paket. racun mi je prosjecno 225 kn mjesecno (4 Mbit-a, 500 min razgovora po 6 lp). Pošto su mi automatski produljili ugovor (što nisam nikad potvrdio) dali su mi 3 mjeseca besplatne razgovore i 10 Mbit-a brzinu. Zvao sam ih na vrijeme i poništio produljenje, ali svejedno su digli brzinu i tad su nastali problemi. od 12.12.13. sam bio bez interneta sve do 30.12.13. do 16:15 h. opkrivljavali su t-com te sam bio za blagdane bez interneta. Također, od početka sam imao problema sa konstantnim pucanjem veze prvih par mjeseci). modemu je trebalo i do 20 minuta nakog gasenja (nestanka struje ili slicnog) da uspostavi vezu. to se izgleda rjesilo 30.12. kada su me zvali iz ht-a da se uvjere da je kvar uklonjen (vjerojatno je onda bilo do ht-a). no sad ne mogu uci u postavke modema...
uglavnom, za to vrijeme bez interneta sam narucio iskon duo funky za 210 kn mjesecno (10 Mbit-a, 200 minuta razgovora unutar fiksne linije (obracunska jedinica sekunda), i besplatan prikaz broja (sto optima dodatno naplacuje)). jedina mana je sto koristi voip pa ne bi imao 2 telefona u kuci. također, planiram (ako Bog da, tj. ako ne budem previse lijen za ucenje) upisati faks pa me ne bi velikim dijelom bilo kod kuce sto bi bilo negativno jer moram potpisivati ugovor sa iskonom na 2 god.
danas su me zvali iz optime da me pitaju da li sam potpisao ugovor s iskonom i da ga jos mogu ponistiti. pitao sam ih da li postoji mozda kakva naznaka povecanja brzine, ali nisu znali reci. sto napraviti, ostati na optimi ili preci na iskon?
hvala
10 | Ostao/la bih na Optimi |
---|---|
4 | Prešao/la bih na Iskon |