Optima telekom internet izdvojena tema

poruka: 3.236
|
čitano: 1.402.045
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Optima telekom internet

ljudi zasto mene bilo koji ip locator locira kod ogulina, a ja sam u kastelima. isao sam u prijatelja cca 500m zracne linije, a njega locira u splitu. sto napravit?

I Love Milka
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Optima telekom internet

lokacija na temelju ip adrese nije pouzdana. bitno je kod lociranja ip adrese samo da ti kaže iz koje države si i samo to je pouzdano koliko ja znam

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Optima telekom internet

Prekjučer sam im poslao zahtjev na mail za javnu ip adresu, danas sam pogledao na ip locatoru i vidim da su me prebacili na javnu ip adresu. Internet se poboljšao dosta, ali još uvijek ima "pucanja" veze. Skoro zanemarivo. Samo mi nije jasno zašto mi pokazuje da je ip iz Osijeka, a ja sam u Varaždinu.

Axtross_Hr - Origin
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 22:27 (Tinča14).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Optima telekom internet
Pa spijen si na Osijecku glavnu kolokaciju, logike nema kak korisnike spajaju, neki koji su blizu OS su na ZG itd.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
14 godina
Tinča14 kaže...

Prekjučer sam im poslao zahtjev na mail za javnu ip adresu, danas sam pogledao na ip locatoru i vidim da su me prebacili na javnu ip adresu. Internet se poboljšao dosta, ali još uvijek ima "pucanja" veze. Skoro zanemarivo. Samo mi nije jasno zašto mi pokazuje da je ip iz Osijeka, a ja sam u Varaždinu.

Iz Varazdina sam, IP je iz Splita ;)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
17 godina

Kolko ja znam ta ip adresa nema veze s centralom jel mi se znalo dogodit da imam iz zg pa restartam ruter dobim karlovac ili nes na moru. Tak da stvarno nzn zasto se time zamarate.

You got to lose to know how to win
13 godina
Optima telekom internet

ljudi koliki se pomak dobije prebacivanjem na javnu ip adresu? kako to napraviti? 

I Love Milka
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
14 godina
Optima telekom internet

Pozdrav. zanima me jeli optima dostupna u petrovini turopoljskoj, pokraj velike goric? išao je radnik od t coma, jer su napravili novu centarlu (prije nije bilo interneta od t-coma, sad ima) i popisuje tko ce sve uzet. ja sam ga pitao hoce i bit ovi drugi (amis...) on kaze ne, dok t com nepusti ih nakon nekog vremena

This cat Is cat A cat Good cat Way cat To cat Keep cat An cat Idiot Cat Busy cat For cat 20 cat Seconds cat Sad pročitaj rieči bez cat
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Pa da jednostavno nazoves i pitas oni ti to mogu sa sigurnoscu reci.

13 godina
neaktivan
Di ima tcom centrale ima i ostalih, naravno ne preko svojih centrala vec ht. To su Bitstream usluge. Optimini o+ paketi. Mozes imat i vip, h1, iskon ( bijela zona) itd.
16 godina
neaktivan
Optima telekom internet

Zadnja 3-4 dana, primjećuje li još netko nekakve smetnje tipa jako sporog učitavanja YT, i općenito drugih web stranica ?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Optima telekom internet

ja imam poteskoca vec jedno 2 tjedna s youtubeom! uzasno sporo ucitava! a kad je u full screen, nije uopce gledljivo!!!

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
također i meni od jucer youtube se nezeli ucitat, niti na mobitelu. a u HD-u da ni nepricam, isprobo preko vip dsla i vip mobilnog ... isti problem. Izgleda da je do YT
14 godina
Optima telekom internet

Imam ugovor sa Optimom za telefon i internet. Od 11.11.2013. ne radi (sigurno bura).

Zovem svaki dan ali ništa. Prvih par dana su me zavlačili sa čekajte da napravimo još neke testove (nisu me niti jednom zvali iako su rekli da hoće i tražili kontakt telefon), a zadnjih 15 dana svaki dan dobijem odgovor: 'strpite se još malo, tehničari su na terenu'. Na pitanje da li postoji rok u kome moraju otkloniti smetnju odgovor je neznamo. Na traženje da mi daju šefa/icu odgovor je da nemogu.

Pošaljem im e-mail na info@ cc prodaja@ i oni mi treći dan odgovaraju da su ga proslijedili na prigovor@.

Danas sam 18-ti dan bez telefona i interneta i znam kad mi pošalju račun da će u njemu biti zaračunato kao da sam imao uslugu cijelo vrijeme. Eto to je Optima. Operater za svaku preporuku {#}

Kako ovome stati na kraj? Ako idem na ugovor sa drugim operaterom još će mi naplatiti troškove prijevremenog raskida!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NemaVeze kaže...

Imam ugovor sa Optimom za telefon i internet. Od 11.11.2013. ne radi (sigurno bura).

Zovem svaki dan ali ništa. Prvih par dana su me zavlačili sa čekajte da napravimo još neke testove (nisu me niti jednom zvali iako su rekli da hoće i tražili kontakt telefon), a zadnjih 15 dana svaki dan dobijem odgovor: 'strpite se još malo, tehničari su na terenu'. Na pitanje da li postoji rok u kome moraju otkloniti smetnju odgovor je neznamo. Na traženje da mi daju šefa/icu odgovor je da nemogu.

Pošaljem im e-mail na info@ cc prodaja@ i oni mi treći dan odgovaraju da su ga proslijedili na prigovor@.

Danas sam 18-ti dan bez telefona i interneta i znam kad mi pošalju račun da će u njemu biti zaračunato kao da sam imao uslugu cijelo vrijeme. Eto to je Optima. Operater za svaku preporuku {#}

Kako ovome stati na kraj? Ako idem na ugovor sa drugim operaterom još će mi naplatiti troškove prijevremenog raskida!

Vidi nece ti zaracunat te Dane, što nisi imo. internet i telefon. Nego samo od onog dana kad su odklonili problem, zovi ih budi uporan i dosadan. Raskid ugovora ti se ne isplati jer ce ti zaracunat Penale

Moraš bit uporan i dosadan, pa ce oni to i riješit nemoj čekat da oni tebe zovu, vec ti njih zovi. da ti to riješe ili pošalju tehnicara, da vidi u cem je problem. {#}

Rappy
14 godina

Zovem ih svaki dan ali ne pomaže. Zar to znači da sam osuđen da nemam interneta i telefon još godinu dana, ako ga oni nisu u stanju osigurati. Valjda ne plačaju t-comu pa ovi ne žele odraditi posao.

Pa to je gore nego u zatvoru. Ne postoji li neki propis koji kaže da mi moraju osigurati uslugu u nekom roku inače ugovor prestaje važiti?

Naravno da će mi zaračunati i onda ću ih ja morati moljakati da mi vrate iznos. Nije ovo prvi puta.

13 godina
neaktivan
Gle ovak ti to ide 1. Mora izac optimin tehnicar i utvrdit da kod tebe sve uredu, onda ako nema na uvodu signala šalje se na ht, ht izdaje istog trena nalog svojim tehnicarima i oni idu na teren jer imaju rok za otklon oko 4 sata. E sad zasto ti nitko od optiminih ne dolazi pitanje je veliko. Za njih radi sigurno neka firma s tvog podrucja kojoj optima placa svakih nekoliko mjeseci i oni nezele radit dok ne plate jer nemaju para.

Ubiti to ti je zacarani krug.
Ali evo za podrucje od našica do virovitice tehnicari dolaze u roku od 24 sata zaboptimine smetnje te ako je problem do ht-a još isti dan kad su optimini izašli dolazi i HT.
15 godina
Optima telekom internet

Svaku večer od cca 9 sati (pa tako i večeras) mi internet poblesavi... Znači on učitava normalno stranice itd. ali na fejsu na chatu mi ne salje poruke.

Ja pošaljem poruku i prikaže mi se da je poslana a ona zapravo nije poslana. I primjetio sam da kad mi se to događa da mi na ruteru lampica za internet zna prestat svijetlit na par sekundi ili blinka.

Je li to do njih ili do mene?

...The South Will Rise Again... White -h- boys
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Optima telekom internet

To se i meni već par dana događa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Optima telekom internet

Kada lampica internet ne svijeti znači da internet ne radi, a kada blinka to znači da je internet aktivan.

Vjerojatno je do njih.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.12.2013 21:29 (Marko :D).

1 1 hvala 0
15 godina
Marko :D kaže...

Kada lampica internet ne svijeti znači da internet ne radi, a kada blinka to znači da je internet aktivan.

Vjerojatno je do njih.

Svaku večer jedno te ista priča...

Pošaljem curi poruku, ona ne odgovara pola ure... ja je već mislio napast kad ono vidim na mobitelu da poruka nije poslana xd

15 godina
neaktivan
Optima telekom internet

Čitam ja opet na njihovoj FB stranici i vidim da i drugi ljudi imaju istu problem samo što njima problemi počinu od 18h. To se vjerojatno događa zbog toga što se tada najviše koristi internet. Što kaže služba za korisnike?

0 0 hvala 0
15 godina
Marko :D kaže...

Čitam ja opet na njihovoj FB stranici i vidim da i drugi ljudi imaju istu problem samo što njima problemi počinu od 18h. To se vjerojatno događa zbog toga što se tada najviše koristi internet. Što kaže služba za korisnike?

Da ti iskreno kažem nisam ih još ni zvao... Pospan san, neda mi se ništa.

Za sada sam rješio problem, ušao sam na 192.168.1.1 i samo rebootao internet.

14 godina
neaktivan
Optima telekom internet

Dugo nije bilo problema,a evo ih opet(svi smo aktivni). Sve mi se crash-a koliko je spor ovih dana,upload se jedva pokerece i ostalo. Nisam ih jos zvao,ali uskoro cu.
Kada prođe 20:50 odma problemi pa tako do kasno u noć...
Zakljucak: završila škola,stižu blagdani odma preopterecenje i puste zamrzlame.

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Optima telekom internet

na optimi sam i na routeru mi je podešeno da je wifi ugašen i ne mogu se spojiti s mobitelom ili laptopom na njega,znam da moram ić na ono 192.168.1.1 al dalje nemam pojma pa ako je netko voljan pomoć :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Optima telekom internet

Koji router?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mrdennis458 kaže...

na optimi sam i na routeru mi je podešeno da je wifi ugašen i ne mogu se spojiti s mobitelom ili laptopom na njega,znam da moram ić na ono 192.168.1.1 al dalje nemam pojma pa ako je netko voljan pomoć :S

Interface Setup - Wireless - Access Point = Activated?

Ako nije to zovi SZK i riješit će ti.

1911 /\/\/\/\/\ 1899
15 godina
neaktivan
Optima telekom internet

Uključivanje Wi-Fija:

192.168.1.1 -> Wireless -> Stavi kvačicu na "Enable Wireless" -> Pod SSID postavi ime Wirelessa -> Apply/Save

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2013 21:37 (Marko :D).

1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice