Optima telekom internet izdvojena tema

poruka: 3.236
|
čitano: 1.401.750
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Optima telekom internet
vrinho kaže...
Cojonero kaže...

Jeli zna netko nešto o navodnom dizanju cijene sada kada ih je preuzeo T-com? Kao uvode naknadu za ADSL kao što ima T-com pa će računi biti veći za 70-80kn.

Otkud ti to?

Pise na dnu racuna u zasivljenom kvadraticu. Mislim da dizu na 75kn pausal (pretplatu)

14 godina

Zovu ovi iz H1 Telekoma i nude ljudima prijelaz sa Optime na H1  bez penala do 1.2.2014. zbog tog povećanja što je kao kršenje ugovora pa je zato besplatno. Nazvao ja Optimu i kaže lik da su već dobili pozive u vezi toga i da ovi lažu iz H1 i tražio me podatke od ovih da mogu podići tužbu. Koja govna!! Ako na takav način dobivaju nove korisnike onda svaka im čast. 

EDIT: Pa di piše ja nisam ništa našao na svom računu? 

Prodajem poptuno novu zapakiranu bateriju za iOcean X7. Cijena 50kn + 10kn poštarina.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.1.2014 15:26 (Cojonero).
12 godina
neaktivan
Cojonero kaže...

Zovu ovi iz H1 Telekoma i nude ljudima prijelaz sa Optime na H1  bez penala do 1.2.2014. zbog tog povećanja što je kao kršenje ugovora pa je zato besplatno. Nazvao ja Optimu i kaže lik da su već dobili pozive u vezi toga i da ovi lažu iz H1 i tražio me podatke od ovih da mogu podići tužbu. Koja govna!! Ako na takav način dobivaju nove korisnike onda svaka im čast. 

pa neće ti nijedan operater ići na štetu svojih korisnika (optima) kada u tom slučaju korisnik može bez penala napraviti raskid. Ako i idu nekakve promjene one će se odnositi isključivo na nove korisnike (one koji će to postati).

- HTC 8S -
14 godina
Optima telekom internet

Ni na mojem računu ništa ne piše, prije 2 mjeseca sam produžio ugovor jer su mi obećali 20 kn jeftiniji račun što su i ispunili i sad da mi ga idu povećavati, e nebu samo tak prošlo {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Optima telekom internet

Evo ovako to treba izgledati. Izgleda da to vrijedi samo ako imaš telefon bez ičega drugoga.

Prodajem poptuno novu zapakiranu bateriju za iOcean X7. Cijena 50kn + 10kn poštarina.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.1.2014 17:37 (Cojonero).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
A pa pise samo optitelefon, znaci O2 i O3 paketi kavi jesu takvi i ostaju.
HT ih nije preuzeo nit je zainteresiran, najvjerojatnije ce ih VIP preuzet u dogledno vrijeme.

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
13 godina
neaktivan
Cojonero kaže...

to ti je sada prljava igra H1 telekoma....

Pc stručnjak odakle tebi info za VIP? i to nije dogledno vrijeme ;)

13 godina
neaktivan
Pa u krugovima di radim tako se prica.
13 godina
neaktivan
Optima telekom internet

A gdje radis?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Cojonero kaže...

Piše, piše. Čim se dočepam kojeg računa, skenirat ću i postat tu.

Da, može se bez penala promijeniti na bilo kojeg operatera do 1.2 (što i piše, jel). Tako da, ekipa iz H1 ne laže (niti bilo koji drugi - T-com, Bnet, Iskon, tko god zvao).

Ako nekog zanimaju detalji, PM me.

Evo vam i linkić sa njihove stranice... 75kn telefon. Nešto se jako poklapa sa tim navodnim "lažima" iz H1... Smijeh

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 13:13 (Sum_of_all_fears).
15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Da, može se bez penala promijeniti na bilo kojeg operatera do 1.2 (što i piše, jel). Tako da, ekipa iz H1 ne laže (niti bilo koji drugi - T-com, Bnet, Iskon, tko god zvao).

Ako nekog zanimaju detalji, PM me.

Evo vam i linkić sa njihove stranice... 75kn telefon. Nešto se jako poklapa sa tim navodnim "lažima" iz H1... Smijeh

Ma lažu u smislu da govore ljudima da će se plaćat dodatnih 75kn, a to je zapravo skok sa 68 (?) na 75.

1911 /\/\/\/\/\ 1899
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 13:22 (N3N0).
16 godina
odjavljen

Netko slabo objašnjava...

13 godina
neaktivan
Optima telekom internet

Pretplata poskupljuje za 5 kn..nista drugo

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Prije bi rekao 15ak kn. Pa da poskupljuje za kunu, to je prilika za maknut se sa broda koji tone.

I H1 ima daleko bolje pakete, jbg. Nešto što je na optimi 200 kod H1 je 150 ili čak manje,

14 godina
Optima telekom internet

Za one koji ne mogu naci gdje pise o poskupljenju, krivo sam napisao, ne pise na racunu nego na izvodu koji se dobije uz racun.

na dnu izvoda, sivi kvadratic u kojem pise da poskupljuju na 75kn i jos neki uvjeti. nemam kod sebe racun pa ne mogu procitati sto tocno pise.

usput, ima li netko VIP adsl preko kabla bez ili sa televizijom i koliko mu se krecu racuni?

Prvenstveno me zanima samo internet i telefon ali moze i iznos sa tv-om.

Posto vec neko vrijeme nisam na optimi vezan sa ugovorom, razmisljam preci na VIP a kabel imam jos od DCM-a provucen pa nije problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Prije bi rekao 15ak kn. Pa da poskupljuje za kunu, to je prilika za maknut se sa broda koji tone.

I H1 ima daleko bolje pakete, jbg. Nešto što je na optimi 200 kod H1 je 150 ili čak manje,

Naprimjer?

1911 /\/\/\/\/\ 1899
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 14:13 (N3N0).
16 godina
odjavljen

Telefon od 61kn nadalje, 99kn za 1000min unutar države

Tel + net od 99kn (3mbit, flat), 199kn 20mbit i flat + 1000 min unutar države...

Tel + net + tv od 199 (4mbit, flat, 52 kanala), 249kn (20mbit, flat, 52 kanala, dodatni paket i 1000 min razg)...

Ima dobrih paketa za svakog. Ovaj od 199kn trio pojede max3 L za doručak (199 vs 325kn) ili optimin o3tvstart (215 kn za 2mbit i 2gb prometa, jedino što ima više kanala).

13 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Bila je 68.75 kn s pdvom sad ce biti ravno 75 kn s pdvom...kakvuh 15tak....

15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Tel + net od 99kn (3mbit, flat), 199kn 20mbit i flat + 1000 min unutar države...

Tel + net + tv od 199 (4mbit, flat, 52 kanala), 249kn (20mbit, flat, 52 kanala, dodatni paket i 1000 min razg)...

Ima dobrih paketa za svakog. Ovaj od 199kn trio pojede max3 L za doručak (199 vs 325kn) ili optimin o3tvstart (215 kn za 2mbit i 2gb prometa, jedino što ima više kanala).

Istina, ali u mene u Splitu dostupan samo TrioBit... Sa ovim opcijama račun ide daleko preko Optime.

1911 /\/\/\/\/\ 1899
13 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Ponuda je odlicna za ljude koji imaju dostupnost a to su rijetki...amis sabija sve kao i bnet al su ograniceni... ;)

13 godina
neaktivan
Slucajno dupli
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 14:37 (HDesignz).
14 godina
odjavljen
Optima telekom internet

Pozdrav!

Evo ja već pi*dim (oprostite na riječniku), imam Carnet od Optime, modem stari je bio Simensov ako se dobro sjecam, ali grom ga je zeznuo i zamijenili su ga sa ZTE-om, dakle neće da se spoji na Wifi preko moba (najčešće iz desetog pokušaja, deset puta šifru ponovno upisujem blabla) a nekad isprve, veza jako često puca, nestabilna je, internet užasno spor, ali što je najgore to je se dešavalo i na starom modemu. Neznam jeli još itko ima problema sa Optimom?

Najradje bi ukinuo ugovor i na Bnet otišao 

0 0 hvala 0
14 godina
PC - stručnjak kaže...
A pa pise samo optitelefon, znaci O2 i O3 paketi kavi jesu takvi i ostaju.

Zvao sam SZK da mi potvrde ovo i jesu, O2 imam i ostaju mi cijene kakve su dosad. To poskupljenje se odnosi na one koji imaju samo telefon, cijena ide s 55 na 60 kn.

15 godina
neaktivan
Vec sam pricao o tom ZTE-u. Dali mi ga jer mi je stari TPlink pregorio, nazvao ih nakon dana koristenja (jer sam izgubio zivce) i trazio novi, kvalitetniji. Donijeli mi nakon dan-dva jos bolji TPlink. Morao sam platiti 100-tinjak kn za novi modem, ja mislim...
1911 /\/\/\/\/\ 1899
17 godina
odjavljen
Optima telekom internet

Ja u zadnje vrijeme imam sve više problema sa TV-om. Slika se počne smrzavati pa jede govna 10-15 minuta, nekad i sat vremena. Zvao sam korisničku, kao poslat će nekoga. Došao lik kod nas i rekao da moramo promjeniti splitter jer to nije njihov (ostao od t-coma). I onda je sjeo i gledao TV pola sata. Žena mi je dobila slom živaca. Na kraju je nešto prtljao po žicama (a imam ih dosta) pa je internet prestao raditi i onda je otišao. Žena me zove maloprije i kaže da je popravila internet i da će razbiti glavu svakom serviseru koji ubuduće bude došao kod nas {#}

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Modeme mozemo stavit onakve kakve na skladištu imamo.

A s telkom ima dosta problema, problemi najcesce nisu kod korisnika, vec na OT iptv sustavu. Otklanjaju se problemi, doci cd rijesenje kroz nadogradnju stba.
No na kojem podrucju ziviš? I mislim kako da se nađe gdje je problem ako nesmijes nista po zicama dirat??? A net nekad se zna zblesirat kad se modem vrati na tvornicke, a nepokupi podatke iz ACS-a na vrijeme.
14 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
Modeme mozemo stavit onakve kakve na skladištu imamo.

A s telkom ima dosta problema, problemi najcesce nisu kod korisnika, vec na OT iptv sustavu. Otklanjaju se problemi, doci cd rijesenje kroz nadogradnju stba.
No na kojem podrucju ziviš? I mislim kako da se nađe gdje je problem ako nesmijes nista po zicama dirat??? A net nekad se zna zblesirat kad se modem vrati na tvornicke, a nepokupi podatke iz ACS-a na vrijeme.

Ma opcenito sto se tice TV-a je big problem. Uređaji im uopce nisu dobri,slika se zamrzne kako kad,ali tokom mijenjanja kanala ode sve u *** blokada teška.
Svaki put moram napravit reset i cekat 15 minuta da logo od telsey-a prođe i onda još 5 da se ucita ostalo... {#}, a de ne govorim o greškama kako mute sound stoji na sredini ekrana, brojke kasne te također ostaju u gornjem desnom kutu itd.
Sto se tice internet strane i TP Link modema(jedan od boljih iz standardne ponude) to je dobro. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 18:27 (Stux).
13 godina
neaktivan
Telsey je uzas, albis je ok, no problem je sama platforma. Jer se tu ubiti radi o web stranivi koja se otvara u opera web pregledniku na stbu te prikazuje video sadrzaj s odredene ip adrese i porta.
15 godina
neaktivan
Ja imam Telsey... Rijetko kad zasteka sam, inace slika zastane samo kad modemu pukne internet veza. Slika se vrati za pola minute, nekad moram restartirati modem. Sve je to ok, ali svakako bi bilo lijepo vidjeti Youtube na TV-u npr, neznam zasto jos nisu ni prstom mrdnuli da ubace nesto novo.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
13 godina
neaktivan
Sve to košta, a sa parama su tanki.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice