Meni uredno učita, isto kao i sve ostale YT videe. (Također sam na Optimi).
Nazovi ih ponovo i objasni da ti i dalje ne radi kako treba. Ja sam kroz prošla dva-tri tjedna imao pakao sa Optimom (nije radio ni telefon, ni TV ni internet, bez TV-a i neta mogu, ali mi posao trpi zbog nedostatka telefona). Zvao sam dva puta, stalno su nešto pokušavali telefonski, pa da ja probam prebaciti UTP kabel iz porta 1 u port 2, sa ili bez splitera, ali ništa nije pomoglo, računala su sva ispravna). Onda sam jednom zamračio i jedno 10 minuta liku iz korisničke službe pilio po živcima, jer sam ja ostao bez svojih živaca (kasnije sam se dečku ispričao zbog tolikog govora, ali stvarno me nešto ponjelo). Odmah sutradan prijepodne me zove serviser Optime i pita da li sam kući u određeno doba. Došao je, telefonske žice na tavanu je nekako prebrikao, napravio je neki hard-reset rutera i od onda opet sve radio kako treba, tj evo 6 dana od dana kad je on bio.
U vezi ovog YT čudnog učitavanja, pogledaj ovo. Meni je pomoglo, učitavaja se konstantnije, mogu i premotavati bez problema, prije je bilo nekako štekavo.
Napravio sam ovo po ovome linku i stvarno ucitava brze kolko sam za sad primjetio, ali i dalje oni videi koji prije nisu radili ne rade i dalje, dakle pise "dogodila se greska, molimo vas pokusajte kasnije".
Zvao sam ih vec par puta, nikad nista od toga, jedino bi trebalo probati usporediti postavke rutera s nekim drugim, pa ako si voljan napisati model svog rutera. Ja imam TP LINK bijeli s antenom a gore ima onak sitne rupice.
Hvala