Pozdrav svima, ako već ima ovakva tema molim admine da samo prebace tamo jer nisam mogla naći nešto slično ovome. Dakle internet mi se jako usporio, koristim wifi pa sam mislila da je neki problem kod operatera, zvala sam da to poprave, pogledali su i rekli da nije do njih jer kabelska odlično radi (imam trio paket, pa uz net ide i tv) , nego je vjerovatno problem do mene, i rekli su mi da mi je laptop možda pokupio viruse pa je zato sve tako usporeno. E onda sam ja skinula još jedan antivirus, do tad sam imala Aviru, sad imam avast i kako sam našla na nekom forumu preporučeno da instaliram i Malwarebytes Anti-Malware program, skenirala sam računalo, našlo je par virusa, pretpostavljam da je te viruse i očistilo, ali opet sve isto.. Već pomalo ludim, jako sporo otvara stranice, posebno fejsbuk, a o gledanju filmova online da i ne govorim kao i skype-u. Molim da mi netko hitno pomogne,preporuči što napraviti da ubrzam-vratim internet na staro. (inače vidim da je na antivirus programu kao virusi stavljeni u karantenu-pa mogu li se skroz pobrisati a ne da ih drži u karanteni?)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imao sam takvo iskustvo. Avira , a POSEBNO Avast jako usporuju PC !!! deinstaliraj oba av programa. Preporučujem AVG - 2014 free edition. Neopterećuje PC , a ipak radi posao kako treba. PS: nemoraš se niti registrirati. pozz