Kupio bih slusalice 5.1 i sada me zanima jer ja moram imati zvucnu karticu koja podrzava 5.1 ili ne moram?
hvala
Kupio bih slusalice 5.1 i sada me zanima jer ja moram imati zvucnu karticu koja podrzava 5.1 ili ne moram?
hvala
Da moraš imat zvučnu koja ima sve priključke potrebne za 5.1 sustav, ako nemaš onda je solucija da ideš na 5.1 headset s USB zvučnom.
Ove bih uzeo, te imaju USB prikljucak, znaci radit ce sa USB ?
Hoce samo ne ocekuj cuda od ovoga. Bolje kupi neke postene stereo slusalice nego ovo.
Za te novce mislim da su Creative sound blaster arena bolji izbor. Iskreno mislim da su za GC777 potrošili samo 100kn na pakovanje. Veliki kovčeg, u njemu flash baterija, neka kapa sve to košta.
Hoce samo ne ocekuj cuda od ovoga. Bolje kupi neke postene stereo slusalice nego ovo.
Treba mi za gaming..
Za sta god ne valjaju jer su skupe a cisto sumnjam da sa njima iams neki posebno do bar 5.1 dozivljaj.
U svakom slucaju bolje od onih.
ok tnx
Ooo stigle su arena u links jer ih nije bilo neko vrijeme, uzimaj njih jer su odlicne(po meni bolje od g35 koji je puno skuplji)
Pogledaj reviewe i svi ih hvale. Kvalitetan mikrofon, zvuk, izolacija i najvaznije nisu skupe za ono sto nude.
najvjerovatnije onda uzimam te arena sto sam stavio prosli link
hvala svima.