Troši li skeniranje boju?

poruka: 38
|
čitano: 21.127
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
RE: Troši li skeniranje boju?
Chev Chelios kaže...
joze kaže...
AlienWare1 kaže...

E! Sad sam skenirao i potrošilo mi je svih pet boja u printeru!! Pomagajte!!!

Printer je Canon Pixma ip4600!

e pa ti sljedeći put kupuj zamjenske  boje {#}

- skeneri ne vole zamjenske boje

printer ip4600 nije multifunkcijski tj. nema skener

Nema veze, vjerojatno imas spojen skener zasebno i onda je prek USB kabla poslal farbu i potrosil je laser od misa kuis?

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
17 godina
Chev Chelios kaže...
joze kaže...
AlienWare1 kaže...

aaa :D

http://gtabalkan.com
16 godina
neaktivan

Zašto je ovo poruka dana?

Ispada kao da modovi promoviraju spam i trollanje. Moguća katastrofa je na pomolu. Sad će svi početi otvarati glupe teme samo da dospiju na prvu stranicu.

Evo, već prvi primjer. Dok sam pisao ovu poruku, pogledajte što je debil otvorio.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Chev Chelios kaže...
joze kaže...
AlienWare1 kaže...

O tome ti i pričam :D

Totalno mutava tema..

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Sent from my Desire.
16 godina
neaktivan

Zahvaljujem svim forumašima na svojim odgovorima!

Temu sam otvorio samo zato kako bih nekima koji misle da skener može trošiti boju dokazao da takva tvrdnja ne može stojiti za sebe.

Nadam se da je nekim ljudima sada jasnije da nema toga načina kojim bi skener koristio boju.

Ja osobno nemam skener ili skener u kompletu s pisačem i kopirkom stoga sam i otvorio ovu temu kako bi neke uvjerio u to.

Ali ipak, vjerujte mi da mnogo ljudi doista misli da skener također troši boju. Većinom su to sami poslovnjaci.

Mislio sam obrisati ovu temu, ali sam je ipak odlučio ostaviti da je mogu pronaći oni koje će možda upravo isto zanimati: Dali skeniranje troši boju?; a vjerujte mi da ima mnogo ljudi koji se i razumiju u tehnologiju i misle da se boja troši.  {#}

RW
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 22:00 (Robert Whaterby).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Robert Whaterby kaže...

Zahvaljujem svim forumašima na svojim odgovorima!

Temu sam otvorio samo zato kako bih nekima koji misle da skener može trošiti boju dokazao da takva tvrdnja ne može stojiti za sebe.

Nadam se da je nekim ljudima sada jasnije da nema toga načina kojim bi skener koristio boju.

Ja osobno nemam skener ili skener u kompletu s pisačem i kopirkom stoga sam i otvorio ovu temu kako bi neke uvjerio u to.

Ali ipak, vjerujte mi da mnogo ljudi doista misli da skener također troši boju. Većinom su to sami poslovnjaci.

Mislio sam obrisati ovu temu, ali sam je ipak odlučio ostaviti da je mogu pronaći oni koje će možda upravo isto zanimati: Dali skeniranje troši boju?; a vjerujte mi da ima mnogo ljudi koji se i razumiju u tehnologiju i misle da se boja troši. {#}

Hahahahhahahhahhaah, ko je to uopće mislio? Hahahahahha..

Prije bi rekao da su političari.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Sent from my Desire.
17 godina
neaktivan

Istina je da inkjet printeri pri paljenju (a neki i pri gašenju) imaju isprogramirano čišćenje mlaznica za boju koje su se možda začepile. Pri čišćenju mlaznica ispusti se mali dio tinte koja se upije u spužvu u printeru (svak inkjet je ima).

Pri skeniranju se ne troši apsolutno nikakva boja (niti "ono" za skeniranje) osim ako ne pališ i gasiš taj multif. printer prije svakog skeniranja.

Do the inposible, see the invisible ROW ROW FIGHT THE POWER
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jeli pod gašenje mislite ištekat iz struje ili ugasit na prekidač iza printera (kao na PSU...ako printer ima tu tipku) ili ona tipka za gašenje koja ga stavi u stand-by...e sad ta tipka za "gašenje"...jeli ona printer stavi u stand-by ili ga ugasi skoro potpuno

Naravno kod svakog printera je različito......govorim o multifunk. printerima a.k.a. All-in-One printerima

Avatar ready.....Clear a path | http://www.youtube.com/watch?v=YlSyJadcQFU
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 23:38 (Krešo91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice