Savjetnik za odabir odgovarajuće tipkovnice izdvojena tema

poruka: 5.039
|
čitano: 1.580.236
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Savjetnik za odabir odgovarajuće tipkovnice

THE QUICK BROWN FOX JUMPS OVER THE LAZY DOG

Microsoft Digital Keyboard USB   

E sada, zašto sam došao u temu.
Došao sam tražiti tipkovnicu s osvjetljenjem crvenim, po mogućnosti do 200 kuna (ako tako što postoji).
Netko je negdje (na forumu) stavio svoju neku MS (ako se ne varam) koja je koštala 149 kuna ako se ne varam

i imala je LED osvjetljenje.

Eto, unaprijed hvala. 

Samsung Galaxy SII crew.
15 godina
Savjetnik za odabir odgovarajuće tipkovnice

S crvenim osvijetljenjem sumnjam da ces naci tipkovnicu za tu cijenu ! Imas s plavim , Speedlink Darksky , Trust Atmos !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
problem sa tipkovnicom molim pomoc!

Ovako na prosloj tipkovnici mi semjesali tipke npr. y je z, a z je y, i jos neke. sad kupim novu i isto mi se to desava. Sta da radim. 

0 0 hvala 0
16 godina

Tražim nešto ovako: dobra, jeftina, osvijetljena, hr tipke i po mogučnosti neki anti-ghosting, ali nije uvjet!{#}

nakon dužeg vremena razmišljanja odlučil prestati sa pretpatom BUG-a, zbog sumnje u pad standarda i opće kvalitete, nadalje časopis mi se čini veoma pristran!
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 18:28 (Butcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: problem sa tipkovnicom molim pomoc!
dario345 kaže...

Ovako na prosloj tipkovnici mi semjesali tipke npr. y je z, a z je y, i jos neke. sad kupim novu i isto mi se to desava. Sta da radim. 

Promijeni jezik tipkovnice na hrvatski (u control panelu pod Region & Language).

Butcher kaže...

Tražim nešto ovako: dobra, jeftina, osvijetljena, hr tipke i po mogučnosti neki anti-ghosting, ali nije uvjet!{#}

Definiraj "jeftina".

Možda Speed Link Darksky? nema antighosting al ima osvjetljenje...

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 18:30 (191x7).
14 godina
dario345 kaže...

Izvoli

Treba ti ostati samo hrvatski

Samsung Galaxy SII crew.
16 godina
191x7 kaže...
dario345 kaže...

Promijeni jezik tipkovnice na hrvatski (u control panelu pod Region & Language).

Butcher kaže...

Definiraj "jeftina".

Možda Speed Link Darksky? nema antighosting al ima osvjetljenje...

pa do nekih 200-250kn

nakon dužeg vremena razmišljanja odlučil prestati sa pretpatom BUG-a, zbog sumnje u pad standarda i opće kvalitete, nadalje časopis mi se čini veoma pristran!
17 godina

Kao što rekoh, Speed Link Darksky: http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=darksky

Do 250 Kn nemaš baš velik izbor tipkovnica s pozadinskom, pogotovo ne nekih dobrih za gaming.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jesu li HR tipke osvjetljene?

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nakon puno mozganja u gledanja recenzija po netu još ne mogu odlučit. Sada imam G15 v2 i dosadila mi je. Gledam Corsair K60 mehaničku ili neku membransku tipa Logitech G510, Roccat Isku i tako neke slične koje imaju osvjetljenje. Pa bi molio za malu preporuku..

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja bih isao na G510 jer mi je ekran korisna stvar , na njega sam naucen ! Tu su jos osvijetljenje , G-tipke ...

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Od g510 me odbija to što nema onaj naslon za ruku, a inače je strava.. navikao sam na ekran i osvjetljene tipke i zato ne mogu odlučit

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ima naslon za ruku ! pogledaj na sluzbenoj stranici , a evo ti i unboxing :

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 10:05 (Haf932).
Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

Mene odbijaju naljepljena slova koja izgledaju ko da se neko dijete igralo. Vec 3 mjeseca drzim 1000kn u djepu za tipkovnicu i izgleda da cu ih popiti i pojesti i ostati na Logitech Ultrax Premium. Zalosno kako se nitko nije potrudio da mi uzme pare.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

Mene odbijaju naljepljena slova koja izgledaju ko da se neko dijete igralo. Vec 3 mjeseca drzim 1000kn u djepu za tipkovnicu i izgleda da cu ih popiti i pojesti i ostati na Logitech Ultrax Premium. Zalosno kako se nitko nije potrudio da mi uzme pare.

Daj napisi adresu, da ti dodemo uzet pare {#}

Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
neaktivan

Ma pusti zajebanciju, zalosno je ovo. Nas, Bosanaca i Srba 15 milijuna i da ni jedan proizvodjac nije u stanju napravit 5 hebenih kapica za tipke?!

Gledam Vengeance K90. Kosta 890kn. Ja bi sutra dao za nju 1500kn da ima normalne hrvatske znakove. Ovako im ne dam ni lipe.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mene to uopce ne dira.

Uzeo iz Amerike Razer Lycosu pred 4g i nisu mi HR znakovi nedostajali niti dana.

A da se razumijemo, nisam neki tipkac. Moram gledat u tipkovnicu dok tipkam i ne tipkam pravilno.

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
BlueMax kaže...

Ma pusti zajebanciju, zalosno je ovo. Nas, Bosanaca i Srba 15 milijuna i da ni jedan proizvodjac nije u stanju napravit 5 hebenih kapica za tipke?!

Gledam Vengeance K90. Kosta 890kn. Ja bi sutra dao za nju 1500kn da ima normalne hrvatske znakove. Ovako im ne dam ni lipe.

Šta će ti hrvatski znakovi kad ih ne upotrebljavaš? ;)

14 godina
neaktivan
bik kaže...
BlueMax kaže...

Šta će ti hrvatski znakovi kad ih ne upotrebljavaš? ;)

Mozda ih pocmem upotrebljavati )

Navika iz ranih dana informaticke korespondencije. Internet komunikacija bez kvacica.

Problem nastaje kad moram pisati sluzbene dokumente a to je svakodnevno.

15 godina

Kao što vecina na forumu voli reci,tipkovnica mi  je osla u vjecna  lovista.

Moze preporuka neke tipkonice sa sto nizom  cijenom (gameam vecinom, a i  cesto puno pisem.)

Hvala.

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
nul-3 kaže...

Kao što vecina na forumu voli reci,tipkovnica mi  je osla u vjecna  lovista.

Moze preporuka neke tipkonice sa sto nizom  cijenom (gameam vecinom, a i  cesto puno pisem.)

Hvala.

Logitech Deluxe 250 PS/2 s naslonom za dlanove.

Nemoj USB varijantu i nemoj bez naslona za ruke.

14 godina
neaktivan
191x7 kaže...

niti je posebno dobra za pisanje niti je posebno dobra za gaming. s druge strane kosta 50kn i tesko je za taj novac naci bolju. evo ova s koje tipkam je valjda 10 godina stara i puna je majoneze, duhana, pepela, cole, kruha... i radi kao prvog dana. nepoderiva!

17 godina
BlueMax kaže...
191x7 kaže...

niti je posebno dobra za pisanje niti je posebno dobra za gaming. s druge strane kosta 50kn i tesko je za taj novac naci bolju. evo ova s koje tipkam je valjda 10 godina stara i puna je majoneze, duhana, pepela, cole, kruha... i radi kao prvog dana. nepoderiva!

Šta joj molim te fali za gaming i pisanje? Možda malo to što je srednja dubina hoda tipki i što nije mehanička. Ali mehaničke koštaju najmanje 10x više.

14 godina
neaktivan

za 50kn joj ne fali nista. da je i 100 kn opet joj nista ne bi falilo. vjerojatno najbolji izbor za sitnu lovu.

0 0 hvala 0
15 godina

Dobro, nisam milsio baš za 50kn. Može biti više od 100 svakako :D

Ako je logitechova, još imam 10% popusta u Linksu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

izmedju jeftinijih i skupih tipkovnica dosta je velika rupa. osobno bi radje uzeo (i da mi netko poklanja) logitech za 50 kn nego neku MS, Trust i slicno za 150-200.

0 0 hvala 0
15 godina
BlueMax kaže...

izmedju jeftinijih i skupih tipkovnica dosta je velika rupa. osobno bi radje uzeo (i da mi netko poklanja) logitech za 50 kn nego neku MS, Trust i slicno za 150-200.

Ona trust gtx mi se čini dosta fina tipkovnica

13 godina
neaktivan

možete mi preporučiti neku mehaničku tipkovnicu do 900kn?

0 0 hvala 0
17 godina
Fico125 kaže...

Corsair K90. Imam je već par mjeseci i mogu je samo pohvaliti. Red cherry mx mehanizam, osvjetljenje tipki, multimedia kontrole,18 G tipki...

15 godina
Fico125 kaže...

CM Storm Trigger !

Music As A Weapon !!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice