Evo jedna fora unikatna tipakara...svaka cast rusu fora izgleda..
http://dnevnik.hr/vijesti/tech/foto-je-li-ovo-najljepsa-tipkovnica-koju-ste-vidjeli.html
Evo jedna fora unikatna tipakara...svaka cast rusu fora izgleda..
http://dnevnik.hr/vijesti/tech/foto-je-li-ovo-najljepsa-tipkovnica-koju-ste-vidjeli.html
Kakvo je mišljenje o navedenoj, ima li kakvih mana koje treba napomeniti, kolika je okvirna vrijednost polovne sa garancijom jer sam ju dobio u ponudi za kompenzaciju ?
Kakvo je mišljenje o navedenoj, ima li kakvih mana koje treba napomeniti, kolika je okvirna vrijednost polovne sa garancijom jer sam ju odbio u ponudi za kompenzaciju ?
Mane? Ima ih itekako.
1. Plitak hod tipki.
2. Nema PS/2 priključak nego USB.
3. Za tu cijenu nema pozadinsko osvjetljenje.
4. Skupa je a membranska.
5. Kabel nasred tipkovnice.
Jedino što ja dobroga na njoj vidim je crna boja i naslon za dlanove pri tipkanju.
Uglavnom, ja je ne bih uzeo.
Kako smeče čovjek mi reko u trgovini, da je to jedna od boljih tipkovnica što je izašla, i on je ima i ne želi je prodat.
jer kaže da je predobra, zato sam pito za cijenu.
Ne znam ja tko je tebi šta rekao i koliko je znanje te osobe, ali ono što znam je:
1. Genius je jeftinjak marka, ne pravi ništa kvalitetno.
2. Navedeni model (kombinacija tipkovnica+miš) je stari model, više nije ni dostupno na Geniusovoj web stranici.
3. Radi se o membranskoj tipkovnici, dakle ništa posebno - više manej isto kao i sve druge jeftine.
4. Bežična veza je puno sporija nego žična i ima veliko kašnjenje (čast nekim Logitech iznimkama)
...
Jedino što bi na toj tipkovnici moglo proći kao plus je naslon za dlanove.
Neznam pa valjda ima znanje, ako se bavi sa tim.
Svidila mi se ta tipkovnica na prvi pogled, htio sam je kupit, i neče da je proda kaže to nije na prodaju, iako sam mu nudio 400kn
ako je takod a ne valja neznam zašto je enželi prodat.
servisira računala, sastavlja računala prodaje računala i svu opermu, za njih.
I nije se zezo jer niko se nebi zezo da mu ponudiš 400kn za nešta što ne vrijedi 100kn.
stvarno sam htio kupit tu tipkovnicu jer mi se svidio dizajn mekoča tipki, i brzina rada.
A evo našo sam je i na njuškalu, za 500kn.
evo link
http://www.njuskalo.hr/tipkovnica-mis/genius-gk-04004-t-oglas-6465185
ajde koju bi ti preporućio da je bežićna, jer mi ovi kablovi idu na živce.
do 500kn a namjera pisanje možda nekad igranje.
servisira računala, sastavlja računala prodaje računala i svu opermu, za njih.
I nije se zezo jer niko se nebi zezo da mu ponudiš 400kn za nešta što ne vrijedi 100kn.
stvarno sam htio kupit tu tipkovnicu jer mi se svidio dizajn mekoča tipki, i brzina rada.
A evo našo sam je i na njuškalu, za 500kn.
evo link
http://www.njuskalo.hr/tipkovnica-mis/genius-gk-04004-t-oglas-6465185
Ma kakvih 500kn
Za te pare bih ja isao na Logitech K800 Illuminated s osvijetljenjem ! Evo i jedan kratki domaci review !
U ova izgleda super ovu moram, imat. predobro izgleda.
Evo kupio ovu i mogu reči samo pohvale, tipkovnica je pre j.... svakom prepurucam ovu model.
http://www.usporedi.hr/testovi/test-logitech-wireless-illuminated-k800
Koje osvijetljene tipkovnice imaju Cro layout?
trazim savjet pri kupnji tipkovnice...
trenutno imam
Logitech UltraX Premium
http://www.google.hr/#hl=en&tbo=d&sclient=psy-ab&q=logitech+ultrax+premium+keyboard
na tipkovnici mi je bitno:
-da ima "veliki enter" ne volim one nove "male entere"
-da je fulslize sa numerickom tipkovnicom
-da ima pozadinsko osvjetljenje (boja nije bitna)
-usb ili ps2 nije bitno
-i naravno da nije losija od trenutne koje ima
-nisam neki gamer, al povremeno igram pa bi bilo dobro da ako kliknem vise od 2 tipke da ih prepozna..
ako moze vise preporuka: best buy, jeftina varijanta i top varijanta (do 100 eura)
u biti sam jako zadovoljan s ovom koju imam, samo trazim upgrade da ima pozadinsko osvjetljenje
hvala :D
Od jeftinijih Logitech G105
Od skupljih Logitech G110 i dosta skuplja Logitech G510 !
Ako ces kupovat preko neta , prvo se informiraj dali se radi o tipkovnici s velikim enterom , pošto u opisu proizvoda nista ne pise , a slike su tu cisto informativno !
Od jeftinijih Logitech G105
Od skupljih Logitech G110 i dosta skuplja Logitech G510 !
Ako ces kupovat preko neta , prvo se informiraj dali se radi o tipkovnici s velikim enterom , pošto u opisu proizvoda nista ne pise , a slike su tu cisto informativno !
a sta mislis o ovoj?
Također odlicna tipkovnica ! Tanka , bijelo osvijetljenje , multimedijalne tipke , elegantan izgled , plitki hod tipki kao na laptopu pa ju nebi bilo lose isprobat da vidis dal ti pase !
Evo napokon se mičem sa užasne Lycosa-e
I koju onda tipkovnicu da uzmem
Razer Black Widow
Logitech Illuminated
Logitech K800 Illuminated Wirless
Logitech G110
Eto molio bi preporuke i obrazloženje
-čuo sam da je Black Widow jako glasna da li je sada istina ili ne
Ako ces gledat mehanicke tipkovnice tu gledaj CM Storm modele ili jeftiniju Steelseries 6Gv2 !
I G110 i Illuminated su odlicne ! Ja bih isao na G110 jer ima vise opcija ( G tipke , razlicito osvijetljenje , USB 2.0 port , 3.5mm utori ) Pogledao bih si i skuplji model G510 zbog ekrana !
Ako ces gledat mehanicke tipkovnice tu gledaj CM Storm modele ili jeftiniju Steelseries 6Gv2 !
I G110 i Illuminated su odlicne ! Ja bih isao na G110 jer ima vise opcija ( G tipke , razlicito osvijetljenje , USB 2.0 port , 3.5mm utori ) Pogledao bih si i skuplji model G510 zbog ekrana !
Ma Razer Black Widow imam ponudu za 500Kn i G110 je isto 500 kn ali nova i Logitech k800 za 400 kn i sada imam dilemu da li da idem na mehaničku ili na membransku plus osvjetljenje
Pozdrav ljudi treba mi tipkovnica s pozadinskim osvjetljenjem do 350 kn ..koju mi preporučate da uzmem?
Pozdrav ljudi treba mi tipkovnica s pozadinskim osvjetljenjem do 350 kn ..koju mi preporučate da uzmem?
Tu sam i mislio hvala ti half uvijek si tu kad te trebam ::))
Ma Razer Black Widow imam ponudu za 500Kn i G110 je isto 500 kn ali nova i Logitech k800 za 400 kn i sada imam dilemu da li da idem na mehaničku ili na membransku plus osvjetljenje
Meni je osvijetljenje bitnije nego to dali je mehanicka ili membranska !