Imam Hyperx cloud II wireless, ne bi ih mijenjao za sve senheisere svijeta.
Napisi taj isti post za 10 godina od kupnje istih 
pozdravljam svih i zelin vam svu sricu u novoj godini !
triba mi mala pomoc vezano slusalica, gledam uzet neke wirelles sluske mada nije toliko bitno da su wirelles..
ima li ista bolje od baracude x za takvu lovu?
primarno igram world of warcraft i rijetko fps igre , najbitnije mi je da je mic dobar i da ima neki dobar noise cancelling ili kako se vec zove
hvala unaprid
Napisi taj isti post za 10 godina od kupnje istih 
Kakvih 10, moje se totalno raspale za 4, jastucici cak i prije, aliexspres živi od prodaje dijelova za hyperx 
pozdravljam svih i zelin vam svu sricu u novoj godini !
triba mi mala pomoc vezano slusalica, gledam uzet neke wirelles sluske mada nije toliko bitno da su wirelles..
ima li ista bolje od baracude x za takvu lovu?
primarno igram world of warcraft i rijetko fps igre , najbitnije mi je da je mic dobar i da ima neki dobar noise cancelling ili kako se vec zove
hvala unaprid
baracuda x nema noise canceling, traži dalje ako ti to treba
tako ce i bit.. hvala
Od V3 postoje:
Razer BlackShark V3 Pro
Razer BlackShark V3
Razer BlackShark V3 X HyperSpeed
Jedino V3 Pro imaju NC, ali kostaju i preko 230Eur. Na njegovom mjestu bih zanemario NC i uzeo Baracuda X 2022 koje su trenutno 75 Eur (DE).
V3 Pro je posebno zanimljivo jer ide preko istog 8k hz recivera sa ostalom Razer V3 Pro periferijom..
Izvini, al moran te samo upozorit jer ne znan jesi svjestan. Najbitnija stavka ti triba bit da imaju povezivost sa 2.4ghz, ne samo bluetooth.
Ove koje imaju samo bluetooth su neupotrebljive za igranje. Naucija san na tezi nacin prije nekoliko godina.
Sritno i proscrollaj malo unazad par stranica. Mozda i nades nesto zanimljivo.
Od V3 postoje:
Razer BlackShark V3 Pro
Razer BlackShark V3
Razer BlackShark V3 X HyperSpeed
Jedino V3 Pro imaju NC, ali kostaju i preko 230Eur. Na njegovom mjestu bih zanemario NC i uzeo Baracuda X 2022 koje su trenutno 75 Eur (DE).
V3 Pro je posebno zanimljivo jer ide preko istog 8k hz recivera sa ostalom Razer V3 Pro periferijom..
Hvala na detaljnom odgovoru. Slazem se s tobom, zanemarit cemo NC i idemo dalje u potragu. Ne znam da li gejmas ali vidim da ove razer blackshark v2 x (nazalost zicne) govore da su bolje od masu skupljih slusalica, vidim da koristis Barracudu X pa me zanima tvoje misljenje ?
cini mi se da u instara ima Barracuda X 2022 ZA 70e
Izvini, al moran te samo upozorit jer ne znan jesi svjestan. Najbitnija stavka ti triba bit da imaju povezivost sa 2.4ghz, ne samo bluetooth.
Ove koje imaju samo bluetooth su neupotrebljive za igranje. Naucija san na tezi nacin prije nekoliko godina.
Sritno i proscrollaj malo unazad par stranica. Mozda i nades nesto zanimljivo.
Da, moram ti priznat da taj podatak nisam znao, hvala ti.
Kolege su predlozile Barracudu x 2022 koja vidim da ima 2.4ghz i hyperspeed koji takoder ima 2.4 ghz
da li ipak ici na zicanu verziju sve me straj tog wirellesa ?
Ti se vidim jako kužiš u audio opremu ccccc
Da, moram ti priznat da taj podatak nisam znao, hvala ti.
Kolege su predlozile Barracudu x 2022 koja vidim da ima 2.4ghz i hyperspeed koji takoder ima 2.4 ghz
da li ipak ici na zicanu verziju sve me straj tog wirellesa ?
Da, bolje da znas. Samo 2.4ghz igra ulogu.
Nemas se razloga bojati wirelessa.. i ja sam do prije godinu dana govorio "samo žica!!".
A sad na stolu imam wireless tipkovnicu, miša i slušalice. I ne planiran se nikad vratit na zicu, jednostavno nema smisla.
Za slusalice virujen da su ti dobro preporucili, ali par postova prije sam prica o Temuu i wireless slusalicama tamo.. koristim jedne od 20€ i ne mogu bit zadovoljniji za ono sta mi tribaju (fps naslovi ugl). Ako ti se vise svida razer, uzmi njih.. najbitnije je da se maknes sa kabela, priporodit ces se! Sritno i javi dojmove