Vjerujem da nemoze bit losa za gaming ( ko i bilo koja tipkonica opcenito ) , no osobno bi isao na neku iz G serije ( jednostavno jer volim takve tipkare ) !
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a koje imaju iz g serije
Ma mislio sam na Logitechove G105 , G110 , G510 , G19 !
nisu te za mene al sad malo gledam po netu i nekako ova razerova lycosa mi je upala u oko znam da je razer precjenjen al dali se isplati nes od njihovih stvari..
I meni je precijenjen , al ak ti se sviđa nesto od njih ti uzmi , ja osobno nebih !
stvarno je glupo da su neke stvari skuplje 100 kn cak nego sto vrijede ali vidjet cu kolko cu para skupit pa cemo vidjet koju cemo
Ma mislio sam na Logitechove G105 , G110 , G510 , G19 !
preporucam mu g110 jer ima modifikacijske tipke. mogu svijetliti .. napravljena su da pristaju tocno ruci.. nek pogleda na logitechovoj stranici !
Pogledajte-''MOJ PC'' i recite sta moram mijenjati pozzz ;)
Tu sam stavio sve ono sto cu kupit!!!I btw imam pola od toga vec tako da :)
Sorry na Double postu,al da citas i pratis temu,sigurno bi vidio sta sam pisao prije :))
Samo u Feniks - kompjuterima opet dostupan mišCoolermaster Storm Sentinel Advance Gaming po cijeni od 399 KN !
...
Zašto je to u temi o periferiji?
whoops, pogresna tema lol, stiže edit :D
i jos jedno pitanje kaj mislite o ovom volanu http://www.protis.hr/products/details/steelseries-volan-simraceway-srws1/56208 jel ga moguce nekako ustelat a ne da se drzi u zraku cijelo vrijeme jel bi si ga uzeo mozda za par mjeseci a do tad bi imao ovaj gore navedeni koji mi preporucite..:D
Tesko ces naci kvalitetniji volan s FF-om , a jos teze s tri papucice ! Preporucam ti Logitech Formula EX ( FF ) ako ga uspijes nabaviti !
A kaj se tice Simraceway-a , moras ga drzat u zraku ...
sta mislite o ovom ima li on one gumbe za mijenjat brzine iza volana ili ako nije dobar ovaj jel mozete pogledat neki iz feniksa,chipoteke,infoplusa,adm-a da si uzmem jel ovaj tehno market mi je predaleko..:D http://shop.infoplus.hr/index.php?route=product/product&path=50_39_115&product_id=2298
Taj Genius nema one mjenjace iza volana , nego ima gumbe na volanu za mijenjanje brzina !
Bolje uzmi Thrustmaster Ferrari GT Experience - best buy do 400kn !
a jel mi mozes rec ima li di drugdje osim u protisu za uzet ovaj volan od simracewaya tj da mogu doc i kupit ga ili se mora bas prek neta ja nemam karticu pa mi je zajebano..:((((((((((
i kaj mislis za njega meni je opasno zapeo za oko samo steta sto nema papucica..:(((
Da ne otvaram novu temu, tražim tipkovnicu do 400 kuna koju bih pretežno koristio za tipkanje. Općenito više volim da su tipke malo višlje, a ne neki "laptop-style". Sad gejmerska il ne, nije mi tolko bitno, al je poželjno. Zasad sam gledao Steelseries Switch
whoops, pogresna tema lol, stiže edit :D
nema veze, kuciste je zakon 
neka tipkovnica za gaming do oko 500kn.. gleda sam g110 i sidewindere x4 i x6.. ali nisu mi oni nes za gaming !
neka tipkovnica za gaming do oko 500kn.. gleda sam g110 i sidewindere x4 i x6.. ali nisu mi oni nes za gaming !
Ako te ne privlače điđimiđiji od ove iznad(mene ne privlače) preporučam (imam je doma i tipkovnica mi super paše)
SteelSeries 6Gv2
http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=101201013
evo ljudi uzeo sam steelseries simraceway srw-s1 volan i sad znaci lampice rade u simraceway igrici ali u f1 2011 i istalima nerade zna li neko kako to nastelat da rade one lampice za mjenjanje brzina crvene zelene plave kaj imamo..
hvala unaprijed
Si dobio kakve drivere s tim volanom ?
ne samo je plug & play i uspio sam napravit za rfactror kopirao sam iz simracewaya wheel dll i cfg file i sad radi tamo al nezz kak za f12011 da nastelam jos mi je bitnije za f1 ako ko ima kakvu ideju nek kaze..:D
koji bi mi monitor predlozili do 1200 kn max