Koliko bi otprilike trebao izdvojiti za polovni volan, tri pedale, mjenjač?
Ako trazis nesto kao Logitech G25 , onda nekih 800-1000kn , kako su se kretale cijene za taj model po oglasnicima !
Koliko bi otprilike trebao izdvojiti za polovni volan, tri pedale, mjenjač?
Ako trazis nesto kao Logitech G25 , onda nekih 800-1000kn , kako su se kretale cijene za taj model po oglasnicima !
Znam za G25, ima li možda nešto jeftinije?
Imas jos Thrustmaster RGT FFB , ali taj nema H-shifter ! Novi kosta oko 700kn , mozda nađes kakav rabljeni ! Slaba ponuda volana s H- shifterom , sve sto valja je skupo !
Moj prijedlog za volan ak se nema bas para za G25 , a da je kvalitetan - Logitech Driving Force PRO , jebga , nema tri papucice i H-shiftera ! Ove Geniuse , Speedlinkove i slicne nemoj ni trazit !
Ima gdje na akciji tipkovnica tipa G103 ili G105, uzeo bi nešto u tom pogledu s makro tipkama a da nije preskupo.
Pozdrav svima..
ovako..kupio bih printer, po mogucnosti hp ili canon da je p/s/c i da ima dvije boje, crna i color, ne preskupe, ne printam previse..
moze neka preporuka? 500-600kn?
Ima li tko iskustva sa ROCCAT periferijom, škicam ovu tipkovnicu , baš mi je simpatična 
Ima li tko iskustva sa ROCCAT periferijom, škicam ovu tipkovnicu , baš mi je simpatična 
Osobno nema iskustva s roccatom, al mora bit dobra, nije neki škart poput geniusa ili sharkona... Ako ti se sviđa uzmi je. 
Može preporuka za periferiju (headset, miš, podložak) do 1000 kn miš netreba imati puno dodatnih tipki (kao naga) i marka nije važna samo da je best buy i kvalitetno
Tipkovnica(sa osvjetljenjem po mogućnosti) i slušalice do 500kn?
Imam hp-ov printer i printa mi samo crno jel treba nešto namjestiti da mi printa u boji
Imam hp-ov printer i printa mi samo crno jel treba nešto namjestiti da mi printa u boji
- Možda ti je ponestalo boje.
Nije onda bi gore svijetlila lampica
Mislim da trebas ici na printer preferences i maknes grayscale ako je ukljucen.Znaci prvo na devices and printers/nades printer/desni klik i printer preferences
Ja smatram da imam vecu ruku i odlicno mi pase G500, G700, MX518.
Vjerujem da je velicina i oblik G500s isti kao i G500.
Za tu cijenu odlican mis. Laser, utezi, oblik, dodatne tipke, softver.
G500 je imao "problema" s negativnom akceleracijom, nisam primjetio, da mi to stvara neke probleme kod igranja.
To je mozda ispravljeno u novoj verziji G500s, ali neka odgovori tko zan 100%.
Heh, i ja imam veću ruku pa mi G700 nije odgovarao zbog širine ruke!
Pretpostavljam da bi Naos bio punoboljji po tom pitanju! 
Kakva je Coolermaster devastator?Mogu je nabaviti za 140kn.Ili da uzmem Genius KB-G265?
koji je najbolj gameped ? imam ih par komada ali koristim samo logitech f510 gamepad i neki ginius..planiram kupit neki kvalitetniji u najmanju ruku kao f510
Molio bih preporuku printera, trebao bi oduhvatiti sljedeće specifikacije. Laserski, skener, crno bijeli, USB sučelje i mrežni način, da boja nije baš nebeski skupa i najvažnije da ima softversku podršku za noivije i starije OS-ove.
Price?
koji je najbolj gameped ? imam ih par komada ali koristim samo logitech f510 gamepad i neki ginius..planiram kupit neki kvalitetniji u najmanju ruku kao f510
Price?
To je za firmu, pa nisam nešto ograničen, ali da nije preskup i da ima ajmo reć najbolji omjer cjene i kvalitete...
Zna netko gdje bi se mogao kupiti rozi gamepad za pc u obliku ps2/ps3 gamepada?
Ne znam jel u dobru temu pišem al ak ne molim mod-a da me ispravi :) i ispricavam se unaprijed...
Trebao bi preporuku za zvucnu karticu cijenovni rang je 300-350 kn . naravno u svrhu igranja,i što boljeg zvuka :D uostalom preko nje bi spajao i komponentu Yamaha RX-V365 .
Ne znam jel u dobru temu pišem al ak ne molim mod-a da me ispravi :) i ispricavam se unaprijed...
Pitaj ovdje:
http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-hardverske-teme/zvucne-kartice-generalni-topic/59724.aspx
http://www.links.hr/?naziv=tipkovnica-mis-coolermaster-devastator-ui-us-layout-usb&option=artikl&id_artikl=101.600.095
Jel vrijedi ovo šta? Izgleda cool i povoljno je, al daje dojam jeftine plastike. Ili se samo to meni čini. Ima možda netko?
Molio bi preporuku za tipkovnicu sa pozadinsim osvjetljenjem bitno je da je svjetlo u tipkama a ne oko njih. Po mogucnosti moze biti i bezicna ali da cijena bude oko 200kn.
Uzeo sam miš Sharkoon Drakonia pa me zanima kako mogu porogramirat macro na mišu. Koliko vidim ode je moguće, zato sam ga i kupio, ali samo mogu programirat tipkovnicu. Imam već jedan miš Oscar X7 i kod njega je to puno jednostavnije riješeno.
instaliraj program sa onog malog cd-a
ništa, zanemarite. moguce je jedino tipkovnicu konfigurirat preko macra