Periferija - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 1.438
|
čitano: 987.616
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Periferija - ultimativna tema
14 godina
neaktivan
Periferija - ultimativna tema

Može li preporuka monitora do 1500kn. Treba imati DVI, HDMI i cinch(ili SCART) jer bi služio i za gledanje TV programa. Volio bi da jeka kvalitetna marka (Philips, Samsung, DELL...), ali ne LG jer sam vidio kakvi su  i nisu me baš oduševili.

Tražim starije BUG-ove...na PP...Inače gledam samo nedjeljom u kristalnu kuglu(xxx-man ne radi tada), i vidim vaše komponente :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
VALVE kaže...

Može li preporuka monitora do 1500kn. Treba imati DVI, HDMI i cinch(ili SCART) jer bi služio i za gledanje TV programa. Volio bi da jeka kvalitetna marka (Philips, Samsung, DELL...), ali ne LG jer sam vidio kakvi su  i nisu me baš oduševili.

Za te novce da ima scart možeš pronaći samo monitor s ugrađenim tv tunerom i to 21,5" i baš LG.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
14 godina
neaktivan

Zaboravio sam da imam HDMi na recieveru pa ima li neki dobar do 1500kn da može 1920x1080 sa HDMI(po mogučnosti 2, ako ne dajte link sa razdjeljnikom) i DVI.

Tražim starije BUG-ove...na PP...Inače gledam samo nedjeljom u kristalnu kuglu(xxx-man ne radi tada), i vidim vaše komponente :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_259_226&products_id=10559&osCsid=d552d1b71d2b942fef5fb0c1f92fbebf

slobodno bez razmišljanja kupi :)

edit: u je.bemu, nisam skonto da nema hdmi, svašta.

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_259_192&products_id=10351&osCsid=d552d1b71d2b942fef5fb0c1f92fbebf

ovog ja imam, isto odlična kupovina i ima hdmi, ali samo jedan. bemti, baš i nisam od pomoći. 

edit 2: nisam znao da sam linko iz košarice. Prvi je Dell U2313HM, drugi je LG IPS236V, sry :) 

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 13:00 (SebaOS).

0 0 hvala 0
18 godina

Ne možemo vidjeti sadržaj košarice. Ako hoćeš pokazati nešto iz ADM-a daj link ili navedi o čemu se radi.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
15 godina
VALVE kaže...

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_259_191&products_id=11090&osCsid=d552d1b71d2b942fef5fb0c1f92fbebf

18 godina
191x7 kaže...

Ne možemo vidjeti sadržaj košarice. Ako hoćeš pokazati nešto iz ADM-a daj link ili navedi o čemu se radi.

14 godina
neaktivan

Ma uzest ću DELL UltraSharp U2312HM23.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SebaOS kaže...

edit: u je.bemu, nisam skonto da nema hdmi, svašta

Pa kakve veze ima? Uvijek sam preferirao DVI ispred HDMI-ja.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
neaktivan

meni ipak hdmi ima prednost. Hdmi ćeš naći i na fotoaparatima, mobitelima, mikrovalnim pećnicama, a dvi baš i nećeš...

0 0 hvala 0
16 godina
SebaOS kaže...

meni ipak hdmi ima prednost. Hdmi ćeš naći i na fotoaparatima, mobitelima, mikrovalnim pećnicama, a dvi baš i nećeš...

Zato je ovo monitor. Za ostalo imaš televizor..

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
SebaOS kaže...

Monitori imaju HDMI ako imaju zvučnik, ako nemaju onda imaju DVI. Sve je isto samo kroz HDMI prolazi dodatno i zvuk.

17 godina
neaktivan
Hacker907 kaže...
SebaOS kaže...

Monitori imaju HDMI ako imaju zvučnik, ako nemaju onda imaju DVI. Sve je isto samo kroz HDMI prolazi dodatno i zvuk.

a? otkad je to pravilo?  Nije bitno što na kraju dobiješ isto, bitno je što se hdmi i mini hdmi mogu ugurat na hrpu uređaja, što se i ne može reći za dvi. I uvijek ću radije odabrat monitor sa hdmi nego bez, makar imao sve ostale portove.

14 godina
neaktivan
kakva ce biti slika ako spojim htpc.na 40" ili 32" full hd tv led...
[IMG]http://i56.tinypic.com/2dhchao.png[/IMG]
16 godina
Saint96 kaže...
kakva ce biti slika ako spojim htpc.na 40" ili 32" full hd tv led...

Zavisi kakvu sliku staviš. {#}

cool pitanje, biti će dobra slika koliko dobre svari skidaš i stavljaš na reprodukciju.

Ništa ispod 720p i biti ćeš zadovoljan.

http://www.demonoid.me/users/franjo15
15 godina

Trebao bih mis (do 400kn za gaming) i tipkovnicu do 150 kn. Hvala!

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein; originID: rake_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
gamer001 kaže...

Trebao bih mis (do 400kn za gaming) i tipkovnicu do 150 kn. Hvala!

Mis - Logitech G500

Tpkovnica - Genius KB-G235 , Logitech Media 600 !

Music As A Weapon !!
15 godina
neaktivan

Moze jedno pitanje. Gdje mogu nac aplikacije za G19 tipkovnicu

Puno hvala

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pogledaj ovdje !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

E sta da uzmem STEELSERIES 4H vs gamecom 380? kupujem u links.hr ako nadete sta bolje do 350 kuna javite.

BlazIII Mi je BF3 nick
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Uzmi Gamecom 380 ! Do 350 kn ja bih uzeo Speedlink Medusa NX 5.1 Gaming !

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.5.2012 9:02 (Haf932).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Haf932 kaže...

Uzmi Gamecom 380 ! Do 350 kn ja bih uzeo Speedlink Medusa NX 5.1 Gaming !

Haf932 uvijek medusu uvali :D Moze li mi netko reci koje igre podrzavaju Razer Nostromo i Logitech G13

16 godina

Pa Medusa 5.1 je odlican headset !

Kaj se tice G13 , mislim da mozes manje - vise sve igre igrat !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Haf932 kaže...

Pa Medusa 5.1 je odlican headset !

Kaj se tice G13 , mislim da mozes manje - vise sve igre igrat !

Na njihovoj stranici pise tocno koliko,mislim negdje oko 26 :(

16 godina

Ima njih malo više , sa svakim updateom softwera dolazi podrska za nove igre !

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.5.2012 9:36 (Haf932).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

KOji je bolji? Razer Nostromo ili Log G13?G13 je skuplji za cca. 150kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Mogu samo reci da je meni G13 dobar , Nostroma nisam isprobao ! Najbolj da probas oba ako je moguce , pa ces sam vidjet koji ti bolje odgovara !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Citiram moj osvrt na G400 uspoređujući ga s Prestigio PMSG1.

Jučer sam probao malo duže G400. Usporedit ću ga sa Prestigio PMSG1.

Softver je na G400 5x bolji i ima puno više mogućnosti. Fali DPI indicator na mišu, kad koristim photoshop uvijek želim znat koji je DPI jer često mjenjam sens.

Što se tile kvalitete izrade tu Prestigio nosi pobjedu. Prestigio je tvrđi pod rukom, ima keramičke nožice, donja plastike mi se čini tvrđa, ima gumu sa strane. Ergonomija je zilijon puta bolja na Prestigiu. Na G400 mi je mali prst napet, moram ga sam držat blizu miša. To mi uništava aim samo tako jer mi je ruka malo napeta dok mi je na Prestigio skroz opuštena.

Iako softver na Prestigio nije loš, jedino ima bug da se nakon sleepa zbuga pa se mora restartat. Zapravo to nije ni minus prema g400(DPI indicator se na Prestigiu izgasi, a G400 nema indicator). Isto tako Prestigio ima on-fly mjenjanje modova(i indicator u boji za to). Korisno jer imam posebne profile za CS, za PS, za Vegas. Mislio sam kupovat G400 ali sam odustao, Prestigio je hardverski bolji 4,5x. Utezi, promjenjivi nastavci, kvalitetnija i masivnija izrada, scroll tilt i gumirani scroll, guma sa strane, pristupačnije bočne tipke.

Na Prestigiu se ruka uopće ne znoji i ne ostaju tragovi znoja dok na G400 to nije slučaj. 

twitter@antejuki || Youtube/vaporCRO || Steam: vaporCRO
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.5.2012 10:03 (Vapor).
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

KOji od ova dva da uzmem? Ima li uopce nekakve razlike osim u boji?? Radi se o Razer Deathadder-u

http://www.adm.hr/advanced_search_result.php?keywords=razer+deathadder&osCsid=f907fff9c66af1bba93c141755e7a9b8&x=0&y=0

like a boss xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice