Novi DVB-t usb ne hvata signal

poruka: 45
|
čitano: 15.072
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

A ne znam gdje da montiram (i nabavim) riblju kost...Najbolje da je monitiram na svoju glavu...Očito su ti usb s svim tim malim činčarijama prevara. Ja ću prikopčati taj kabel s antenom od zgrade pa neka bude što bude...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Novi DVB-t usb ne hvata signal
Arabarran kaže...
I sam sutra kupujem,pa me zanima koji si model kupio da ne uzmem istog. I da,jel' bolje uzet USB ili PCI varijantu?

Nemoj kupiti ništa...Sve je to veliko sra...

15 godina
odjavljen
Riker kaže...
Arabarran kaže...
I sam sutra kupujem,pa me zanima koji si model kupio da ne uzmem istog. I da,jel' bolje uzet USB ili PCI varijantu?

Nemoj kupiti ništa...Sve je to veliko sra...

Ma nije.... samo ako NE SKINEŠ antenu s krova :-)

Nemam 14 godina
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 17:34 (Danijel14).
17 godina

a probaj spojiti na zajednicku antenu nist ne kosta

Sheldon Cooper: Hop, you little plumber! Hop, hop, hop!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
crozoki kaže...

Ne košta...A spojiti ću kad stignem..moram kupiti u chipoteki taj kabel, napraviti rupu u nosivom zidu i sl...Onda provući taj kabel okolo naokolo...ma svinjarijeBelji se

15 godina

Sam sam imao sličnih problema s DVB-T resiverom (neki skuplji quadro) u vikendici na Viru. Antena (riblja kost) je bila okrenuta prema Ugljanu, ali jednostavno nije nič pronalazilo sve dok nisam centimetar po centimetar okretao antenu i ulovio. Znači bilo bi dobro da okrečeš antenu i mora biti baš ravno usmjerena prema odašiljaču, pošto je to stick nisam sad siguran.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Riker kaže...
crozoki kaže...

Ne košta...A spojiti ću kad stignem..moram kupiti u chipoteki taj kabel, napraviti rupu u nosivom zidu i sl...Onda provući taj kabel okolo naokolo...ma svinjarijeBelji se

Kako vidim taj tvoj usb prima samo digitali signal, tako ako spojiš na zajedničku antenu opet nećeš ništa nači.

Ja imam ovaj usb i bez problema hvata sve digitalne stanice ako je sobna antena usmjerena u pravom smjeru. Kako sam selio komp po stanu tako sam morao sa antenom tražiti signal. Probaj okretati antenu dok tražiš signal, meni je sad antena okrenuta skoro pa na suprotnu stranu od Učke.

17 godina
neaktivan

Pa kakve veze ima što prima samo digitalni signal? Pa digitalni signal se i odašilje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Riker kaže...

Pa kakve veze ima što prima samo digitalni signal? Pa digitalni signal se i odašilje...

Moja greška, ja sam zajedničku antenu odmah povezao sa kabelskom.

17 godina
neaktivan

A da vas pitam, ima li kakve da u bliskoj mogućnosti budemo u mogućnosti hvatati signal samo pomoću te male antenice? Tj. kad cijela hrvatska bude pokrivena signalom i kad se njegova kvaliteta poboljša?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Uspio sam ljudi!! Uspio!!!

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Kak si uspio? Sa vanjskom antenom?

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

S onom prijenosnom...4 programa..Ne znam kako je odjednom proradilo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Riker kaže...

A da vas pitam, ima li kakve da u bliskoj mogućnosti budemo u mogućnosti hvatati signal samo pomoću te male antenice? Tj. kad cijela hrvatska bude pokrivena signalom i kad se njegova kvaliteta poboljša?

to i mene zanima.zna netko odgovor?

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
17 godina
protjeran
Riker kaže...

Teško, jedino možda u prirodi kad nema prepreka između te antenice i odašiljača.

I don't need sex, T-com fucks me every day
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice