Miš do 250 kn

poruka: 45
|
čitano: 9.780
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Miš do 250 kn
Fort3x kaže...

Ako kupuješ miš za COD,onda ti je MX518 savršen,koristi ga većina profesionalaca u CODu 4,još ako možeš uzeti Steelseries QCK,miran si duže vremena,i ja i brat koristimo MX518+QCK,brat mi je profesionalni COD4 igrać,tako da ti stvarno preporućujem taj miš.

..mora da ste stvarno profesionalci{#}

.preporuČujem ti da posjetiš nekoga tko bolje barata sa Č i Ć..{#}

@Fort3t   fireglider ti  je čist ok..{#}

mutikaša i probisvijet
14 godina
neaktivan
Miš do 250 kn

sto mislite od razer deathadderu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Lyrical Miracle 24 kaže...

sto mislite od razer deathadderu

kazu da je dobar ja iman imperatora i meni je extra

17 godina
neaktivan
Miš do 250 kn
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

XAI-ev mladji brat, manji za 17 %, nema dodatnih tipki vec samo one osnovne, DPI specifikacije i ostalo mozes procitati na site-u da ti ne govorim ja sada......

Najbolje bi isao uz QcK+ bar po meni, zatim mis je lagan, ne klizi ruka na njemu i ima dobar kabal(nesto kao kanap :D)

Mada mislim da je bolje dodati jos malo novca i kupiti nesto bolje, jer u sustini izgleda kao "usminkani" obicni mis od par kuna.

Razmisljao sam izmedju njega i MX518, uzeo sam MX-a i nisam se pokajao....

A MX je super isao u kombinaciji sa Roccat Taito podlogom, a trenutno koristim Razer Destructor i moram priznati da je podloga stvarno predobra, nisam mogao vjerovati da sam postao precizniji zbog podloge ! Mis brzo ide po njoj i dolazi u fancy kutiji tako da je nazovem koja je uber c00L!

Novi sam na forumu, ne zamjerite mi ukoliko budem pisao nebuloze...xD
16 godina
Miš do 250 kn

Treba mi neki kvalitetni miš do max. maxova 250kn . Gledao sam Logitechove G400 i M500. Imam manju šaku,ako išta pomaže ;) . Hvala na prijedlozima!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SHELBY_09 kaže...

Treba mi neki kvalitetni miš do max. maxova 250kn . Gledao sam Logitechove G400 i M500. Imam manju šaku,ako išta pomaže ;) . Hvala na prijedlozima!!

s G400 nečeš pogriješiti, vjeruj mi ;)

Xbox Live : xXBUREKXx
16 godina
iBuySmart kaže...
SHELBY_09 kaže...

s G400 nečeš pogriješiti, vjeruj mi ;)

Nema mi onda druge! :D 

15 godina
Miš do 250 kn

G400 jer ima odličan softver

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
Moj PC  
1 1 hvala 1
14 godina
neaktivan

Evo i ja razmišljam o kupnji G400. Pošto nisam neki hc gamer, jel će bit ok ovako za surfanje i to? Imam M500 i nije mi u potpunosti sjeo, zaboli ruka nakon par sati.

14 godina
neaktivan
Miš do 250 kn

Evo ja imam mis CANYON CN-MSL-1 vec preko 5 godina, i htio bi ga promijeniti, on jos uvijek dobro radi, al evo nesto bolje bi.

Zanima me ako bi mogao kupiti bolji mis od ovog mog za 250KN, moze i manje. I da, ljevak sam.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Miš do 250 kn

Toplo bi preporucio Razer Abysus svakome. Ergonomski podnosljiv i za ljevake i desnjake , ide do 3500dpi / 1000mhz a moze se u prodaji nachi na 300 kuna. Po meni stvarno dobar mis, ja ga koristim vec godinu dana bez ikakvih problema.

Cheers

1 0 hvala 1
15 godina
Miš do 250 kn

Žuri po LOGITECH 400 u linksu za 229kn dok je na akciji.

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 14:30 (Vapor).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Miš do 250 kn

Covjek je reko da je ljevak onda nemoze g400 uzmi si abyssusa ako si ljevak

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 22:21 (Kresho).

0 0 hvala 2
15 godina
Miš do 250 kn

Uzmi ti G400 za 230kn u Linksu. -Best buy

@kolega iznad: Abyssus je smeće, imam ga pa govorim iz prve ruke.

Origin/Battlelog: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice