Trebam miš za gaming.... čuo sam da je najbolji G9 ali me živciraju žice, više volim kada je nešto bežično al kad je bežićno ima slabiji odziv onda prema računalu pa i nije fora za gaming.... zanimmaju me vaša mišljenja koji bi bilo odlično za uzeti?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam g9 vjerujem da bolje od ovoga ne moze. Niti jednu zamjerku nemam, ali bezicnog misa za igranje ne bi nikad uzeo jer je pretezak i ne mozes mu mijenjati tezinu. Osim ako ne bi postojala neka verzija bezicnog misa sa ultralaganom punjivom baterijom i mogucnosti mijenjanja tezine, ako bi postojao takav neki onda bi razmislio o njegovoj kupovini, ali g9 sa zicom je perfektan!
e koliko mu je žica dugačka otprilike?
Cca. 1.5m.
gaming miševi su ti isključivo sa žicom jer bežični signal zna kaskat. best buy gaming miš ti je mx 518 i nije ništa lošiji od g5 ili g9. to će ti 90 posto ljudi na ovom forumu reć.
tako je... ja ga imam i prezadovoljan sam :D
gaming miševi su ti isključivo sa žicom jer bežični signal zna kaskat. best buy gaming miš ti je mx 518 i nije ništa lošiji od g5 ili g9. to će ti 90 posto ljudi na ovom forumu reć.
Ja sam ponosam vlasnik mx revolution-a i mogu rec da mi ni jednom nije signal ni malo popustio, prije njega sam koristio mx-1000 i on mi je znao signal izgubit, al je mis promijenio 2 vlasnika prije mene tako da to je bilo razumljivo
Mx-revolution ima strasnu ergonomiju, lijepo lezi u ruci, scrooler mu je "pametan" pa se prilikom brzog skrolanja prebaci u fly mod bez opterecenja, izuzetno reagira i na najmanji pokret, a sto je najbolje od svega, baterija drzi >10 dana..
Otkad kad sam poceo koristit wireless miseve vise se ne mislim vracat na znoru, a sad sam trenutno na mx5500 kompletu i jako sam zadovoljan, dapace taj paket mi je poslao logitech support center nakon sto sam im uputio par mailova kako mi je njihov stari mis (mx 1000) poceo rikavati, a ubiti je s njim bilo sve u redu nego sam isao probat nes izmust i uspjelo je he he 
Jedini problem je ako se ne varam, ako se kupuje samo mis mx-revolutin onda se dobia wireless receiver, znaci nije bluetooth sto uvijetuje nesto slabiji signal, a kada se uzima u paketu mx5500 onda je sve preko bluetooth-a...eto toliko od mene!
Ja imam G9 super miš. Ako ga kupiš nećeš požaliti.
Ja imam g9, rado cu napisati recenziju i poslati slike, ali sutra, nemam vremena danas...
Zice na G9 ima vise od 2m, ja ga imam al nekuzim kak postavit profile da ostane jel mi odma se ponisti.
Ja imam g9, rado cu napisati recenziju i poslati slike, ali sutra, nemam vremena danas...
Takodjer ponosni vlasnik g9 i iskrena moja preporuka ako imas novaca za taj mis kupi ga, trenutno mislim da boljeg misa nema.
ma taj miš je bacanje novaca. za duplo manje dobiš podjednako dobar miš mx 518. ma s njim masakriram na svim cod serverima.
ja mislim da je mx518 strasan za 300kn,ima ga bratic i ja idem do njega igrat jer mi se neda do vemila ga kupit:D
a ako njega neces onda g5 ili g7
Logitech mx 518, Trust Predator ovaj noviji...mogu rec da trust puno bolje leži u ruci i ima utege i gumb za mjenjanje dpi...
ma taj miš je bacanje novaca. za duplo manje dobiš podjednako dobar miš mx 518. ma s njim masakriram na svim cod serverima.
gle ti mozda imas love za bacanje pa ces kupit g9,ali ovima poput mene koji nemaju oni sigurno nece uzet g9 nego mx518
Danas idem u vemil po MX 518, i podlogu Razer. vidim da imate i pišete o MX518 kao o najisplativijem mišu za igranje...
Sad trenutno koristim Logitech RX1000. a na MX518 prelazim zbog sensitivitya u igrama, igram cod2 i igram na 0.6,
kad ga naglo povucem mis se zna izgubiti.. ono ja vucem ljevo a miš mi baci pogled ko da vučerm gore... ili povučem a stoji mi na mjestu..
ali to samo kod manje od 0.6 a na 0.6 i više je ok... al kad se priviknes na 0.6, sad mi je i to nekako brzo.. a trenutni miš mi nije dobar za manji sensitivity...
koliko dode razer podloga?u vemilu razer mis i podlogu platis 360 kn a mis je 400kn inace sam
Ako hoces profi i jeftin gaming uzmi MX518 , optica u praksu ima bolji respons nego laser , jedino sto fali su tegove za tezinu , zasto na visoki DPI treba tezinu za da izbalansiras precizno kretanje.