Koji miš za igranje: G7, G9 ili MX Revolution?

poruka: 21
|
čitano: 4.471
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Koji miš za GAMING ---> G7, G9 ili MX REVOLUTION

Trebam miš za gaming.... čuo sam da je najbolji G9 ali me živciraju žice, više volim kada je nešto bežično al kad je bežićno ima slabiji odziv onda prema računalu pa i nije fora za gaming.... zanimmaju me vaša mišljenja koji bi bilo odlično za uzeti?

25.12 sam DJED MRAZ a preostale dane sam ALKOHOLIČAR i pijem zbog uzaludno potrošene većeri 25.12

0 0 hvala 0
17 godina
Koji miš??? G7, G9 ili MX REVOLUTION za GAMING

Imam g9 vjerujem da bolje od ovoga ne moze. Niti jednu zamjerku nemam, ali bezicnog misa za igranje ne bi nikad uzeo jer je pretezak i ne mozes mu mijenjati tezinu. Osim ako ne bi postojala neka verzija bezicnog misa sa ultralaganom punjivom baterijom i mogucnosti mijenjanja tezine, ako bi postojao takav neki onda bi razmislio o njegovoj kupovini, ali g9 sa zicom je perfektan!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koji miš??? G7, G9 ili MX REVOLUTION za GA

e koliko mu je žica dugačka otprilike?

25.12 sam DJED MRAZ a preostale dane sam ALKOHOLIČAR i pijem zbog uzaludno potrošene većeri 25.12
17 godina

Cca. 1.5m.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

gaming miševi su ti isključivo sa žicom jer bežični signal zna kaskat. best buy gaming miš ti je mx 518 i nije ništa lošiji od g5 ili g9. to će ti 90 posto ljudi na ovom forumu reć.

17 godina
neaktivan

tako  je... ja ga imam i prezadovoljan sam :D

Mjenjam teglu kiselog kupusa za yugu!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Maus kaže...

gaming miševi su ti isključivo sa žicom jer bežični signal zna kaskat. best buy gaming miš ti je mx 518 i nije ništa lošiji od g5 ili g9. to će ti 90 posto ljudi na ovom forumu reć.

Mogu samo potpisati, najbolje preporuke za MX518.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
17 godina
neaktivan

Ja sam ponosam vlasnik mx revolution-a i mogu  rec da mi ni jednom nije signal ni malo popustio, prije njega sam koristio mx-1000 i on mi je znao signal izgubit, al je mis promijenio 2 vlasnika prije mene tako da to je bilo razumljivoOsmijeh

Mx-revolution ima strasnu ergonomiju, lijepo lezi u ruci, scrooler mu je "pametan" pa se prilikom brzog skrolanja prebaci u fly mod bez opterecenja,  izuzetno reagira i na najmanji pokret, a sto je najbolje od svega, baterija drzi >10 dana..

Otkad kad sam poceo koristit wireless miseve vise se ne mislim vracat na znoru, a sad sam trenutno na mx5500 kompletu i jako sam zadovoljan, dapace taj paket mi je poslao logitech support center nakon sto sam im uputio par mailova kako mi je njihov stari mis (mx 1000) poceo rikavati, a ubiti je s njim bilo sve u redu nego sam isao probat nes izmust i uspjelo je he he Cool

Jedini problem je ako se ne varam, ako se kupuje samo mis mx-revolutin onda se dobia wireless receiver, znaci nije bluetooth sto uvijetuje nesto slabiji signal, a kada se uzima u paketu mx5500 onda je sve preko bluetooth-a...eto toliko od mene!

gigabyte p35 ds3, q6600 2.4@3.2, asus hd 4850 @ 700/2200 512mb, 4gb @ 800 mhz, Wd 640gb, Vista 64bit
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja imam G9 super miš. Ako ga kupiš nećeš požaliti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja imam g9, rado cu napisati recenziju i poslati slike, ali sutra, nemam vremena danas...

Freedom for everyone!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zice na G9 ima vise od 2m, ja ga imam al nekuzim kak postavit profile da ostane jel mi odma se ponisti.

P4 2.0,Ati 9600PRO,1GB 166MHz.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Egi kaže...

Ja imam g9, rado cu napisati recenziju i poslati slike, ali sutra, nemam vremena danas...

e to bi bilo super ako ti se da, bas ja razmisljam o novom misu
17 godina

Takodjer ponosni vlasnik g9 i iskrena moja preporuka ako imas novaca za taj mis kupi ga, trenutno mislim da boljeg misa nema.

MSI Platinum P7N | Intel C2D E7300 | 2 x 2gb Kingston HyperX DC | 2 x 9800gtx 512mb | WD 320gb + HITACHI 500gb| Fortron 650w
17 godina
neaktivan

ma taj miš je bacanje novaca. za duplo manje dobiš podjednako dobar miš mx 518. ma s njim masakriram na svim cod serverima.

17 godina
neaktivan

ja mislim da je mx518 strasan za 300kn,ima ga bratic i ja idem do njega igrat jer mi se neda do vemila ga kupit:D

a ako njega neces onda g5 ili g7

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koji miš za igranje: G7, G9 ili MX Revolution?

Logitech mx 518, Trust Predator ovaj noviji...mogu rec da trust puno bolje leži u ruci i ima utege i gumb za mjenjanje dpi...

AMD Athlon 64 X2 5600+ AM2 BOX, ATI Radeon HD 2900 Pro 512 MB, Transcent DDR 2 2x2GB, MSI K9N NEO F, WDC 500GB 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. add me xfire-----> leolabin8
17 godina
Maus kaže...

ma taj miš je bacanje novaca. za duplo manje dobiš podjednako dobar miš mx 518. ma s njim masakriram na svim cod serverima.

da ga imas nebi tako tvrdio ja sada primim mx518 u ruke i mogu ti reci da je losiji od g9, g9 je sve samo ne bacanje para.

Posudi ga od nekog na tjedan dva tri pa vidi o cem ti ja pricam.
MSI Platinum P7N | Intel C2D E7300 | 2 x 2gb Kingston HyperX DC | 2 x 9800gtx 512mb | WD 320gb + HITACHI 500gb| Fortron 650w
17 godina
neaktivan

gle ti mozda imas love za bacanje pa ces kupit g9,ali ovima poput mene koji nemaju oni sigurno nece uzet g9 nego mx518

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Danas idem u vemil po MX 518, i podlogu Razer. vidim da imate i pišete o MX518 kao o najisplativijem mišu za igranje...

Sad trenutno koristim Logitech RX1000. a na MX518 prelazim zbog sensitivitya u igrama, igram cod2 i igram na 0.6,

kad ga naglo povucem mis se zna izgubiti.. ono ja vucem ljevo a miš mi baci pogled ko da vučerm gore... ili povučem a stoji mi na mjestu..

ali to samo kod manje od 0.6 a na 0.6 i više je ok... al kad se priviknes na 0.6, sad mi je i to nekako brzo.. a trenutni miš mi nije dobar za manji sensitivity...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

koliko dode razer podloga?u vemilu razer mis i podlogu platis 360 kn a mis je 400kn inace sam

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako hoces profi i jeftin gaming uzmi MX518 , optica u praksu ima bolji respons nego laser , jedino sto fali su tegove za tezinu , zasto na visoki DPI treba tezinu za da izbalansiras precizno kretanje.

Sentient Hyper Optimized Data Access Network
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice