Koje slušalice za igranje do 300kn

poruka: 13
|
čitano: 4.332
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

Razmišljao sam o slušalicama za igranje (preko teamspeaka3) do 300kn mislio sam uzeti neke od creative labs-a ili druge i da li mi netko može preporučiti jedne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja imam G330 i prezadovoljan sam. Jos su k tome gumene pa cak sam i sjeo par puta na njih i nista im nije.

1 0 hvala 0
15 godina
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Koje slušalice za igranje do 300kn

Ove Creative Labs  gaming fatality me zanimaju jer su dobre jel vrijede te novce?

14 godina
Genije kaže...

Ove Creative Labs  gaming fatality me zanimaju jer su dobre jel vrijede te novce?

Bolje su ti G330.

Inače mi se te Plantronics i ne svidaju meni osobno, jer previše rade pritisak na glavu i na uši. G330 su puno lakše, kao i Fatal1ty.

Imam dosta prijatelja koji imaju Fatal1ty. Jedan je zadovoljan, drugi je slao na servis već 2 puta... Ono, podvojeni dojmovi. U BUG-ovoj recenzij su navedene kao prosječne.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.
15 godina
protjeran

Onda G330 ili Creative Labs gaming fatality? koje da uzmem?

15 godina

Mislim da ti se sve svodi na tip slusalica. G330 ti imaju zasebnu zvucnu karticu sa sobom, gumene su cijele i stil je iza uha a ne preko glave ko ove druge. Sada neka netko ko ima druge malo opise i onda izaberi fino.

1 0 hvala 1
16 godina

ja imam fatal1ty i mogu reći da sam jako zadovoljan s njima

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Ranko Kukumar kaže...
Genije kaže...

Bolje su ti G330.

Inače mi se te Plantronics i ne svidaju meni osobno, jer previše rade pritisak na glavu i na uši. G330 su puno lakše, kao i Fatal1ty.

Imam dosta prijatelja koji imaju Fatal1ty. Jedan je zadovoljan, drugi je slao na servis već 2 puta... Ono, podvojeni dojmovi. U BUG-ovoj recenzij su navedene kao prosječne.

Eto vidiš ja imam plantronics 367, koje se jako malo razlikuju od 377, i uopće ne rade pritisak na glavu i uši, barem meni. Mogu ih imat na glavi i 5-6 sati i neću ih ni osjetit.

Ja sam prezadovoljan sa slušalicama.

Bit će!
15 godina
protjeran

Evo danas idem u links ili u ADM po slušalice pa recite što je najbolje uzet.

17 godina
protjeran
Genije kaže...

Evo danas idem u links ili u ADM po slušalice pa recite što je najbolje uzet.

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_35_334&products_id=8783

;)

Dobre su imaju ti i mikrofon. Ja sam ih koristio. Ofcorse nemaju zvuk kao Sennheiser od 100€ ali... O.o

Evo ti ovdje link više o njima:)))

load up your guns bring your friends its fun to lose to pretend
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 8:39 (stoncin3).
15 godina
protjeran

Evo uzeo sam Creative Labs dobre su samo malo stišću{#}

14 godina

Evo ja uzeo maloprije G330 u Linksu. Užasno, ali užasno sam zadovoljan. Ide sutra Review.:)

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice