Razmišljao sam o slušalicama za igranje (preko teamspeaka3) do 300kn mislio sam uzeti neke od creative labs-a ili druge i da li mi netko može preporučiti jedne.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja imam G330 i prezadovoljan sam. Jos su k tome gumene pa cak sam i sjeo par puta na njih i nista im nije.
Ove Creative Labs gaming fatality me zanimaju jer su dobre jel vrijede te novce?
Ove Creative Labs gaming fatality me zanimaju jer su dobre jel vrijede te novce?
Bolje su ti G330.
Inače mi se te Plantronics i ne svidaju meni osobno, jer previše rade pritisak na glavu i na uši. G330 su puno lakše, kao i Fatal1ty.
Imam dosta prijatelja koji imaju Fatal1ty. Jedan je zadovoljan, drugi je slao na servis već 2 puta... Ono, podvojeni dojmovi. U BUG-ovoj recenzij su navedene kao prosječne.
Onda G330 ili Creative Labs gaming fatality? koje da uzmem?
Mislim da ti se sve svodi na tip slusalica. G330 ti imaju zasebnu zvucnu karticu sa sobom, gumene su cijele i stil je iza uha a ne preko glave ko ove druge. Sada neka netko ko ima druge malo opise i onda izaberi fino.
ja imam fatal1ty i mogu reći da sam jako zadovoljan s njima
Bolje su ti G330.
Inače mi se te Plantronics i ne svidaju meni osobno, jer previše rade pritisak na glavu i na uši. G330 su puno lakše, kao i Fatal1ty.
Imam dosta prijatelja koji imaju Fatal1ty. Jedan je zadovoljan, drugi je slao na servis već 2 puta... Ono, podvojeni dojmovi. U BUG-ovoj recenzij su navedene kao prosječne.
Eto vidiš ja imam plantronics 367, koje se jako malo razlikuju od 377, i uopće ne rade pritisak na glavu i uši, barem meni. Mogu ih imat na glavi i 5-6 sati i neću ih ni osjetit.
Ja sam prezadovoljan sa slušalicama.
Evo danas idem u links ili u ADM po slušalice pa recite što je najbolje uzet.
Evo danas idem u links ili u ADM po slušalice pa recite što je najbolje uzet.
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_35_334&products_id=8783
;)
Dobre su imaju ti i mikrofon. Ja sam ih koristio. Ofcorse nemaju zvuk kao Sennheiser od 100€ ali... O.o
Evo ti ovdje link više o njima:)))
Evo uzeo sam Creative Labs dobre su samo malo stišću
Evo ja uzeo maloprije G330 u Linksu. Užasno, ali užasno sam zadovoljan. Ide sutra Review.:)